aekara1921 Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2010 συνοπτικα 2 κινησεις1) ειμαι button με 65000 και blinds 2500-5000.καποιος απο αρχικη θεση με 55000 κανει allin.ποσο λαθος ειναι το call απο μενα? τα φυλλα μου ειναι kqo2)ειμαι big blind με 135000 και ο button με 55000 κανει raise 12000(blinds 2000-4000 και ειχαν παει ολοι πασο πριν απο αυτον).εχω 44.αν απορριψω το call,ποια ειναι η καλυτερη επιλογη για μενα δεδομενου πως ο αντιπαλος ειναι loose και του αρεσει να χτυπαει τα blinds?και οι 2 παρτιδες ειναι απο 11$ στην tilt,ειμαστε στα λεφτα και στην πρωτη εχουμε μεινει 35 απο 1200 ατομα και ειμαι στους τελευταιους. Παράθεση
ksanthos3 Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2010 στην πρωτη περιπτωση προσωπικα θα τα πετουσα καταρχην επειδη εχουν περασει τα blinds απο πανω μου και εχω την δυνατοτητα να περιμενω εναν γυρο για να ανοιξω εγω το ποτ.και πιστευω στην καλυτερη coinflip θα τον εβαζα σε μικρο ζευγος 44 55 66στην δευτερη θα εκανα ενα πολυ ωραιο all-in kai προσευχηαν και ρωτας χωρις να δωσεις στοιχεια για τους παιχτες η για το στυλ που ειχες δειξειGL TO ALL!!!!!! Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2010 1) Τεινω στο fold, διοτι αν δεν ειμαστε dominated αντε να εχουμε 40%-60%, ειχες chips για λίγη υπομονή ακόμη. Βεββαια δεν ειμαι σιγουρος, καλό θα ηταν οι πιο εμπειροι να απαντήσουν.2) Λογω image allin, αν ηταν solid ηθελε σκεψη, αλλα και πάλι θα ετεινα κατα 65% στο allin... Παράθεση
aekara1921 Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2010 για την πρωτη δεν εχω εικονα για τον αντιπαλο.στην δευτερη ειναι ο κλασικος παιχτης που χτυπαει τα blinds σχεδον παντα.και γω προς το fold τεινω σε τετοιες περιπτωσεις με φυλλα τυπου κq,kj,αλλα εκανα call ομως και ο βασικοτερος λογος ηταν πως στο τραπεζι υπηρχε πολυ δραση και το θεωρησα απ τις τελευταιες ευκαιριες για διπλασιασμο.τελικα ειχε at και εχασα.στην δευτερη μαλλον συμφωνω με το all in στις περιπτωσεις εκτος αν πεσεις σε κανεναν βραχο.και σ αυτη εχασα,ειχε qq Παράθεση
Recommended Posts