kasspav Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου, 2010 Lynch, Fleet & Turner., Winning Poker Tournaments One Hand at a TimeΕχω το πρωτο τευχος, ψαχνω το δευτερο, οποιος το εχει ας στειλει pm... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2010 Κανεις??? Μου φαινεται δεν διαβαζετε πολυ!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
trollzzoreal Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου, 2010 einai kalo na meletas file pavlo ,alla to pio vasiko einai na lineis askiseis imo. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ice9 Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 pavlo telika psinesai na mou steileis afto pou sou elega tis proalles k na sou steilw tpt allo? pm me an einai Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 kasspav έγραψε:Κανεις??? Μου φαινεται δεν διαβαζετε πολυ!!Μα δεν λες τι ακριβώς θέλεις... Έχω και τα δύο σε hard copy, αλλά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
a40ntistos Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 Αν έχω καταλάβει καλά και από το πρωί που ψάχνω μάλλον θέλει το volume 2... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 safesteps έγραψε:kasspav έγραψε:Κανεις??? Μου φαινεται δεν διαβαζετε πολυ!!Μα δεν λες τι ακριβώς θέλεις... Έχω και τα δύο σε hard copy, αλλά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις...[/quote:3to0emmz]Ενα μέλος προσφερθηκε να μου το δανεισει, για το vol II εννοω. Αν κατι δεν πάει καλά θα σου στειλω pm... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts