Giorgos Tsonoulis Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2010 Σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου για τα ωραία σας λόγια, όλα είναι πολύ πιο εύκολα με την υποστήριξη σας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Giorgos Tsonoulis Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2010 Σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου για τα ωραία σας λόγια, όλα είναι πολύ πιο εύκολα με την υποστήριξη σας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2010 Συγχαρητητια Γιωργο. Το αξιζες και πετυχες. Σου ευχομαι τα καλυτερα φιλε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2010 Αν κ ήταν εύκολη πρόβλεψη. Συγχαρητήρια. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
KOMITSAS Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2010 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΩΡΓΟ και απο μενα. Ειμαι σιγουρος οτι θα οργανωσεις κι εκει το ποκερ οπως το εκανες και στο APOLLONIA και πολυ φοβαμαι οτι θα μας αναγκασεις να ταξιδευουμε πλεον νοτια. Μονο θα ηθελα να σου κανω μια ερωτηση αν επιτρεπεται ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ :woohoo: :woohoo: :woohoo: Με τις καλλυτερες ευχες μου.ΝΙΚΟΣ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
zizou_a Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2010 GIORGO SIXARITIRIA DINETE TIN EFKERIA KAI SE MAS TOUS PIO MIKROUS NA DOSOUME TO PARON MAS KALO XEKINIMA ENIMEROSTE MAS TO SIDOMOTERO GIA TO PROTO EVENT KAI PALI SIXARITIRIA!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ragnarokgre Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2010 Συγαρητηρια Γιωργο και καθε επιτυχια ευχομαστε! πιστευω πως αυτο ειναι καλο και για το ποκερ και για τους παιχτες! η καλη δουλεια πιανει τοπο. Γιωργος-Νικος Σκιαδας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kapamaroun Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Νοεμβρίου, 2010 foustouki έγραψε:Συγχαρητητρια..Καλη επιτυχια!ξερετε ποτε θα ξεκινισει το ποκερ στην παρνηθα?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts