wanted_A.10 Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Καλησπέρα και απο'μένα guys!...Σήμερα έγινα κι εγώ μέλος της κοινότητας σας!..Ανυπομονώ να συζητήσουμε μαζί θέματα στρατηγικής,πιθανοτήτων και ό'τι άλλο μας έρθει στο κεφάλι...Παίζω Πόκερ 12+ χρόνια...Ξεκίνησα με το κλασικό 5 card draw αλλά τα τελευταία 9-10 χρόνια παίζω Texas Hold'em...Φυσικά έχω δοκιμάσει πολλά ακόμα όπως Pot Limit Omaha,Pot Limit Omaha High-Low,Σταυρό,Πυραμίδα, Μπιν Λάντεν, Ήτα κλπ αλλά μάλλον στο Hold'em είμαι καλύτερος...Αν μπορούσα να με βάλω σε κατηγορία παιχτών θα έλεγα ότι είμαι περισσότερο tight-aggresive αλλά βέβαια αυτό εξαρτάται και από τι παίχτες έχω απέναντί μου και γενικώς τις συνθήκες του παιχνιδιού..Οι "κανόνες" μου στο Πόκερ ειναι:Υπομονή,Ηρεμία στις αποφάσεις,Επίθεση όπου χρειάζεται και φυσικά ποτέ μα ποτέ μη μπλοφάρεις τα "ψάρια"!.. Σιχαίνομαι τους flush hunters και φυσικά τα bad beats! Σόρρυ για το μέγεθος του post, αλλά δικαιολογούμαι μιας και είναι το παρθενικό!Καλώς σας βρήκα! Παράθεση
argentinos6 Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 kalos irthes kai gl se oti kanis file...tha me endifere na milisw mazi sou gia 8 game.. Παράθεση
wanted_A.10 Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Thx φίλε!Σίγουρα έχουμε να πούμε πολλά! Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 kalws irthes.egw eimai kalos ston fidel castro k ston pyrgo tis pizas.to forte mou vevaia,einai o koukos avolonte. Παράθεση
wanted_A.10 Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 LUADARKO έγραψε:kalws irthes.egw eimai kalos ston fidel castro k ston pyrgo tis pizas.to forte mou vevaia,einai o koukos avolonte.χαχαχαχα αν κάποιος ξέρει και Τσε Γκεβάρα να μας πεί ....Ξέρω ότι ακούστηκαν κάπως αλλά τουλάχιστον εγώ έτσι τα ξέρω... Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 wow isws to pio kalogrammeno post ever sth landto diavazw xana kai xana einai apsegadiasto Παράθεση
wanted_A.10 Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Johnny22 έγραψε:wow isws to pio kalogrammeno post ever sth landχαχαχαχα όντως!Μόλις παρατήρησα κι εγώ είναι εκνευριστικά καλογραμμένο!!! Που να με βλέπατε να παίζω κιόλας! Παράθεση
nasosnasou Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Για να γράφεις τόσο καλά σημαίνει ότι δεν είσαι ο Γιάννης...!!! Παράθεση
wanted_A.10 Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 nasosnasou έγραψε:Για να γράφεις τόσο καλά σημαίνει ότι δεν είσαι ο Γιάννης...!!! χαχαχαχαχα όχι καλώς ή κακώς δεν είμαι!!Δηλαδή και Γιάννη να με έλεγαν δε θα ήμουν Ο! Γιάννης... Παράθεση
trollzzoreal Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 geia sou trollako mou,se periptosi pou de gnorizeis, sou milaei to A troll tou site (me pianei deos), an sevasteis ton xoro mou (nai, ton markaro katourodas) tha ta pame kala, alios tha sou kanw megali zimia... Παράθεση
wanted_A.10 Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 trollzzoreal έγραψε:geia sou trollako mou,se periptosi pou de gnorizeis, sou milaei to A troll tou site (me pianei deos), an sevasteis ton xoro mou (nai, ton markaro katourodas) tha ta pame kala, alios tha sou kanw megali zimia...Αυτό τώρα που πηγαίνει? Παράθεση
christos21 Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Στο 100nl hu 3table chall:) Παράθεση
SOUSAM Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2010 christos21 έγραψε:Στο 100nl hu 3table chall:) xa xa xa xa +1000 :woohoo: Παράθεση
wanted_A.10 Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω που το πάτε.... Παράθεση
grgant Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 i 100nl hu 3table challenge einai poly eidiko 8ema gia eidika atoma.ama eisai kapoios aptous "abalous mttades" kai oxi enas aptous "demones kasades" min dineis simasia .LOL Παράθεση
a sta diala Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 wanted_A.10 έγραψε:Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω που το πάτε....koita, esy mallon to pas firi firi , o A troll tou land se proidopoiise, katse kala loipon !! Παράθεση
wanted_A.10 Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αν μπορούσα θα το κλείδωνα γιατί ήδη έχω χάσει πολύτιμο χρόνο με το να ασχολούμαι με ανώριμα....Αν υπάρχει ενεργός διαχειριστής ας το κάνει...Thx! Παράθεση
SOUSAM Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 wanted_A.10 έγραψε:Αν μπορούσα θα το κλείδωνα γιατί ήδη έχω χάσει πολύτιμο χρόνο με το να ασχολούμαι με ανώριμα....Αν υπάρχει ενεργός διαχειριστής ας το κάνει...Thx!kalosorises file mou!!den einai gia sena to sxolio tou christos 21 min to perneis prosopika.otan tha giriseis sta stena sokakia tou forum tha katalaveis.kalos irthes kai pali Παράθεση
wanted_A.10 Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 @ SOUSAM Οκ απλά θα μπορούσαν να φτιάξουν ένα topic να σφαχτούν με την ησυχία τους Δεν είμαι υποχρεωμένος να ξέρω τι γίνεται σε ολόκληρο το forum ...Με την πλάκα εννοείται δεν έχω πρόβλημα...Αρκεί να ξέρω πότε γίνεται Παράθεση
a40ntistos Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Καλώς ήρθες στο forum wanted a.10..! Είμαι σίγουρος ότι σίγουρα θα βρεις εδώ αυτά που ζητάς γιατί υπάρχουν πολλοί και καλοί παίχτες για να σε βοηθήσουν ...Τώρα για τον christos21 μην δίνεις σημασία δεν έχει καλό teacher και ακούει τι τον μαθαίνει ... Παράθεση
wanted_A.10 Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 a40ntistos έγραψε:Καλώς ήρθες στο forum wanted a.10..! Είμαι σίγουρος ότι σίγουρα θα βρεις εδώ αυτά που ζητάς γιατί υπάρχουν πολλοί και καλοί παίχτες για να σε βοηθήσουν ...Τώρα για τον christos21 μην δίνεις σημασία δεν έχει καλό teacher και ακούει τι τον μαθαίνει ... Καλώς σας βρήκα a40ntistos!...Βοήθεια δε θα έλεγα ότι χρειάζομαι αλλά σίγουρα μέσα από συζητήσεις όλοι μας μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε.... Είναι τόσες πολλές οι περιπτώσεις χεριών που δεν παύεις να γνωρίζεις κάτι καινούργιο... Τι καλύτερο από το να συζητάς για το αγαπημένο σου "σπορ"...Όσο για τον christos21, αν το 21 έχει σχέση με αυτό που νομίζω,τον έχω συμπαθήσει ήδη... Παράθεση
a sta diala Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 wanted_A.10 έγραψε:Βοήθεια δε θα έλεγα ότι χρειάζομαι ok than, boithise emas tous adais pou dipsame gia gnosi !!!dilose nick kai pou pezeis na se checkari o loukas34 Όσο για τον christos21, αν το 21 έχει σχέση με αυτό που νομίζω,τον έχω συμπαθήσει ήδηton loukas34 pezei na ton sympathiseis pio poly apo to christos21kathos 34 > 21... :ohmy: :ohmy: Παράθεση
wanted_A.10 Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 @ a sta diala Μπα δε μου φαίνεστε και τόσο αδαείς...Και φυσικά δεν ήθελα να φανεί κάπως και αν έγινε συγχωρέστε με... Όχι όχι επιμένω ότι το 21 μου φαίνεται καλύτερο... Παράθεση
Recommended Posts