Confucius Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2010 Καλησπέρα στη παρέα του Pokerland.Μόλις επέστρεψα από Βιέννη όπου έλειπα για επαγγελματικές υποχρεώσεις για 4 ημέρες.Όπως αναφέρεται και στο θέμα θα ήθελα να δω αν υπάρχει ενδιαφέρων για στακάρισμα δικό μου στο GSOP που αρχίζει αύριο.Γνωρίζω ότι είναι πολύ αργά αλλά λόγο των υποχρεώσεων που είχα τώρα μπόρεσα να ασχοληθώ λίγο με το θέμα.Το nickname μου είναι confuciusgr και παίζω κατά κύριο λόγο στη poker.gr για όσους θα ήθελαν να δούνε και τα στατιστικά μου.Όσο αφορά τα gsop έχω πάρει μέρος σε 4 στα οποία 2 είμουν itm.Στο ένα μάλιστα έφτασα hu όπου έγινε deal.Και στα 4 τη συμμετοχή τη κέρδισα μέσα από qual.Σε πρώτη φάση θα ήθελα να δω για πόσο % υπάρχει ενδιαφέρων.Δηλαδή αν κάποιος ενδιαφέρεται για αρχή θα ήθελα να γράψει εδώ για το % που ενδιαφέρεται.Αν υπάρχει ενδιαφέρων για πάνω από 60% θα συμμετάσχω αλλιώς δεν έχω τη δυνατότητα.Είμαι διατεθημένος να δώσω μέχρι και το 80%.Ευχαριστώ πολύ όλους προκαταβολικά. Παράθεση
Recommended Posts