Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα,θα ηθελα να εφιστησω την προσοχη σας ωστε να μην εμπιστευεστε κανεναν για μεταφορα χρηματων εαν δεν τον γνωριζετε ή εστω αν δεν να ειναι καποιος εμπειρος και γνωστος παιχτης με δειγματα γραφης.Οπως λενε επαθα και εμαθα.Μου συνεβη κατι κωμικοτραγικο αποψε.Ενω ημουν σε αναζητηση καποιου ατομου που θα με βοηθησει σε αυτο που ζητουσα στο παραπανω post και καθως ημουν στο chat του poker.gr βρεθηκε ενα ατομο που προθυμοποιηθηκε να με εξυπηρετησει.Εξαιτιας των λεγομενων του με εκανε να τον εμπιστευτω ωστε να του στειλω το ποσο που κανονισαμε στο pokerstars και εκεινος να μεταφερει το ποσο στην poker.gr.Να μην τα πολυλογω και παρολες τις ελαφρες καχυποψιες μου εστειλα πρωτος το ποσο και ανεμενα το ιδιο να κανει και ο αλλος υστερα..Ελατε ομως που ο εν λογω κυριος προφασιστηκε πως δεν του εσταλησαν τα χρηματα και το επαιζε κινεζος.Ευτυχως ομως υστερα απο απειλες μου προς το προσωπο του και με τη συμπαρασταση και υποστηριξη μου απο ενα αλλο μελος που ετυχε εκεινη τη στιγμη να βρισκεται στο chat η λαμογια και η απατη δεν περασε και εν τελει ειτε λογω των προειδοποιησεων μου ειτε γιατι το μετανιωσε και ειχε τυψεις για την κλεφτια που πηγε να διαπραξει μου τα επεστρεψε.Τελος καλο ολα καλα.Γι'αυτο τα ματια σας 14.Για κλεισιμο θα ηθελα μεσα απο την καρδια μου να ευχαριστησω το μελος LUADARKO ο οποιος συνεισεφερε με την ολη σταση του στη επιστροφη των χρηματων μου συν οτι με εξυπηρετησε κιολας γι'αυτο που ζητουσα απο την αρχη.Να'ναι καλα το παλικαρι.