Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα και απο'μένα guys!...Σήμερα έγινα κι εγώ μέλος της κοινότητας σας!..Ανυπομονώ να συζητήσουμε μαζί θέματα στρατηγικής,πιθανοτήτων και ό'τι άλλο μας έρθει στο κεφάλι...

Παίζω Πόκερ 12+ χρόνια...Ξεκίνησα με το κλασικό 5 card draw αλλά τα τελευταία 9-10 χρόνια παίζω Texas Hold'em...Φυσικά έχω δοκιμάσει πολλά ακόμα όπως Pot Limit Omaha,Pot Limit Omaha High-Low,Σταυρό,Πυραμίδα, Μπιν Λάντεν, Ήτα κλπ αλλά μάλλον στο Hold'em είμαι καλύτερος...

Αν μπορούσα να με βάλω σε κατηγορία παιχτών θα έλεγα ότι είμαι περισσότερο tight-aggresive αλλά βέβαια αυτό εξαρτάται και από τι παίχτες έχω απέναντί μου και γενικώς τις συνθήκες του παιχνιδιού..

Οι "κανόνες" μου στο Πόκερ ειναι:Υπομονή,Ηρεμία στις αποφάσεις,Επίθεση όπου χρειάζεται και φυσικά ποτέ μα ποτέ μη μπλοφάρεις τα "ψάρια"!.. B)

Σιχαίνομαι τους flush hunters και φυσικά τα bad beats! :angry:

Σόρρυ για το μέγεθος του post, αλλά δικαιολογούμαι μιας και είναι το παρθενικό!Καλώς σας βρήκα! :)

Δημοσίευση

LUADARKO έγραψε:

kalws irthes.

egw eimai kalos ston fidel castro k ston pyrgo tis pizas.to forte mou vevaia,einai o koukos avolonte.

χαχαχαχα αν κάποιος ξέρει και Τσε Γκεβάρα να μας πεί :P ....Ξέρω ότι ακούστηκαν κάπως αλλά τουλάχιστον εγώ έτσι τα ξέρω... ;)

Δημοσίευση

wanted_A.10 έγραψε:

Αν μπορούσα θα το κλείδωνα γιατί ήδη έχω χάσει πολύτιμο χρόνο με το να ασχολούμαι με ανώριμα....Αν υπάρχει ενεργός διαχειριστής ας το κάνει...Thx!

kalosorises file mou!!

den einai gia sena to sxolio tou christos 21 min to perneis prosopika.

otan tha giriseis sta stena sokakia tou forum tha katalaveis.

kalos irthes kai pali ;)

Δημοσίευση

@ SOUSAM Οκ απλά θα μπορούσαν να φτιάξουν ένα topic να σφαχτούν με την ησυχία τους :P Δεν είμαι υποχρεωμένος να ξέρω τι γίνεται σε ολόκληρο το forum :blink: ...Με την πλάκα εννοείται δεν έχω πρόβλημα...Αρκεί να ξέρω πότε γίνεται ;)

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες στο forum wanted a.10..! Είμαι σίγουρος ότι σίγουρα θα βρεις εδώ αυτά που ζητάς γιατί υπάρχουν πολλοί και καλοί παίχτες για να σε βοηθήσουν ...

Τώρα για τον christos21 μην δίνεις σημασία δεν έχει καλό teacher και ακούει τι τον μαθαίνει ... :)

Δημοσίευση

a40ntistos έγραψε:

Καλώς ήρθες στο forum wanted a.10..! Είμαι σίγουρος ότι σίγουρα θα βρεις εδώ αυτά που ζητάς γιατί υπάρχουν πολλοί και καλοί παίχτες για να σε βοηθήσουν ...

Τώρα για τον christos21 μην δίνεις σημασία δεν έχει καλό teacher και ακούει τι τον μαθαίνει ... :)

Καλώς σας βρήκα a40ntistos!...Βοήθεια δε θα έλεγα ότι χρειάζομαι αλλά σίγουρα μέσα από συζητήσεις όλοι μας μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε.... ;) Είναι τόσες πολλές οι περιπτώσεις χεριών που δεν παύεις να γνωρίζεις κάτι καινούργιο... B) Τι καλύτερο από το να συζητάς για το αγαπημένο σου "σπορ"...

Όσο για τον christos21, αν το 21 έχει σχέση με αυτό που νομίζω,τον έχω συμπαθήσει ήδη... :P

Δημοσίευση

wanted_A.10 έγραψε:

Βοήθεια δε θα έλεγα ότι χρειάζομαι

ok than, boithise emas tous adais pou dipsame gia gnosi !!!

dilose nick kai pou pezeis na se checkari o loukas34

Όσο για τον christos21, αν το 21 έχει σχέση με αυτό που νομίζω,τον έχω συμπαθήσει ήδη

ton loukas34 pezei na ton sympathiseis pio poly apo to christos21

kathos 34 > 21... :ohmy: :ohmy: