mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 aizack13 έγραψε:ti tha geinei tora snapparoume challenge kai meta kanoume pisw? thelw na dw ligo h4rollzYep.Kanw pisw.No hu4rollz with me. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
arourel Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Ξάπλωσε στη γωνια σου μικρέ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vatal Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 ballers itt Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
trollzzoreal Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 loipon ti tha ginei tora tha me peksei kaneis , gia kathe 1 dolario pou tha mou parei tha tou dinw 25cents extra, screen name modragons pokerstars. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
trollzzoreal Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 birbilisgr enas akomi pseuti/trash talker acceptare to challenge ke ipe pos stis 11 thane edo , alla ekane tin papia sa ton filo alien ti mou ftiaxate Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Dogan0s Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 kante ban ton kurio na alla3ei kai name , trollzorealz ...fail name gia na trollarei kaneis. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antonpitbull Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 trollzorealz μηπως εισαι γνωστος/φιλος του Αλεξανδρου (απο την Γεωργια αν θυμαμαι καλα) που συχναζει Battlegrounds στη Θεσσαλονικη?Κατι μου λεει το Modragons..Παρεπιπτοντως γιατι εκανες Reset στις 3 Σεπτ. 2010 στο Sharkscope αναρωτιεμαι εντελως αθωα εγω?????????? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
trollzzoreal Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 y eimai filos ke gnostos me ton alexandro, kanw reset giati exw kati staking deals mias ke karfwnw lefta sto hu vs regs ke bustaro to acc sixna pikna Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antonpitbull Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Μου εχει πει για σενα ο Αλεξανδρος απλα μου ειχε δωσει την εντυπωση οτι crushαρεις τα sng στο Full Tilt λογω rakeback κλπ.. Βεβαια απ τη στιγμη που εχεις κανει reset δε μπορω να ξερω ποσο καλος εισαι.. Αν κρινω απ τα λεγομενα του Αλεξ πρεπει να εισαι καλος, βεβαια αυτο πρεπει να το αποδειξεις instead απο το να αυτοαποκαλεισαι top 6max sng player.Αν παντως συμφωνησεις με καποιον για HU ποσταρε το για να παρακολουθησουμε κ εμεις.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 antonpitbull έγραψε:Μου εχει πει για σενα ο Αλεξανδρος απλα μου ειχε δωσει την εντυπωση οτι crushαρεις τα sng στο Full Tilt λογω rakeback κλπ.. Βεβαια απ τη στιγμη που εχεις κανει reset δε μπορω να ξερω ποσο καλος εισαι.. Αν κρινω απ τα λεγομενα του Αλεξ πρεπει να εισαι καλος, βεβαια αυτο πρεπει να το αποδειξεις instead απο το να αυτοαποκαλεισαι top 6max sng player.Αν παντως συμφωνησεις με καποιον για HU ποσταρε το για να παρακολουθησουμε κ εμεις..ti crasharei tha trelathoume?????vazei 100 filters kai mono tote ton vgazei +...an deis to scope tou einai 0...toulaxiston de xanei kati einai ki auto Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
trollzzoreal Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 me 20abibides den kathome kan na adiparatethw , an iparxei opioadipote amfivolia borume na ti lisoume sta tables just pm me Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antonpitbull Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 crf88 έγραψε:antonpitbull έγραψε:Μου εχει πει για σενα ο Αλεξανδρος απλα μου ειχε δωσει την εντυπωση οτι crushαρεις τα sng στο Full Tilt λογω rakeback κλπ.. Βεβαια απ τη στιγμη που εχεις κανει reset δε μπορω να ξερω ποσο καλος εισαι.. Αν κρινω απ τα λεγομενα του Αλεξ πρεπει να εισαι καλος, βεβαια αυτο πρεπει να το αποδειξεις instead απο το να αυτοαποκαλεισαι top 6max sng player.Αν παντως συμφωνησεις με καποιον για HU ποσταρε το για να παρακολουθησουμε κ εμεις..ti crasharei tha trelathoume?????vazei 100 filters kai mono tote ton vgazei +...an deis to scope tou einai 0...toulaxiston de xanei kati einai ki auto[/quote:2lrluy0l]Επειδη μετεφερα λαθος αυτο που ακουσα να διορθωσω:Εννοουσα οτι κανει multi-tabling βγαινοντας +-0 σαν κερδος απο τα sngs αλλα + λογω rakeback.Αλλα οπως ειπες και +-0 να βγαινει κατι ειναι κ αυτο.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 epekses me enan allo 20bibi kai exases kanja 3xiliaro thes na ksanadokimaseis??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
arourel Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 troll ela na se kseftilisw pali.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
trollzzoreal Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 arourel thelw na doseis date ke ora gia 3 tabling 100nl edo safto to gamimeno thread, edo ke tora Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
arourel Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 challenge deep stack hu $1 sng-fulltilt ,first to win 5 gets payed 500$... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
trollzzoreal Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 ti sng 1 dolariou ke bales kati pio cheapiko de vrikes ?mi diasirese alo,i 100 nl adrikia i gtfo of my thread, apla dose mera ke ora Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
flokias7 Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 xaxa san rantevou gia ksylo mou akougetai emena Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokerovios Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 μλκ αυτος ο trollz ειναι ενας μικρος θεουλης!! :cheer: απαιτω αν κλειστει τελικα το οποιοδηποτε ραντεβου ποκερικου θανατου να ενημερωθουν ολα τα μελη του φορουμ door by door.τελος!!! :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Brochet Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 trollzzoreal έγραψε:ti sng 1 dolariou ke bales kati pio cheapiko de vrikes ?mi diasirese alo,i 100 nl adrikia i gtfo of my thread, apla dose mera ke oraGlitonis to rake me ton tropo poy soy protine o arourel. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 επειδη υποτιθεται οτι θα παιζαμε μαζι οπως ειχα γραψει χθες.κατι αλλαξε και δεν εχω καμια διαθεση να παιξω μαζι του. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Dogan0s Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 birbilisgr έγραψε:επειδη υποτιθεται οτι θα παιζαμε μαζι οπως ειχα γραψει χθες.κατι αλλαξε και δεν εχω καμια διαθεση να παιξω μαζι του.giati etsi kota kai aderfi mazi? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antonpitbull Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Dogan0s έγραψε:birbilisgr έγραψε:επειδη υποτιθεται οτι θα παιζαμε μαζι οπως ειχα γραψει χθες.κατι αλλαξε και δεν εχω καμια διαθεση να παιξω μαζι του.giati etsi kota kai aderfi mazi?[/quote:u01utamm]ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΗΑΑΗΗΗΑ... Κυλιεμαι στα πατωματα... Να 'σαι καλα... :laugh: :silly: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Dogan0s έγραψε:birbilisgr έγραψε:επειδη υποτιθεται οτι θα παιζαμε μαζι οπως ειχα γραψει χθες.κατι αλλαξε και δεν εχω καμια διαθεση να παιξω μαζι του.giati etsi kota kai aderfi mazi?[/quote:28qwzf5t]Δεν βρισκω κανενα λογο να παιξω με καποιον που με τιλταρει η συμπεριφορα του(και δεν αναφερομαι μονο σε αυτα που γραφτηκαν στο foroum).και δεν ξερω αν κερδιζει 3 buy in και σηκωθει και φυγει.Οσο για το σχολιο σου απλα σε λυπαμαι,εκτος αν εισαι κανενα φιλαρακι του οποτε ειστε για γελια και οι 2. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mimakos13 Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2010 paizw k gw an thes..panta ithela na paiksw me enan paixth ths klashs sou.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts