panos Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Γεια χαρα. Μηπως θα μπορουσε κανενας πιο εμπειρος να μου προτεινει κανενα αξιπιστο σιτε με ποκερ?Παιζω στο bwin εδω και κανα 6μηνο. Πως σας φαινεται?Και επισης εχω ακουσει οτι καποια σιτε φτιαχνουν παιχνιδια για να αυξησουν το ποσοστο τους.Πχ μοιραζουν σε παικτες ΑΑ κ ΚΚ και ριχνουν στο φλοπ ΑΚ3 πχ και τους αφηνει να χτυπιουνται. Ισχυει αυτο?Υπαρχει αλλη περιπτωση παρεμβολων?Ευχαριστω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 panos έγραψε:Γεια χαρα. Μηπως θα μπορουσε κανενας πιο εμπειρος να μου προτεινει κανενα αξιπιστο σιτε με ποκερ?Παιζω στο bwin εδω και κανα 6μηνο. Πως σας φαινεται?Και επισης εχω ακουσει οτι καποια σιτε φτιαχνουν παιχνιδια για να αυξησουν το ποσοστο τους.Πχ μοιραζουν σε παικτες ΑΑ κ ΚΚ και ριχνουν στο φλοπ ΑΚ3 πχ και τους αφηνει να χτυπιουνται. Ισχυει αυτο?Υπαρχει αλλη περιπτωση παρεμβολων?ΕυχαριστωΠροσωπικά νομίζω οτι ξεκίνησες να παίζεις με ασχημη νοοτροπία.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ και καλώς ήρθες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Gia xara,kala & axiopista site einai afta poy mazevoun xiliades atoma (kai etsi mionetai o kindinos empaigmon...)pokerstars.comfulltiltpoker.comabsolutepoker.comultimatebet.com-------------------kales enallaktikes lyseis:888.compokerbetfair.comhollywoodpoker.comdreampoker.com----------------------site pou tha synantiseis pollous apo emas...asteriapoker.compoker.grhellenicpoker.com-----------------------site pou den exoun poly lao, alla emfanizontai me poly kalo rake back:worldpx.com (eos 75% tin evdomada!!!)everestpoker.compokerheaven.comelpizo na se voithisatheomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Γιατι ρε φιλε ασχημη νοοτροπια? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 thanks tom Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
theomas Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 your welcome....theomas Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 panos έγραψε:...επισης εχω ακουσει οτι καποια σιτε φτιαχνουν παιχνιδια για να αυξησουν το ποσοστο τους.Πχ μοιραζουν σε παικτες ΑΑ κ ΚΚ και ριχνουν στο φλοπ ΑΚ3 πχ και τους αφηνει να χτυπιουνται. Ισχυει αυτο?Υπαρχει αλλη περιπτωση παρεμβολων?ΕυχαριστωΦίλε Pano καλωσήλθες! Αν ψάξεις λίγο το ιστορικό των μηνυμάτων σ΄το φόρουμ σίγουρα θα βρεις τουλάχιστον 10 ποστ που έχουν ανοίξει για αυτό ακριβώς το θέμα. Πολλές από αυτές τις συζητήσεις φθάνουν μέχρι και πάνω από 10 σελίδες απαντήσεων.Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και ΣΕ ΚΑΘΕ πόκερ-φόρουμ του κόσμου. Πάντα θα υπάρχουν παίκτες οι οποίοι θα υποστηρίζουν ότι το online πόκερ είναι rigged (δηλαδή στημένο) και κάποιοι άλλοι που θα υποστηρίζουν ότι είναι καθαρό.Τα επιχειρήματα τα έχουμε αναφέρει κι αναλύσει τόσες πολλές φορές που είναι πραγματικά κουραστικό να αναμασάμε τα ίδια πράγματα. Εγώ προσωπικά σταμάτησα να μετέχω σε αυτές τις συζητήσεις. Έχω πει πάρα πολές φορές τη γνώμη μου και την έχω τεκμηριώσει. Ρίξε μια ματιά στις παλιές δημοσιεύσεις και θα βρεις τα πάντα.Το ρεζουμέ είναι το εξής:Ή πιστεύεις στις θεωρίες συνωμοσίας ότι τα πάντα είναι στημένα και "κοβεις λάσπη" ή ξεκινάς από τα χαμηλότερα όρια και προσπαθείς συνεχώς να βελτιώνεις το παιχνίδι σου. Όμως μην πέσεις σε παρακαλώ στην παγίδα με τα πρώτα απανωτά bad beat ή άσχημα αποτελέσματα να αρχίσεις να ποστάρεις ότι όλα είναι στημένα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
skoty1000 Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 poker stars de best Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 panos έγραψε:Γιατι ρε φιλε ασχημη νοοτροπια?Νομίζω οτι με κάλυψε ο Poliscas 100%.Δεν εχω να πω τίποτε άλλο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
christos990 Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 skoty1000 έγραψε:poker stars de bestNai apo ta kalytera...Mono pou exei poly ''antagwnismo''...Egw eixa ksekinisei na paizw sto Eurobet (kserete apo to stoixima sto poker kai to anapodo)... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Πανο καλως ηλθες.Ειχα και εγω καποτε αυτη την αποψη περι θεωριων συνομωσιας. Το θεωρουσα απιστευτο ο αντιπαλος μου να εχει 2 φυλλα σαν outs και να πιανει τη μια στο river.Θα σου πω ομως κατι που ειπα σε 3-4 φιλους μου πανω στο θεμα:"Μπορεις να παιζεις επι 6 μηνες, να εχεις φαει τα bad beats της ζωης σου και το κεφαλι σου να εχει λιωσει με αυτα που γινονται. Και μετα, να πας σε ενα καζινο για 1 μερα (οχι παραπανω), να παιξεις σε 1 τουρνουα και 3-4 ωρες σε cash game,να δεις οτι εκει γινονται ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,και να ξαναξεκινησεις παλι online με καθαρο μυαλο..."Για του λογου το αληθες, ριξε μια ματια στα updates του GPT. Το τι ειδαν τα ματια μας στα τραπεζια θα το διαπιστωσεις και εσυ ο ιδιος...Καλη τυχη στα τραπεζια σου και μακρια απο bad beats! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2007 Παιδες ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας και για ολα οσα μου ειπατε. Μην παρεξηγειτε το γεγονος οτι ρωταω καποια πραγματα ισως και ''περιεργα'' γιατι ειμαι νεος στο χωρο και θα ηθελα να εχω μια ενημερωση για ολα οσα μπορει να συμβουν. Δεν ειμαι σε καμμια περιπτωση προκατειλειμενος ουτε εχω ξεκινησει με ασχημη νοοτροπια οπως ειπε ενας φιλος εδω. Αλλωστε δεν εχω ουτε ενδειξεις οτι συνεβη κατι περιεργο σε καποιο τραπεζι ουτε τιποτα. Απλα ακουω μαθαινω ρωταω. Δεν νομιζω να ειναι κακο αυτο, αλλωστε και να ηταν καποιος επιφυλακτικος δεν θα τον παρεξηγουσα γιατι στην τελικη πολλοι απο μας εχουν συναντησει πολλα περιεργα και ειδικα σε χωρους που παιζονται λεφτα. Μπορει να μου πει καποιος με σιγουρια π.χ. αν στο τζοκερ που καθε χριστουγεννα μαζευεται σχεδον παντα ενα τεραστιο τζακ ποτ ειναι συμπτωση η οχι? Η στους αγωνες στο στοιχημα? Η οπουδηποτε αλλου? Εγω δεν θα αδικουσα καποιον αν μου ελεγε οτι ισως και να υπαρχει κατι υποπτο. Εγω προσωπικα αν νομιζα οτι κυριαρχει αυτο το στοιχειο στα τυχερα παιχνιδια δεν θα επαιζα ποτε. Απο τη στιγμη ομως που παιζω εδω και 3-4 χρονια σε διαφορα ειδη τυχερων παιχνιδιων με κερδη γυρω στα 5000 χιλιαρικα ε θα ημουν κ λιγο αχαριστος να μιλαω για στημενα.Για αυτο λοιπον ο φιλος που μου ειπε για κακη νοοτροπια και μου ευχηθηκε καλη τυχη κ τον ευχαριστω για αυτο ας κανει λιγο call. Οταν κανεις βουτια απο ψηλα στη θαλασσα σιγουρα νομιζω θα ηθελες να ξερεις αν υπαρχει κανας βραχος απο κατω μικρος η μεγαλος. Ετσι δεν ειναι? Σας ευχαριστω παντως και παλι ολους και καλη διασκεδαση γιατι πανω απο ολα νομιζω οτι ειναι αυτο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
KOKEHAVITO Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2007 MI SFIGGESAI O ANTONIS EDW EINAI O "XWSTIS" TOY SITE...MH TON PAREXIGEIS EINAI KALO PAIDI Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2007 panos έγραψε: Μπορει να μου πει καποιος με σιγουρια π.χ. αν στο τζοκερ που καθε χριστουγεννα μαζευεται σχεδον παντα ενα τεραστιο τζακ ποτ ειναι συμπτωση η οχι? Αυτο πραγματικα ειναι μεγαλη μου απορια εδω και χρονια,το παρατηρω καθε χρονο εκεινη την περιοδο,ειμαι σιγουρος πως δεν προκειται για συμπτωση. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2007 Ναι ε? Ε που να το ξερω. Ηταν λιγο αποτομος και γω ειμαι λιγο στην τσιτα και εδεσε το γλυκο..... Τελως παντων.. καλη καρδια... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2007 vergitsis έγραψε:panos έγραψε: Μπορει να μου πει καποιος με σιγουρια π.χ. αν στο τζοκερ που καθε χριστουγεννα μαζευεται σχεδον παντα ενα τεραστιο τζακ ποτ ειναι συμπτωση η οχι? Αυτο πραγματικα ειναι μεγαλη μου απορια εδω και χρονια,το παρατηρω καθε χρονο εκεινη την περιοδο,ειμαι σιγουρος πως δεν προκειται για συμπτωση.[/quote:2yhodhvn]NA EISAI SIGUROS AKI MOY OI ALGORITHMOI POY VGAZOYN TA NOYMERA KATASKEYAZONTAI STO PANEPISTIMIO PATRWN APO OTI EXW AKOYSEI.KAI SE ERWTW ESENA POY PIANEIS POYLIA STON AERA OSON AFORA TON TZOGO.O KATASKEYASTHS ENOS MATHIMATIKOY TYPOY EXEI H DEN EXEI THN DYNATOTITA PAREMVASHS?DILADI THA HSOYN O IDIOKTITIS TIS VERGITSIS.AE TYXERWN PAIGNIWN KAI THA ME XRYSOPLIRWNES DEN THA SOY EKANA THN XARH? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2007 christos990 έγραψε:skoty1000 έγραψε:poker stars de bestNai apo ta kalytera...Mono pou exei poly ''antagwnismo''...Egw eixa ksekinisei na paizw sto Eurobet (kserete apo to stoixima sto poker kai to anapodo)...[/quote:31sz3z6y]KOIMASTE OLOI ORTHIOI MOY FAINETAI MONO O THEOMAS EINAI PSAGMENOS ALLA KATI TOY KSEFYGE KATEVASTE OLOI TO CDPOKER AN THELETE ASIATIKA GERMANIKA KAI AYTRALEZIKA DOLLARIA GIA TO OMAHA POT LIMIT HIGH EXW IDIA GNWMH GIA TO HOLDEM DEN EXW IDEA EAN EXEI FISHES EPISHS TO EN LOGW SITE EXEI AKSIOLOGA FREEROLL 1000$ KAI 1500$ INVITATION EAN KATEVASETE TO CDPOKER APO TO *WWW.POKERNEWS.COM THA SYMETEXETE SE TOYRNOYA 1500$ INVITATION TO POLY 80 ATOMA EPISHS NA GRAFTEITE STO *WWW.POKERINSIDE.COM EINAI ENA FORUM TOY OPOIOU TA MELH EXOYN POLLA FREEROLL INVITATION EAN TO KATEVASETE APO EKEI ALLA THA XASETE TO FREEROOL TOY POKERNEWS ALLA EINAI PROTIMWTERO APO TO *WWW.POKERINSIDE NA TO KATEVASETE EAN SAS RWTISEI POIOS SAS SYSTHSE GRAPSTE GENOK Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts