Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Last Longer gia to Gsop Deepstack

timoros

Recommended Posts

Καλησπέρα!Παρατηρώντας και εγώ τη λίστα συμμετοχών στο επερχόμενο Gsop προβλέπω ότι θα γίνει ένα από τα καλύτερα τουρνουά που έχουν γίνει ποτέ για τα ελληνικά δεδομένα(ονόματα παικτών + structure)

Όποιος Θέλει να συμμετάσχει στο last longer(δική μου πρωτοβουλία) ευπρόσδεκτος!Συμμετοχή :100$$$ Αποστολή χρημάτων: Pokerstars

Nick: timoros(Thessaloniki)

Οι αποστολές των χρημάτων θα γίνουν μέχρι την Παρασκευή 17/9 στις 16.00.Δε θα στέλνω απάντηση για κάθε μεταφορά από παίκτη παρά μόνο μία λίστα των συνολικών παικτών που θα συμμετέχουν με τη λήξη.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

D.uK.e έγραψε:

vergitsis έγραψε:
Kali skepsi george alla nomizo einai pio praktiko na to kanoume epi topou me cash,exei apodixtei pio praktiko.

This.

Kai gw eimai mesa George alla kalytera ekei.[/quote:dxj1o4wk]

me2

Συμφωνώ ότι σε live είναι πιο πρακτικό αλλά πάντα πρέπει να υπάρχει κάποιος να ξεκινήσει τις διαδικασίες με χαρτί και μολύβι πράγμα το οποίο συνήθως δεν το κάνει κανείς.Οπότε συνεχίζω την προσπάθεια με online transfer έτσι ώστε να μπορεί να συμμετάσχει όποιος θέλει χωρίς να τον γνωρίζουμε.

Μέχρι στιγμής:1)J0hnny_Dr@m@ 2)psfsin 3)Idolls 4)timoros 5)miltos14

6)Jim_Ballas

Thanks guys για συμβουλές!Γενικά το σκέφτηκα καλά πριν postaro και καταλήγω ότι εμμένω στο online transfer μόνο για δύο βασικούς λόγους:

1)Δεν θα έχω χρόνο την Παρασκευή καθώς θα έρθω τελευταία στιγμή

2)Τα side bets γενικά(last longer)δεν πρέπει κατά την γνώμη μου να ξεπερνούν το 10% του τουρνουά.καθώς αυτό το ποσό είναι 60-66 ευρώ αποφάσισα και το στρογγυλοποίησα σε 100dollars που είναι decent ποσό και πολύ πιο εύκολη διαδικασία μέσω transfer online.Η πείρα μου λέει ότι το last longer όταν γίνεται με cash είναι πολύ μπέρδεμα καθώς εάν βγει εκτός main event ο διοργανωτής, πρέπει να δώσει σε άλλον να κρατάει το ταμείο κ.ο.κ. πράγμα που συνήθως δημιουργεί προβλήματα.

Οπότε lets keep it με transfer.Μέχρι στιγμής 8 άτομα registered.

Υ.Γ. Σκοπός δεν είναι να μαζευτούμε όσο πιο πολλά άτομα γίνεται αλλά μόνο fun.

it's a piece of cake to take your money

quick and easy money :P

100$ sent

where is antonpitbull

dont fight?

antoni xtes otan miname 3 ti pezame?

egw esy kai ena donk

h

egw esy kai ena akoma donk? {ataka doyka} :laugh: :laugh: :laugh:

ez money....pffffffffffffffffff......den ginetai na min einai o ANTONPITBULL sti lista....malaka antoni molis se dw avrio tha gelaw 5 wres. ksereis giati???? EPEIDI THA EIMAI ME TON ARXIDOKAMPO LOOOOOOOOOOOOOOOL