billbigboy Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Καλησπερα σε ολουσ, ειμαι νεος παικτης του ποκερ κ χαρηκα πολυ που ηρθε επιτελους στην Ελλαδα. Θελω να κανω μια ερωτηση γιατι δεν ξερω πως λειτουργει το συστημα στα καζινο. οταν κερδιζεις σου δινουν αποδειξη οτι κερδισες τοσα λεφτα? το ρωταω γιατι αν βγαζω ας πουμε 5000 το μηνα πως θα τα δικαιολογω μετα στην εφορια. Στο στοιχημα μαζευω τα κερδισμενα δελτια κ τα δικαιολογω, εδς τι γινεται ? οποιος ξερει ασ μου πει, ευχαριστω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
arourel Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Ίδια απορία και γω... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
BlackRider79 Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Απλά την ώρα που πάτε να εξαργυρωσετε τα chip σας στον γκισέ ζητάτε την απόδειξη από τον υπάλληλο! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
billbigboy Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 γινεται αυτο? γιατι μου ειπαν οτι το καζινο δεν δινει αποδειξη για τα κερδη Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Tubular Bell Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2010 Συυγνώμη αν γίνομαι αγενής, αλλά είπες είσαι νέος παίχτης και ρωτάς τι γίνεται με κέρδη 5.000 το μήνα ; Απλά μου κάνει εντύπωση. Και μια και είμαι κι εγώ νέος παίχτης, μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο τη λογική σου ; Καλοπροαίρετα πάντα ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
billbigboy Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2010 πιστευω οτι ειμαι αρκετα καλος αν κ νεος. παιζοντας με φιλους ( οχι 2-3 αλλα πολλους κ σε διαφορα μερη) εχω αρκετες επιτυχιες κ αφου τα τραπεζια ειναι μεγαλα μιλαω για ενα λογικο ποσο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
trollzzoreal Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2010 ke ade gia mikroposa px 5k to mina pai sto dialo , gia sovara posa san afta pou vgazoume emis sta high stakes ti ginete? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
trollzzoreal Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2010 (ke egw en to metaxi neos pektis eimai , 3 mines exei pou anakalipsa to holdem,extisa terastio roll poulwndas kati akinita ton gonewn mou ,ke eki pouxana 30k/mina sti rouleta hanw 10k/mina sta high stakes poker , opote vgazo 20k/mina apo to poker ke arxizo na to vlepo epagelmatika.) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
grigoris16 Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2010 trollzzoreal έγραψε:(ke egw en to metaxi neos pektis eimai , 3 mines exei pou anakalipsa to holdem,extisa terastio roll poulwndas kati akinita ton gonewn mou ,ke eki pouxana 30k/mina sti rouleta hanw 10k/mina sta high stakes poker , opote vgazo 20k/mina apo to poker ke arxizo na to vlepo epagelmatika.)xoris esena to forum tha itane vareto :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
thimios8663 Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 trollzzoreal έγραψε:(ke egw en to metaxi neos pektis eimai , 3 mines exei pou anakalipsa to holdem,extisa terastio roll poulwndas kati akinita ton gonewn mou ,ke eki pouxana 30k/mina sti rouleta hanw 10k/mina sta high stakes poker , opote vgazo 20k/mina apo to poker ke arxizo na to vlepo epagelmatika.)Theooos Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fridis Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 trollzzoreal έγραψε:(ke egw en to metaxi neos pektis eimai , 3 mines exei pou anakalipsa to holdem,extisa terastio roll poulwndas kati akinita ton gonewn mou ,ke eki pouxana 30k/mina sti rouleta hanw 10k/mina sta high stakes poker , opote vgazo 20k/mina apo to poker ke arxizo na to vlepo epagelmatika.)klaiw :laugh: :laugh: yg:vale kai mia photooti nane xriazese ena avatar epigontos Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts