kasspav Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 Αυτην την φορά θα πραγματοποιηθει Σαββατο 12 το πρωι στο γνωστο μερος. (η ωρα ειναι τετοια για να κανουμε και το session μας αργοτερα ανετοι...)Cafe deluca στο Πασαλιμάνι (πασαρελα), μεσα στον 1ο όροφο.Αλλάζουμε μερα για να μπορέσουν και αλλοι φιλοι να ερθουν και να δουμε γενικά τι μας βολευει...Ας φερει καποιος δικό του deep run αυτην την φορα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 kasspav έγραψε:Αυτην την φορά θα πραγματοποιηθει Σαββατο 12 το πρωι στο γνωστο μερος. (η ωρα ειναι τετοια για να κανουμε και το session μας αργοτερα ανετοι...)Cafe deluca στο Πασαλιμάνι (πασαρελα), μεσα στον 1ο όροφο.Αλλάζουμε μερα για να μπορέσουν και αλλοι φιλοι να ερθουν και να δουμε γενικά τι μας βολευει...Ας φερει καποιος δικό του deep run αυτην την φορα...εκτός απροόπτου θα είμαι εκεί PS θα παρακαλούσα τον χρήστη birbilisgr να φέρει το δικό του deep run (που έκανε πριν 1-2 βδομάδες) και κέρδισε $ 24.000 !!! Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα να μας πεις τον τρόπο σκέψης σου σε κάποια σημαντικά "χερια" . Είμαι σίγουρος ότι και ο Kasspav θα το εκτιμούσε και όλοι οι παρευρισκόμενοι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 και γω λογικα θα ερθω,οσο για το deep run μου θα το φερω αν ξεπερασω ενα προβληματακι(δεν εχω το hh )περιμενω απαντηση απο τo stars που τους το ζητησα με email. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2010 ολα καλα το χω το hh.οποτε θα τα συζητησουμε απο κοντα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 birbilisgr έγραψε:ολα καλα το χω το hh.οποτε θα τα συζητησουμε απο κοντα+10000 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
trollzzoreal Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 wtf, postaro se afto to thread ke kapios (pios ke giati?) eksafanizie ta posts mou!!giati tetia logkrisia? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
trollzzoreal Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 egw apla zitisa ton kass , na stilei daskalo ke stin poli mas (thessaloniki) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Troll den exoume daskalous edw, o enas mathainei apton allo... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 kasspav έγραψε:Troll den exoume daskalous edw, o enas mathainei apton allo...Πολύ σωστή απάντηση. trollzzoreal εγώ έσβησα το προηγούμενο ποστ γιατί διέκρινα μία «ειρωνική» χροιά. Μπορεί να έκανα και λάθος, όμως νομίζω ότι μπορούσε να ερμηνευθεί έτσι άνετα.Επίσης δεν είναι ανάγκη να απαντάς σε κάθε τόπικ αν δεν έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
trollzzoreal Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 e ke egw diakrinw mia eirwniki xria sto diko sas post kirie polisca, de simenei pos tha sas parw ke me tis petres,euxaristo pados pou me enimerosate, giati nomiza pos prepi na postaro se kathe thread,vasi kanonismwn tou site(aliws troo ban). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Υπενθυμίζω αυριο ειναι η συνάντηση, οπου θα γινει αναλυση 100R με κερδη 25Κ!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
donkey Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Υπαρχει κανενας που να παει αυριο και να ειναι απο κεντρο ετσι ωστε να κανονισουμε να παμε μαζι διοτι δεν εχω παει ποτε προς τα εκει μερια και δεν ξερω ακριβως που ειναι αυτη η καφετερια ευχαριστω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 χρησιμοποιεις μετρο και ηλεκτρικο(αναλογα που εισαι) η και λεοφωρεια και φτανεις τερματικο σταθμο του ηλεκτρικου στον Πειραια.Απο κει ειναι 10 λεπτα με τα ποδια.ρωτα κανεναν περιπτερα και θα σου πουν.Το cafe ειναι στον πεζοδρομο και υπαρχουν αρκετες καφετεριες εκει κοντα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
donkey Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 α ωραια ευχαριστω πολυ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 θα ήθελα ειλικρινά να έρθει και ο trollzzoreal στην συνάντησηγιατί εκτός από τον ειρωνικό του τρόπο έχω διακρίνει έναν έξυπνο άνθρωπο που θα μπορέσει σίγουρα με την σειρά του να μας βοηθήσει Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Παιδιά ζητώ ειλικρινά 1000 συγνώμη, άλλα δεν θα έρθω τελικά.Ο λόγος (μην με παρεξηγήσετε)ΓΥΝΑΙΚΑ... :blush: Λίγο πριν φύγω έφαγα ένα 3bet σε απάντηση του open raise preflop χθες το απογευματάκι... Ενώ ήξερα ότι το να την γυρίσω all-in* είναι -EV πήρα time bank και αφού εξάντλησα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο... πήγα fold. Δεν το μετάνιωσα επειδή ξέρω ότι in the long run η κίνηση +EV ξέρετε όμως πως αισθάνομαι μετά από fold σε 3bet *το call δεν το σκέφτηκα καν διότι ασχέτου flop το βράδυ θα έτρωγα ALL-IN και θα έπρεπε να πάρω μια πολύ δύσκολη απόφαση για όλο το stack μου.PS σας υπόσχομαι ότι θα τα πούμε στο μέλλον όταν θα βρω ένα καλύτερο spot Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Ολοκληρωθηκε επιτυχημένα imo και το 4ο study group, και μετα το session μου θα ποσταρω τα επίμαχα χερια... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts