takisnik Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Εχουν περασει 7,5 ωρες από την εναρξη του 1ου GREEK POKER TOUR και πριν από μερικα λεπτα (μετα τον αποκλεισμο στο bubble του kalamitsis)εχουμε μεινει 15 παικτες ολοι πλεον in the money.Εχει μεσολαβησει το διαλειμμα οπου εχω καταφερει να χαλαρωσω μετα από πολλη ωρα,αφου ημουν short stack και αγωνιζομουν με νυχια και με δοντια να επιβιωσω.Μπροστα μου εχω περιπου 4200 chips ( με τα blinds να ανεβαινουν στα 800 – 1600 και ante 200) πολύ κατω από το average,ομως πλεον ειμαι πολύ ηρεμος και παροτι δεν εχω τη δυνατοτητα να κανω το παιχνιδι μου ελπιζω σ’ένα καλο φυλλο η σε μια καλη ευκαιρια για να μπω all-in.Καθομαστε ,λοιπον στις θεσεις μας ( εγω βρισκομαι στο button) για τη συνεχεια και μου μοιραζονται Κd - Jd ..οι 5 παικτες μετα τα blinds πηγαινουν πασο και ο cut off αναφωνει raise (περιπου 5-6000 chips) σε μια ακομη προσπαθεια να κλεψει τα blinds (κατι που εχει κανει πολλες φορες ως τωρα..) αφου και εγω αλλα και το s.b και το b.b (εχει καπως περισσοτερα chips) ειμαστε οι 3 με τα λιγοτερα chips στο τραπεζι.Θεωρω πως αυτή είναι μια καλη ευκαιρια για μενα να μπω all-in ..σηκωνομαι από τη θεση μου αναφωνω all-in ,τοποθετω τα chips στην καταλληλη θεση (ο dealer ανακοινωνει και αυτος all-in) και αρχιζω να μαζευω τα πραγματα μου ( mp3,γυαλια,καπελο..)ξεχνωντας (λογω της κρισιμοτητας της στιγμης)να τοποθετησω πανω στα φυλλα μου (τα οποια σημειωτεον βρισκονται ακριβως μπροστα μου στη σωστη θεση και φυσικα πισω από τα chips) το δελφινακι που επι 7,5 ωρες εχω μπροστα μου σαν γουρι αλλα και σαν card protector το οποιο παραμενει όμως πανω στο τραπεζι …Aκουω και βλεπω τα 2 blinds να πηγαινουν πασο (ενώ εξακολουθω να ετοιμαζω την τσαντα μου)και τελειωνοντας γυριζω το βλεμμα μου προς τα φυλλα μου και ειμαι ετοιμος για το showdown…Όμως με περιμενει μια εκπληξη που με κανει να παγωσω…δεν υπαρχουν πια φυλλα μπροστα μου..τα φυλλα μου βρισκονται ανακατεμενα με τα καμμενα φυλλα των υπολοιπων παιχτων μπροστα από τον dealer (o οποιος φυσικα το παραδεχεται).Ακολουθει μπαραζ διαβουλευεσεων με τον poker manager Κο Τσονουλη και τελικα παιρνεται η αποφαση (από τον ιδιο και συμφωνα με τους κανονισμους ..οπως ισχυριζεται ο ιδιος αλλα και καποιοι πιο… εμπειροι παικτες) να αποκλειστω από τη συνεχεια του τουρνουα διοτι θα επρεπε ..λεει..να προστατευσω τα φυλλα μου.Βεβαιως και εχω ξεκινησει ολες τις απαραιτητες ενεργειες και με τους καταλληλους ανθρωπους για να μαθω τι ακριβως ισχυει συμφωνα με τους κανονισμους και αν οντως υπαρχει κανονισμος για κατι τετοιο..Ετσι λοιπον αδοξα τελειωσε το τουρνουα για μενα στην 15η θεση ( 432 ευρω).Τωρα η δικη μου γνωμη είναι η εξης:1. Το λαθος οφειλεται 1000000% στο dealer του καζινο (μαλιστα ο κος Τσονουλης το παραδεχτηκε και μου ειπε πως θα με αποζημιωσουν για το λαθος τους κατι που ξεχασε πολύ γρηγορα ..και μαλιστα την επομενη μερα ηταν και αρκετα απομακρος προφανως ευρισκομενος σε δυσκολη θεση απεναντι μου)2. Ο κανονισμος αυτος …αν υπαρχει ,είναι με μια λεξη ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ .