Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα, αν δεν σας κουράζω θα ήθελα να σας διηγηθώ μια αρκετά ευχάριστη ιστορία. (Ευχάριστη για εμάς και δυσάρεστη για τον Λευτέρη).

Πριν λίγες μέρες πήγα με τον φίλο μου τον Λευτέρη σε ένα μαγαζί (Μπαράκι) για ένα, ή και περισσότερα για να είμαι ειλικρινής, βραδινά ποτά. Μπήκαμε μέσα, κάτσαμε στο bar κ.τ.λ.

Κάποια στιγμή ο Λευτέρης πήγε σε ένα τραπέζι για να μιλήσει σε κάτι γνωστούς του. Όταν γύρισε ήταν αρκετά νευρικός και μου είπε ακριβώς τα παρακάτω λόγια.

- Λευτε. «Μαλ….. μου είδα ένα μουν… που δεν περιγράφεται. Είναι σου μιλάω αστέρι. Τι λες να πάω να της μιλήσω ή να μην πάω?»

- Εγώ. «Κι εγώ τι θέλεις να σου πω? Μάντης είμαι? Για δείξε μου την όμως.»

(Μιλάμε ότι η γυναίκα ήταν πραγματικό αστέρι με κεφαλαίο το άλφα και υπογραμμισμένη την λέξη.)

-Λευτε. «και τώρα τι κάνουμε?»

-Εγώ. «Εσύ τι λες?»

-Λευτε. «Εγώ λέω να πάω και ότι γίνει έγινε.»

-Εγώ. «Πόσες πιθανότητες δίνεις στον εαυτό σου πάνω κάτω?»

-Λευτε. «Θα έλεγα 50-50»

-Εγώ. «Και πως το υπολόγισες αυτό ρε? Εγώ δεν θα σου έδινα πάνω από 15%»

-Λευτε. «Γιατί ρε δεν μετράω? Τι μου λείπει? Δεν γαμ… λέω εγώ.»

-Εγώ. «Ρε παπάρα δεν μιλάω για σένα, αλλά για την άλλη. Τι ξέρεις γι άυτήν?»

-Λευτε. «Τι να ξέρω ρε? Είναι γκομ…. Και μ’αρέσει. Θες και κάτι άλλο?»

-Εγώ. «Αυτό μόνο? Εγώ πάντως πριν βγάλω κάποιο συμπέρασμα θα το έψαχνα λίγο περισσότερο.»

-Λευτε. «Δηλαδή?»

-Εγώ. «Θα σου παραθέσω κάποιες ερωτήσεις που θα έπρεπε να σκεφτείς:

-Είναι μόνη της ή με παρέα?

-Αν έχει παρέα τι είδους παρέα?

-Που κάθεται, στο bar ή σε τραπέζι?

-Τι πίνει, μπύρα από το μπουκάλι ή amaretto?

-Τι φοράει, σκισμένο τζιν ή Gucci?

-Πως συμπεριφέρεται? Κοιτάζει συνέχεια το κινητό της και μιλάει με τις φίλες

της ή κόβει μάτι μόλις δει κανένα όμορφο κώλ… να περνάει από μπροστά

της?

-Έχει πάει κανένας άλλος να της μιλήσει και πως αντέδρασε αυτή?»

-Εγώ. «και στα λέω αυτά ρε μαλ… γιατί μία γυναίκα που κάθεται μόνη σε ένα τραπέζι (και δεν κάθεται στο bar), κοιτάει συνέχεια το κινητό της χωρίς να δείχνει ενδιαφέρον για τον υπόλοιπο κόσμο (άρα κάποιον περιμένει), και φοράει καλό ντύσιμο, δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάτσει εσένα που θα πας να της μιλήσεις με τα κινέζικα ρούχα και την amstel στο χέρι. Και τα 15% που σου έδωσα, το είπα για να μην σε πικράνω.»

-Λευτε. «Δίκιο έχεις.»

-Εγώ. «Μόνο δίκιο? Αλλά δεν φταις εσύ. Εγώ φταίω που κάθομαι και ακούω τις μαλ….κιες σου για τις γκομ.. και για το πώς έχασες τα 750 ευρώ με τους τρεις Άσους.»

-Εγώ. «Δηλαδή τι περίμενες ότι είχε ο άλλος? Όλο το βράδυ δεν τον έβλεπες πως έπαιζε? Κυνηγούσε τα πάντα, ακόμα και το κέρατο του. Εσύ έβλεπες μόνο τους τρεις άσους που είχες και καθόλου όλα τα υπόλοιπα.

