john4kos8 Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 THA ITHELA MIA ANTALLAGI METAXI GR -STARS..STELNO PRTOS GR 50-100$ KAI M ERXONTE STARS...EFXARISTO EK TON PROTERON Παράθεση
john4kos8 Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 eklise ! Παράθεση
koubaros13 Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 Παιδια κι εγω ενδιαφερομαι για κατι αναλογο..Αν ειναι δυνατον θελω να μοy στειλει καποιος 110$ στο poker.gr και να του τα στειλω στο pokerstars.Οποιος μπορει ας βοηθησει. Παράθεση
koubaros13 Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 Καλησπέρα,θα ηθελα να εφιστησω την προσοχη σας ωστε να μην εμπιστευεστε κανεναν για μεταφορα χρηματων εαν δεν τον γνωριζετε ή εστω αν δεν να ειναι καποιος εμπειρος και γνωστος παιχτης με δειγματα γραφης.Οπως λενε επαθα και εμαθα.Μου συνεβη κατι κωμικοτραγικο αποψε.Ενω ημουν σε αναζητηση καποιου ατομου που θα με βοηθησει σε αυτο που ζητουσα στο παραπανω post και καθως ημουν στο chat του poker.gr βρεθηκε ενα ατομο που προθυμοποιηθηκε να με εξυπηρετησει.Εξαιτιας των λεγομενων του με εκανε να τον εμπιστευτω ωστε να του στειλω το ποσο που κανονισαμε στο pokerstars και εκεινος να μεταφερει το ποσο στην poker.gr.Να μην τα πολυλογω και παρολες τις ελαφρες καχυποψιες μου εστειλα πρωτος το ποσο και ανεμενα το ιδιο να κανει και ο αλλος υστερα..Ελατε ομως που ο εν λογω κυριος προφασιστηκε πως δεν του εσταλησαν τα χρηματα και το επαιζε κινεζος.Ευτυχως ομως υστερα απο απειλες μου προς το προσωπο του και με τη συμπαρασταση και υποστηριξη μου απο ενα αλλο μελος που ετυχε εκεινη τη στιγμη να βρισκεται στο chat η λαμογια και η απατη δεν περασε και εν τελει ειτε λογω των προειδοποιησεων μου ειτε γιατι το μετανιωσε και ειχε τυψεις για την κλεφτια που πηγε να διαπραξει μου τα επεστρεψε.Τελος καλο ολα καλα.Γι'αυτο τα ματια σας 14.Για κλεισιμο θα ηθελα μεσα απο την καρδια μου να ευχαριστησω το μελος LUADARKO ο οποιος συνεισεφερε με την ολη σταση του στη επιστροφη των χρηματων μου συν οτι με εξυπηρετησε κιολας γι'αυτο που ζητουσα απο την αρχη.Να'ναι καλα το παλικαρι. Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 aaaaaaaaaaaa re paidiaprosexete ligokai ego skeptomoun na paw merika sto poker.gr na to dokimaso alla to skeptomai TORA!!!!eutixos ola kala gia esena Παράθεση
mparzokas Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 thelei prosoxi ligo.soy esteila pm. Παράθεση
psfsin Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 mou exei tuxei 2 fores idi kai gi auto pleon eimai polu prosektikos... i mia fora itan me to melos tou pokerland "frenokomio" o opoios zitise 18$ stars kai tha ta estelne tilt kai epd efevga gia kupro tou ta steila prwtos-kala na pathw (kai den ta esteile pote fusika)! den einai to poso einai i guftia... den peirazei kali kardia! Παράθεση
kwnstantinos24 Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 uparxei kapoios pou exei xrhsimopoihsei το moneybookers gia metafora xrhmatwn apo ena poker site se kapoio allo??? Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 prosoxi gt xanomaste.lol.kwmikotragiko.eixa mamithei sta gelia sto chat.tespa ola kala tora. Παράθεση
Recommended Posts