Ειναι δυνατον να αποκλειεται ενας παικτης από τη συνεχεια ενός τουρνουα και να του στερειται η δυνατοτητα να διεκδικησει τη ΝΙΚΗ εξαιτιας ενός λαθους που ο ιδιος δεν εχει καμμια αναμειξη? Αν δηλαδη ο dealer εχει προσωπικα μαζι του και σε 1-2 all-in του παρει τα φυλλα ο παικτης πρεπει να αποκλειεται από τη συνεχεια? 3. Εγω ειχα Κd – Jd ..ο παικτης που εκανε το raise ειχε Q J offsuited …ειχαμε μεινει οι δυο μας , το ποτ ηταν περιπου 10000 chips και ημουν φαβορι 63% v 37% και σιγουρα μ’ένα τετοιο pot θα ειχα καποιες ελπιδες για τη συνεχεια του τουρνουα (αλλωστε εχω αποδειξει επανειλλημενα πως δεν εγκαταλειπω με τιποτα έναν αγωνα) Επισης δε νομιζω πως είναι η πρωτη φορα που ενας παικτης κανει come back σ’ένα τουρνουα οντας short stack και μαλιστα όταν τα blinds είναι 800-1600 και εχει μπροστα του 10000 chips4. Πως είναι δυνατον ενας παικτης να θεωρηθει πως παει πασο το φυλλο του, τη στιγμη που εχει ΑΝΑΦΩΝΗΣΕΙ ALL-ΙΝ, όταν ο κανονισμος λεει πως το προφορικο πονταρισμα είναι δεσμευτικο ?5. Πως είναι δυνατον καποιος να θεωρηθει πασο όταν εχει τοποθετησει όλα του τα chips μεσα από τη γραμμη του τραπεζιου στο χωρο πονταρισματος ?Τελος ένα πραγμα είναι σιγουρο ..θα επρεπε ο poker manager ,αφου η γνωμη του είναι τελικα αυτή που μετραει περα από οποιονδηποτε κανονισμο (κατι που επισης αναγραφεται στους κανονισμους που είναι αναρτημενοι στην αιθουσα του καζινο ) να αποφασιζει συμφωνα με το δικαιο και τη λογικη όταν η αποφαση αυτή είναι τοσο σημαντικη και καθοριστικη για έναν παικτη και την πορεια του σένα τουρνουα όταν αυτος ο παικτης δεν ευθυνεται σε καμια περιπτωση για το λαθος του ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ DEALERAυτα…..για την ωρα!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nanasta Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Na po tin alithia den to ixera gia auto ton kanonismo alla opos kai na exei einai adikos o tropos pou apokleistikes, ego nomiza oti epikratei panta auto pou ekfonei kapoios, ara an eipes all in einai all in terma.Sou euxomai taki i apozimiosi sou giati tin adiki kai atyxi stigmi na einai na pareis to GPT2.NikosT.(fearlessgr) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Τακη, γιατι δεν δοκιμαζεις να αφησεις ενα μηνυμα στα 2+2 forums? Εκει γραφουν οι μισοι,αν οχι ολοι, poker pros, κατι παραπανω θα εχουν δει τα ματια τους. Ειλικρινα με αφησε αφωνο το ολο σκηνικο και χαλαστηκα (δεν σου κανω πλακα) πιο πολυ γιατι ξερω πως ειναι να εισαι shortstack και τελικα ΟΧΙ ΜΟΝΟ να επιβιωνεις αλλα να εχεις και σοβαρες ελπιδες να τα πας καλα.Δεν ξερω τι πηγες εχεις για να το ψαξεις, παντως θα σου συνιστουσα - αν τελικα πραγματι θες πολυ να μαθεις τι ακριβως προβλεπει ο κανονισμος - να απευθυνθεις στα 2+2. Θα το εκανα κ εγω αλλα αυτη τη στιγμη κυριολεκτικα δεν εχω χρονο ουτε για ξυσιμο.Ενημερωσε μας αν εχεις καποιο νεο... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Themis έγραψε:Τακη, γιατι δεν δοκιμαζεις να αφησεις ενα μηνυμα στα 2+2 forums? Εκει γραφουν οι μισοι,αν οχι ολοι, poker pros, κατι παραπανω θα εχουν δει τα ματια τους. Ειλικρινα με αφησε αφωνο το ολο σκηνικο και χαλαστηκα (δεν σου κανω πλακα) πιο πολυ γιατι ξερω πως ειναι να εισαι shortstack και τελικα ΟΧΙ ΜΟΝΟ να επιβιωνεις αλλα να εχεις και σοβαρες ελπιδες να τα πας καλα.Δεν ξερω τι πηγες εχεις για να το ψαξεις, παντως θα σου συνιστουσα - αν τελικα πραγματι θες πολυ να μαθεις τι ακριβως προβλεπει ο κανονισμος - να απευθυνθεις στα 2+2. Θα το εκανα κ εγω αλλα αυτη τη στιγμη κυριολεκτικα δεν εχω χρονο ουτε για ξυσιμο.Ενημερωσε μας αν εχεις καποιο νεο...θέμη την επόμενη μερα οι dealers είχαν ενα περιοδικό που περιέγραφε ΄ακριβώς αυτό.Ο κανονισμός ειναι σαφής.Ο παίκτης προστατευει τα φύλλα και τις μάρκες του. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
goingup Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Themis έγραψε:Τακη, γιατι δεν δοκιμαζεις να αφησεις ενα μηνυμα στα 2+2 forums? Εκει γραφουν οι μισοι,αν οχι ολοι, poker pros, κατι παραπανω θα εχουν δει τα ματια τους. Το έβαλα σε ένα φορουμ που έχει ξεπηδήσει μέσα από το 2+2. Το link είναι:*http://www.notedpokerauthority.com/board?forum=1&topic=226&page=1&post=1404#p1404To forum είναι το Ed Miller και έχω βρει αρκετά σχόλια ενδιαφέροντα γενικά. Ίσως μας πουν κάτι και γι' αυτό.Πάντως, είτε είναι σύμφωνα με τον κανονισμό (έτσι πιστεύω εγώ) είτε όχι, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ σπάσιμο να βγαίνεις έτσι. Όποιος είδε τον πάντα γελαστό και ήρεμο Τάκη εκείνη την ώρα...κατάλαβε τι πέρναγε αυτός ο άνθρωπος.Edit: Από τους κανονισμούς του WSOP. If a dealer kills an unprotected hand the player will have no redress and will not be entitled to his money back. Immunity would be if a player raised and his raise had not been called yet, he would be entitled to receive his raise back. *http://www.absolutepoker.com/world-series-of-poker/world-series-of-poker-rules-2.htmlEdit 2. Επίσης έστειλα email στο pokerineurope ρωτώντας τον tournament director τι΄θα μπορούσε εναλλακτικά να γίνει. Περιμένω απάντηση. Πάντως δείτε αυτό το link *http://www.pokerineurope.com/pokerarticles/detail.php?articleid=1060Δεν αφορά το θέμα του Τάκη αλλά ένα άλλο θεματάκι κανονισμών που έγινε αφορμή να "συγκρουστώ" με έναν φίλο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
maclaren007 Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 auto kai an den einai aparadexto kai pao ton dealr kai apo to kazino basika .oi kanonismoi pou yparxoun se ena kazino einai .kapote eixa pexsi 21 o deler anoixse ta fylla dini ta deutera fylla kai perni kai aytos ena fylo aoma anoixto gyrizoun ola ta fylla xsana apo tin arxi kai briskete ti fylla eixe o paixtis .stin dikia sou periptosi pou sou piran ta fylla kai kanonismoi na ypirxan tha eprepe na ginotane xsana apo tin arxi to paixnidi.den einai internet