-Εγώ. «Άμα σου κάτσει η γκόμενα ή κερδίσεις ποτέ τέτοια παρτίδα εγώ θα ψηφίσω δαγκωτό Πασοκ στις επόμενες εκλογές.»

(Ανοίγω μία παρένθεση για να σας πω ότι πριν μερικές μέρες ο Λευτέρης είχε χάσει 750 ευρώ σε ένα τραπέζι που συμμετείχα κι εγώ με τελείως ηλίθιο τρόπο.

Η αλήθεια είναι ότι είναι άσχετος παίκτης. Έχει μάθει τα βασικά και νομίζει ότι ξέρει. Εγώ του το λέω αλλά……..

Έκανε slow play τους άσους, και στο river ενώ είχε συμπληρωθεί και κέντα και χρώμα έκανε call 650 ευρώ στον πιο looser και gambler παίκτη του τραπεζιού.

Πριν το pot ήταν σχεδόν 200 ευρώ και δημιουργήθηκε από μικρά bet του Λευτέρη και άνετα call από τον άλλον.

Όταν έχασε μετά που ήμασταν μόνοι μας έβριζε την τύχη του και τον άλλον για την χασούρα του. Δεν άντεξα για να πω την αλήθεια και του απάντησα αναλόγως.)

Επιστροφή στην ιστορία μας….

-Εγώ. «Να σου πω όμως την αλήθεια αν ήμουν στην θέση σου θα σκεφτόμουν ένα πράγμα, τι έχω να χάσω και με τι ποσοστό? Ακόμα και 2% να έχεις αν αντέχει ο εγωισμός και η υπερηφάνεια σου μία χυλόπιτα, κάντο.»

Λευτε. «Δίκιο έχεις, θα το κάνω και άμα κάτσει έκατσε.»

Την συνέχεια πιστεύω ότι την γνωρίζεται όλοι σας……………

Ηθικό δίδαγμα για την ιστορία δεν υπάρχει.

Όποιος κατάλαβε καλώς, για τους υπόλοιπους υπάρχει το ανέκδοτο με τον πόντιο στην πλατεία.

Αφιερωμένο στην χυλόπιτα και το bad call (αν και άλλη λέξη ταιριάζει καλύτερα) του φίλου μου του Λευτέρη.

LOL

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ BAD CALL.

Δημοσίευση

saddd1 έγραψε:

Την συνέχεια πιστεύω ότι την γνωρίζεται όλοι σας……………

E afou ton zalises ton anthrwpo. Oute egw tha ekana to A game mou meta apo olo ayto to bourou bourou imo

Λευτέρης είπε:

Τι να ξέρω ρε? Είναι γκομ…. Και μ’αρέσει. Θες και κάτι άλλο?

QFMFT

Δημοσίευση

-οταν αρχισα να διαβαζω το ποστ,ελεγα μεσα μου τι αλλες μλκ θα διαβασουμε εδω τις τελευταιες μερες :huh:

-συνεχιζοντας να διαβαζω αρχισα να εχω και αγωνια για το γκομενακι :P

-στο τελος του ποστ μονολογησα "οχι ρε λευτερη τι ηττα φαγαμε" :laugh: :laugh:

-τελος παρατηρησα οτι το ποστ εχει μπει στην κατηγορια "διαφορα θεματα στρατηγικης ποκερ" και εκει κουλουρισα :laugh: :laugh:

εν τελει ναι EPIC POST!!!

Δημοσίευση

Τρομερό post!! Το να την πέφτεις σε γκόμενα μου**ρο είναι σαν να παίζεις σε freeroll tour που ο νικητής παίρνει χρηματικό έπαθλο!! Το πρόβλημα έρχεται αν έχει κανέναν «φουσκωτό» γκόμενο , κατά τα άλλα ορμάτε παλικάρια!!! Και μην ξεχνάτε ΤΙΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ διότι κάνοντας όλη μέρα καμάκι σιγά-σιγά εξαφανίζεται το variance (LOL είμαι καμένος έτσι???)!!!

ΥΓ αν έχεις και καμία άλλη ιστορία άνοιξε νέο thread …τα λες ωραία!!

Δημοσίευση

axaxax opaio post.

John_Artega έγραψε:

Και μην ξεχνάτε ΤΙΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ διότι κάνοντας όλη μέρα καμάκι σιγά-σιγά εξαφανίζεται το variance (LOL είμαι καμένος έτσι???)!!!

Efoson eisai winning player. LOL