einai live poker.oloi kanoune lathoi alla den ta anagnorizoun .dikio den briski kanenas telika kai pouthena oloi koitane to synmferotous Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2007 maclaren007 έγραψε:auto kai an den einai aparadexto kai pao ton dealr kai apo to kazino basika .oi kanonismoi pou yparxoun se ena kazino einai .kapote eixa pexsi 21 o deler anoixse ta fylla dini ta deutera fylla kai perni kai aytos ena fylo aoma anoixto gyrizoun ola ta fylla xsana apo tin arxi kai briskete ti fylla eixe o paixtis .stin dikia sou periptosi pou sou piran ta fylla kai kanonismoi na ypirxan tha eprepe na ginotane xsana apo tin arxi to paixnidi.den einai internet einai live poker.oloi kanoune lathoi alla den ta anagnorizoun .dikio den briski kanenas telika kai pouthena oloi koitane to synmferotousΤωρα θα αρχίσει ο καθένας να βρίσκει τρόπους τι έπρεπε να γίνει? Ηρεμήστε και κρατήστε το μάθημα.Κατα την διάρκεια του main event δυο φορές ο dealer πήρε τα φύλλα μου χωρίς καν να προλάβω να τα δω!!!!!!!!!!!Την μία φορά μάλιστα theomas νομίζω οτι ηταν στο τραπέζι που καθόμασταν μαζί.Σε εντονο υφος του είπα: εεεεε τι κάνεις? θα παίξω εγω ή θα αποφασίζεις εσύ για εμένα?Εισαι ορθιος μου λέει και θεώρησα οτι είσαι πάσο.Οκ του λέω έχεις δίκιο δεν θα το ξανακάνω.Και δεν το ξαναέκανα.!!!!!!!!!Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ.Τελεία και παύλα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takisnik Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2007 Ελα ρε Αντωνη..το ξαναηπες αυτο!Δεν εχει καμια σχεση η δικη σου περιπτωση..συγκεντρωσου λιγο στο θεμα..Εγω επαιζα ..δεν ημουν ορθιος..Ανακοινωσα all -in ,εβαλα στη σωστη θεση τα chips και μετα σηκωθηκα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2007 takisnik έγραψε:Ελα ρε Αντωνη..το ξαναηπες αυτο!Δεν εχει καμια σχεση η δικη σου περιπτωση..συγκεντρωσου λιγο στο θεμα..Εγω επαιζα ..δεν ημουν ορθιος..Ανακοινωσα all -in ,εβαλα στη σωστη θεση τα chips και μετα σηκωθηκα!Τάκη το ξέρεις καλά οτι σε αισθάνομαι φίλο. Εξάλλου σου εχω κάνει και πρόταση η οποία ισχύει ακόμα.Εσύ το περιοδικό το διάβασες, τι έγινε σε τουρνουά του εξωτερικού και ποιος είναι ο κανονισμός. Στο θέμα είμαι. Την επόμενη φορά ποντικοπαγίδα πάνω στις κάρτες σου. :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
aka_Lamogio Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2007 Παιδιά μην ακούω χαζά. Σε τουρνουά όταν ανακοινώνεται all-in και γίνεται call υπάρχει showdown. Δεν έχει καμία λογική να πάρει ο dealer τα φύλλα και να τα κάψει χωρίς να τα δείξει. Όσα έχω παίξει μέχρι τώρα στη Γευγελή έτσι ήτανε. Χαρακτηριστικά μας έλεγε ο dealer "please showdown". Από την άλλη φίλε Τάκη όταν παίζεις Main Event καλό θα ήταν να μην είσαι ητοπαθής και σηκώνεσαι να την κάνεις πριν καν τελειώσει το χέρι. Κάτσε, δες το hand μέχρι τέλους και μετά ξεκίνα να πακετάρεις. Τι σε έπιασε η βιασύνη; Κρίμα που έφυγες έτσι άδοξα. Τώρα μην περιμένεις να βρεις δίκιο κατόπιν εορτής. Ότι ειπωθεί εκείνη την ώρα γίνεται. Η κάνεις σκηνή εκεί κι ότι κερδίσεις ήτο αφήνεις και πας για άλλα. Όπου και να ψάξεις τώρα το δίκιο σου λίγο αδύνατο να το βρεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Για να καταλάβετε ολοι ποσο σωστός είναι ο κανονισμός μάθετε τώρα και την αλήθεια. :P Ο Τάκης είναι ενας παμπόνηρος και καλός παίκτης.Αντιλαμβάνετε οτι ο παίκτης που κάνει το raise δεν έχει τίποτα και κάνει reraise all-in me 7-2 of. νομίζοντας οτι ο παίκτης θα κάνει fold.Oταν ο παίκτης λέει call ο παμπόνηρος Τάκης (αγνοώντας και τον κανονισμό) σκέφτεται ωχ θα ξεφτιλιστούμε τώρα ασε που δεν έχουμε καμιά ελπίδα. Με μια μαγική κίνηση πετά τα χαρτιά του στα ηδη καμένα και κάνει τον.......... Κινέζο.:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:Εγω πάντως δεν συμφώνησα. Ασε να ανοίξει το board του είπα που ξέρεις μπορεί να κέρδιζες.Αν το ήξερα ρε Αντώνη....... :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 den eixe 7-2 off, eixe suited connectors......3-4!theomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Giorgos Tsonoulis Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2007 Βλέπω ότι έχει γίνει θέμα αυτό που έγινε στο GPT. Για να μην νομίζετε ότι αυτό που λέω το βρήκα έτσι και καλά από το μυαλό μου, θα σας παρακαλέσω να διαβάσετε τι γράφει ο πιο γνωστός εγγραφέας rules for poker rooms Robert Ciaffone "Rules of Robert". Αυτό θα το βρείτε στην σελίδα http://www.cardplayer.com/rules_of_poker/general_rules στο irregularities.2. You must protect your own hand at all times. Your cards can be protected with your hands, a chip, or other object placed on top of them. If you fail to protect your hand, you have no redress if it becomes fouled or the dealer accidentally kills it. Τώρα να καλούμε τον κανονισμό απαράδεκτο και άδικο δεν πιστεύω ότι είναι σωστό. Είναι ένας βασικός κανονισμός σε πάρα πολλά poker room στον κόσμο....Γιώργος Τσονούλης Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2007 Giorgos Tsonoulis έγραψε:Βλέπω ότι έχει γίνει θέμα αυτό που έγινε στο GPT. Για να μην νομίζετε ότι αυτό που λέω το βρήκα έτσι και καλά από το μυαλό μου, θα σας παρακαλέσω να διαβάσετε τι γράφει ο πιο γνωστός εγγραφέας rules for poker rooms Robert Ciaffone "Rules of Robert". Αυτό θα το βρείτε στην σελίδα http://www.cardplayer.com/rules_of_poker/general_rules στο irregularities.2. You must protect your own hand at all times. Your cards can be protected with your hands, a chip, or other object placed on top of them. If you fail to protect your hand, you have no redress if it becomes fouled or the dealer accidentally kills it. Τώρα να καλούμε τον κανονισμό απαράδεκτο και άδικο δεν πιστεύω ότι είναι σωστό. Είναι ένας βασικός κανονισμός σε πάρα πολλά poker room στον κόσμο....Γιώργος ΤσονούληςO KANONISMOS NAI ENTAKSEI NA DEXTOYME OTI EINAI SWSTOS ALLA EDW YPARXOYN DYO PRAGMATA H APROSEKSIA THS DEALER KAI H DHLWSI ALL-IN TOY PAIKTH.ARAGE POY VRISKONTAN O H H DEALER?DEN OFEILE NA PROSEXEI?DEN HMOYN EKEI NA EXW IDIAN APOPSI ALLA APO TIS PERIGRAFES STA POST KATALAVA TI EGINE OYTE THELW KYRIE TSONOYLH NA KANW TON KRITIKO EDW ALLA EINAI EYLOGO ERWTHMA POY VRISKONTAN O DEALER APO OTI AKOYSA HTAN H DEALER KAI OXI O DEALER Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
maclaren007 Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2007 pros kyrio tsonouli sygnomi alla otan extet ena megalo tournoua kai eiste kai esis ypeuthini gia ton agona ,nomizo oti se kathe trapezi yparxi kai enas ypeuthinos o opoios blepi an gini kanena lathos .stin periptosi tou taki lete oti exi gini ntoros megalos kai fysika kai tha gini dioti otan kapios kani all in den mpori kapios ntiler na kapsi tis kartes tou kai asxeta an eitane se epathlo eite oxi ayto einai aparadexto apo to kazino .den yparxi periptosi na gini ayto se ena megalo tournoua opos ena EPT LONDON na pi kapios all in kai na kapsi tis kartes an einai dynaton .min prospathite na to kalipsete me tous kanones pou yparxoun den exi xsanagini tetoio pragma .oti kai na milame tora mallon kanenas den mpori na ´bri to dikio tou elpizo sto epomeno GPT na min xsanagini Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2007 Και ομως εχει ξανασυμβεί σε μεγάλο τουρνουά(δεν θυμάμαι τώρα ποιο ακριβώς) και το εχω περιγράψει.Το sb κάνει raise το bb ανακαλύπτει οτι ο dealer του εχει πάρει τις κάρτες πέφτει πανω στο τραπέζι σαν αν κάλυπτε τις κάρτες του και λέει all-in ..... to sb κάνει fold!!!!!:laugh: :laugh: :laugh: Απλά εκει (εαν δεν κάνω λάθος) το ποτ μοιράστηκε.Noμίζω οτι είναι άδικο να ρίχνουμε ευθύνες στον κ, Τσονούλη που απλώς εφάρμοσε τον κανονισμό.Ελπίζω ολοι κάτι να μάθαμε απο αυτό.Οπως επίσης ειμαι βέβαιος οτι ο Γιωργος θα βρεί και κάποια λύση να "γλυκάνει" τον πόνο του Τάκη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2007 maclaren007 έγραψε:pros kyrio tsonouli sygnomi alla otan extet ena megalo tournoua kai eiste kai esis ypeuthini gia ton agona ,nomizo oti se kathe trapezi yparxi kai enas ypeuthinos o opoios blepi an gini kanena lathos .Αυτο που γραφεις δεν γινεται πουθενα στον κοσμο,δηλαδη σε μια μερα του wsop θα υπαρχουν σε 200 τραπεζια 200 υπευθυνοι??ειναι οντως πολυ ασχημο αυτο που εγινε,στεναχωρηθηκα ακομα πιο πολυ γιατι ο τακης ειναι φιλος μου,αλλα ειναι καλο να εφαρμοζονται κατα γραμμα οι κανονες γιατι ισως στο επομενο τουρνουα να γινει κατι αλλο,και οι εμπλεκομενοι να πουν "αφου τοτε βρεθηκε μια μεση λυση,να βρουμε και εδω"....Αλλωστε αυτο που αναφερει ο αντωνης ειναι μια αποδειξη οτι κατι τετοιο εχει ξαναγινει.Τακη στο επομενο τουρνουα σε βλεπω να βαζεις χειροπαιδες στα φυλλα σου! :woohoo: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Giorgos Tsonoulis Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2007 Δεν προσπαθώ να καλύψω αυτό που έγινε. Φυσικά είναι ένα μεγάλο λάθος του dealer. Δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους,πράγμα το οποίο συμαίνει ότι υπάρχει η πιθανότητα λάθους,όπως και σε αυτή την περίπτωση.Έχω δουλέψει επαγγελματικά με το παιχνίδι 5 χρόνια. Αβριβώς αυτή την περίπτωση την έχω δει 5 φορές. Και τις 5 φορές πάρθηκε ακριβώς η ίδια απόφαση. Και συμφωνώ ότι είναι μία σκληρή απόφαση, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση άμα δεν γίνεται να αναγνωριστούν τα φύλλα. Για αυτό το λόγο βγήκε και αυτός ο όρος και τα card protectors. Θυμάμαι και μία φορά που ο παίχτης ήταν κουφός και δεν μπορούσε να μιλήσει...Ο φουκαράς και τι δεν έγραψε...Θα προσπαθήσω να το γλυκάνο τον παίχτη, και το κάνω από δική μου διάθεση, αλλά ποτέ δεν έγινε κάποια αποζημίωση στις 5 πριν φορές που έγινε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Στις αίθουσες τις ευρώπης είμαι 100% σίγουρος ότι ούτε ένα ευρώ δεν πρόκειται να έδιναν. Αυτό που λέω συζητήστε το με παίχτες που παίζουνε τακτικά έξω.Γιώργος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2007 Antonis έγραψε:Και ομως εχει ξανασυμβεί σε μεγάλο τουρνουά(δεν θυμάμαι τώρα ποιο ακριβώς) και το εχω περιγράψει.Το sb κάνει raise το bb ανακαλύπτει οτι ο dealer του εχει πάρει τις κάρτες πέφτει πανω στο τραπέζι σαν αν κάλυπτε τις κάρτες του και λέει all-in ..... to sb κάνει fold!!!!!:laugh: :laugh: :laugh: Απλά εκει (εαν δεν κάνω λάθος) το ποτ μοιράστηκε.Noμίζω οτι είναι άδικο να ρίχνουμε ευθύνες στον κ, Τσονούλη που απλώς εφάρμοσε τον κανονισμό.Ελπίζω ολοι κάτι να μάθαμε απο αυτό.Οπως επίσης ειμαι βέβαιος οτι ο Γιωργος θα βρεί και κάποια λύση να "γλυκάνει" τον πόνο του Τάκη.moy synevh kai mena se online oso kai an sas fainetai apisteyto eimaste sto turn exw 99 flop ak9 turn 9 o antipalos exei aa kai o allos kk sto flop exoyme raise reraise kai call ampo mena kai ayton me toys kk turn 9 bet 10.000 o AA RAISE 30.000 O KK CALL EGW CALL KAI O AA RIVER 8 BET 100.000 O AA RAISE 300.000 O KK ALL-IN EGW KAI MOY KAIEI TIS KARTES ENW MOY EXEI PAREI TA CHIPSAMESWS STO CHAT GRAFW POKERMANATZER HELP KAI AMESW RWTAEI POY MPORW NA VOITHISW TOY LEW STAMATISTE AMESWS TO PAIGNIDI EKEI POY VRISKETAI KANATE ENA MEGALOS LATHOS MOY PIRATE OLA TA CHIPS GIATI EIPA ALL-IN KAI MOY KAPSATE TIS KARTES TO KOLPO TO PIRE FYSIKA O AA ALLA TO PAIGNIDI STAMATISE GIA 15 LEPTA PERIPOY .FYSIKA KAI EXETE DIKIO EIPE O POKERMANATZER KAI THA SAS EPISTRAFOYN OI MARKES SAS OXI LEW THELW OLO TO STACK GIATI TO EXW KERDISEI KAI KERDIZW KAI TO TOYRNOYA ME AYTO DEDOMENOY OTI HTAN FINAL TABLE KAI EIXAME APOMEINEI 5 OI TREIS POY FAGAME TA MOYSTAKIA MAS HMASTAN OI 1 , 2 ,3 TELIKA MOY EDOTH OLO TO STACK PARA TIS DIAMARTYRIES TOY AA POY KATETAGH TELIKA TETARTOS OMWS TO ROOM APOZHMIWSE TON PAIKTH DINONTAS TOY THN DIAFORA TOY EPATHLOY POY PIRE ME AYTO THS DEYTERHS THESHS.H 4 PLACE PLIRWNE 420$ KAI DEYTERH 112O O PRWTOS 1750 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2007 Antonis έγραψε:Και ομως εχει ξανασυμβεί σε μεγάλο τουρνουά(δεν θυμάμαι τώρα ποιο ακριβώς) και το εχω περιγράψει.Το sb κάνει raise το bb ανακαλύπτει οτι ο dealer του εχει πάρει τις κάρτες πέφτει πανω στο τραπέζι σαν αν κάλυπτε τις κάρτες του και λέει all-in ..... to sb κάνει fold!!!!!:laugh: :laugh: :laugh: Απλά εκει (εαν δεν κάνω λάθος) το ποτ μοιράστηκε.Noμίζω οτι είναι άδικο να ρίχνουμε ευθύνες στον κ, Τσονούλη που απλώς εφάρμοσε τον κανονισμό.Ελπίζω ολοι κάτι να μάθαμε απο αυτό.Οπως επίσης ειμαι βέβαιος οτι ο Γιωργος θα βρεί και κάποια λύση να "γλυκάνει" τον πόνο του Τάκη.moy synevh kai mena se online oso kai an sas fainetai apisteyto eimaste sto turn exw 99 flop ak9 turn 9 o antipalos exei aa kai o allos kk sto flop exoyme raise reraise kai call ampo mena kai ayton me toys kk turn 9 bet 10.000 o AA RAISE 30.000 O KK CALL EGW CALL KAI O AA RIVER 8 BET 100.000 O AA RAISE 300.000 O KK ALL-IN EGW KAI MOY KAIEI TIS KARTES ENW MOY EXEI PAREI TA CHIPSAMESWS STO CHAT GRAFW POKERMANATZER HELP KAI AMESW RWTAEI POY MPORW NA VOITHISW TOY LEW STAMATISTE AMESWS TO PAIGNIDI EKEI POY VRISKETAI KANATE ENA MEGALOS LATHOS MOY PIRATE OLA TA CHIPS GIATI EIPA ALL-IN KAI MOY KAPSATE TIS KARTES TO KOLPO TO PIRE FYSIKA O AA ALLA TO PAIGNIDI STAMATISE GIA 15 LEPTA PERIPOY .FYSIKA KAI EXETE DIKIO EIPE O POKERMANATZER KAI THA SAS EPISTRAFOYN OI MARKES SAS OXI LEW THELW OLO TO STACK GIATI TO EXW KERDISEI KAI KERDIZW KAI TO TOYRNOYA ME AYTO DEDOMENOY OTI HTAN FINAL TABLE KAI EIXAME APOMEINEI 5 OI TREIS POY FAGAME TA MOYSTAKIA MAS HMASTAN OI 1 , 2 ,3 TELIKA MOY EDOTH OLO TO STACK PARA TIS DIAMARTYRIES TOY AA POY KATETAGH TELIKA TETARTOS OMWS TO ROOM APOZHMIWSE TON PAIKTH DINONTAS TOY THN DIAFORA TOY EPATHLOY POY PIRE ME AYTO THS DEYTERHS THESHS.H 4 PLACE PLIRWNE 420$ KAI DEYTERH 112O O PRWTOS 1750 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2007 Ποιο poker room ειναι αυτο που φωναζεις στο chat "HELP!" και αμεσως σκαει μυτη ο Poker manager??!?!!?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2007 Themis έγραψε:Ποιο poker room ειναι αυτο που φωναζεις στο chat "HELP!" και αμεσως σκαει μυτη ο Poker manager??!?!!??ola ths microgaming Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
goingup Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου, 2007 Οι απαντήσεις που πήρα για το θέμα:Ο "tournament director" αρθρογράφος του pokerineurope.Hi,I agree with the decision that was made here.Whilst it is very hard on the player, it is indeed his responsibility toprotect his own hand and if it gets put in the muck by the dealer after hehas called then he is out.This very situation has happened to me in a tournament. Needles to say, ithas only happened once!RegardsJon ShoremanPokerInEurope.comO (πολυγραφότατος) συγγραφέας Ed Miller:I’m not a rules expert, but I would expect a ruling that if the hand was never turned face-up that it’s dead and the all-in player forfeits the pot. If he tabled the hand face-up after the all-in, then his hand should be live no matter what. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts