kasspav Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Antipalos 29/9/59 se peripou 50 xeria, sxetika kalos paixtis alla se mikro deigma tour.PokerStars No-Limit Hold'em, 11 Tournament, 25/50 Blinds (9 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.comUTG+1 (t3425)MP1 (t2347)MP2 (t2320)MP3 (t8318)CO (t2925)Button (t6804)SB (t2925)Hero (BB) (t3740)UTG (t6676)Hero's M: 49.87Preflop: Hero is BB with 10, A3 folds, MP2 bets t150, 4 folds, Hero calls t100Flop: (t325) A, 4, A(2 players)Hero checks, MP2 bets t150, Hero calls t150Turn: (t625) J(2 players)Hero checks, MP2 bets t400, Hero calls t400River: (t1425) K(2 players)Hero checks, MP2 bets t950, Hero foldsTotal pot: t1425 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
wanted_A.10 Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Προσωπικά δε θα πήγαινα πάσο με ΑΑΑ αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα γιατί ήσουν στο τραπέζι και έπεξες και άλλους γύρους με τον παίχτη..Αν φοβήθηκες ΑΚ ή ΚΚ από το raise pre flop καλώς έκανες...Αλλά μπορεί να είχε Α με μικρότερο kicker...Αν όμως γλίτωσες τα λεφτά σου πετόντας ΑΑΑ είσαι τεράστιος!!! ΥΓ:Μάλλον θα είχα κάνει re-raise στο flop για να ελένξω τη δύναμη του φύλλου μου... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 theleis na m eksigiseis kass me ton tropo p paiksame to hand pos vgalame to symperasma oto eimaste pisw? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panosxvii Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 LUADARKO έγραψε:theleis na m eksigiseis kass me ton tropo p paiksame to hand pos vgalame to symperasma oto eimaste pisw?+1Με αυτό το line δεν έχουμε κάποια πληροφορία για το χέρι του αντιπάλου μας και περπατάμε στα τυφλά.Ίσως να έκανα raise στο flop αφού με 2 Α κάτω δύσκολα θα πιστέψει οτι τον έχω και μπορώ να πάρω value απο fd ή pp's που μπορεί να κρατάει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
harima Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Εγω νομιζω καλα το επαιξες με call flop-turn απλα callare και το ριβερ. Θα μου πεις τι βαραει και ο αλλος 3 φορες. Ξεεεερω γω. edit: Σε οσους λενε raise to flop για info :Δηλαδη αν κανετε raise to flop να δειτε που βρισκεστε (ελεος με αυτο το line) και τα φατε ολα στο κεφαλι τα πετάτε?? δε νομιζω!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
wanted_A.10 Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 panosxvii έγραψε:Ίσως να έκανα raise στο flop αφού με 2 Α κάτω δύσκολα θα πιστέψει οτι τον έχω και μπορώ να πάρω value απο fd ή pp's που μπορεί να κρατάει.Κι εγώ έτσι το σκέφτηκα...Βέβαια μπορεί όντως να έχανε από οτιδήποτε(flush,full,AQ,ΑJ) και να έκανε σωστό fold τελικά..Ποτέ δε θα μάθουμε...Απλά τι καλύτερο μπορείς να περιμένεις από set του Α στο flop?..Ξαναλέω πάντως ότι θέλει @@ na foldareis τετοιο φύλλο...Κι αν τελικά έκανε σωστά του βγάζω το καπέλο..Προσωπικά θα χωνόμουν... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 wanted_A.10 έγραψε:panosxvii έγραψε:Ίσως να έκανα raise στο flop αφού με 2 Α κάτω δύσκολα θα πιστέψει οτι τον έχω και μπορώ να πάρω value απο fd ή pp's που μπορεί να κρατάει.Κι εγώ έτσι το σκέφτηκα...Βέβαια μπορεί όντως να έχανε από οτιδήποτε(flush,full,AQ,ΑJ) και να έκανε σωστό fold τελικά..Ποτέ δε θα μάθουμε...Απλά τι καλύτερο μπορείς να περιμένεις από set του Α στο flop?..Ξαναλέω πάντως ότι θέλει @@ na foldareis τετοιο φύλλο...Κι αν τελικά έκανε σωστά του βγάζω το καπέλο..Προσωπικά θα χωνόμουν...[/quote:10mzjpp9]einai terastios paixtis !!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bits10 Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 to fold sto river fainetai marginally swsto alla ta lefta prepei na mpoun mesa prin to river imolead flop and shove sto raise or keep on barreling if he calls.mi fovomaste kai ti skia mas.3o level einai@harima: raise to flop de to kaneis gia na checkareis ti dynami tou fyllou sou obv alla gia value. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 an kanoume call to turn dn exei nohma na kanoume fold to river.kanoume call to turn wste na piasoume to 10ri,alliws foldaroume???pio poly m aresei to line tou bits gia lead kai barrels. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panosxvii Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Ποιος είπε οτι κάνουμε raise για info???Δεν υπάρχει αυτό..Pure value είναι.Τα infos θα τα πάρουμε μόλις δούμε πως θα αντιδράσει.EDIT:Bits μια ερώτηση σχετικά με το line Που προτείνεις.Αν κάνουμε lead σε αυτο το board θα δεχτούμε πάρα πολλές φορές raise απο μεγάλο ποσοστό του range του imo.Με το shove όμως δεν χάνουμε value απ'τα χέρια που θέλουμε να μας πληρώσουν?Δεν ξέρω αν έχεις κάνει τα maths αλλά απο εμπειρία και μόνο σου μοιάζει ποιο +ΕV απ'το το check/raise στο flop? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
wanted_A.10 Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 harima έγραψε:edit: Σε οσους λενε raise to flop για info :Δηλαδη αν κανετε raise to flop να δειτε που βρισκεστε (ελεος με αυτο το line) και τα φατε ολα στο κεφαλι τα πετάτε?? δε νομιζω!!!Με όλο το σεβασμό,δηλαδή εσύ παίζεις μόνο αν flopareis από nutτ flush και πάνω?..Μιλάμε για ΑΑΑ όχι για οποιοδήποτε φύλλο...Πολύ tight το σκεπτικό σου αλλά σεβαστό...Προσωπικά το πήγαινα εύκολα μέχρι και ρέστα..Οκ δε λέω πάντα μπορεί να υπάρχει καλύτερο φύλλο από το δικό μας αλλά δε γίνεται να περιμένεις πάντα το τέλειο...Πάντως ο kasspav ήταν εκεί,τα δικά του λεφτά έπαιζε οπότε εμείς απλά κουβέντα κάνουμε...Εξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε,λέει η παροιμία... Edit:Το είπα κι εγώ το raise για Info πάντα με τη λογική ότι ο φίλος μας φοβόταν για κάτι χειρότερο...Προφανώς είναι για value αφού ο άλλος δύσκολα σε έχει για Α..Και ακόμα πιο δύσκολα τον έχεις κ εσύ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
harima Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Παιδια μη με τρελενετε. ειδα καποιους να λενε raise to φλοπ να δουμε που βρισκομαστε και αυτο εκραξα!!! ΠΡΟΠΡΟΠΡΟφανως αν κανουμε raise το φλοπ το κανουμε για value. Απο κει και περα προτιμω το call οχι επειδη ειμαι χεστης οπως λενε καποιοι αλλα επειδη θεωρω οτι το call εχει ακομα περισσοτερο value (αναλογα βεβαια τη περιπτωση και τον παιχτη παντα) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
wanted_A.10 Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 harima έγραψε:Παιδια μη με τρελενετε. ειδα καποιους να λενε raise to φλοπ να δουμε που βρισκομαστε και αυτο εκραξα!!! ΠΡΟΠΡΟΠΡΟφανως αν κανουμε raise το φλοπ το κανουμε για value. Απο κει και περα προτιμω το call οχι επειδη ειμαι χεστης οπως λενε καποιοι αλλα επειδη θεωρω οτι το call εχει ακομα περισσοτερο value (αναλογα βεβαια τη περιπτωση και τον παιχτη παντα)Από ότι κατάλαβα πάνω κάτω όλοι το ίδιο λέμε..Ίσως φταίει και ο γραπτός λόγος και να παρεξήγησα κι εγώ κάποια λεγόμενα...Εξήγησα παραπάνω τι εννοούσα με το raise για info..Εννοείται συμφωνώ 100% μαζί σου για το Value και μπορώ να σου πω και για το call.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 LUADARKO έγραψε:theleis na m eksigiseis kass me ton tropo p paiksame to hand pos vgalame to symperasma oto eimaste pisw?PREΦΛΟΠΜαρεσει να βλέπω φλοπ και το ΑΤs ειναι τελειο για τον σκοπό μου σε εκεινη την περιπτωση. Οπότε ουτε 3β ουτε fold για μενα...ΦΛΟΠΤο buyin του τουρ ειναι μικρο. Ξεροντας πλεον ότι το 90% των παιχτων εκει βάζουν τις μάρκες τους στο φλοπ με flush draw, προτιμώ να κάνω just call στο φλοπ και αν βγει κουπα revise. Allin σε τετοιες περιπτώσεις δεν θέλω να παιζω πλεον τόσες μαρκες, αφού θεωρω οτι εχω edge και γενικά δεν χρειαζεται να δινω πιθανότητες εστω και 30% στους αντιπάλους μου να με πετάξουν. Αλλα ταυτόχρονα προσταυτευω τον εαυτό μου, αν ειμαι dominated, και ισως κερδίσω και άλλες μαρκες ως το showdown από κατι κατώτερο. All together κανω call, και αν δεν βγει κούπα πολύ πιθανόν να πάρω και άλλο bet από τον αντίπαλο.TURNΣκατα...βγηκε η κούπα...αν ηταν σε draw μόλις το πέτυχε! Αλλά όπα, και γω θα μπορουσα να επιασα flush με το line που ακολούθησα. Μας ποντάρει ξανά σε board με 2 Α και 3 κουπες...just call again, με σκοπό φτηνο showdown.RIVERΕχω ακολουθήσει 2 streats betting, και ο αντίπαλος ΞΑΝΑ value bet...δεν φοβηθηκε ουτε τους 2 ΑΑ, ουτε το χρωμα...που ετσι όπως παίχτηκε αν ειχε καποιο big pair ισως το πηγαινε c/c ή κάποιο blocking bet. Παρολαυτά value bet σε αντίπαλο που εχει δειξει ότι δεν τον χαλάει το board...Οπότε όχι απλά θεωρώ ότι ειμασταν πίσω από τον αντίπαλο με τους ΑΑΑ, αλλά και χρώμα να ειχαμε βγάλει πάλι πίσω θα ειμασταν γιατι τον εβαλα σε φουλ, απλά σε εκεινη την περίπτωση δεν θα πασαρα.Επαναλαμβάνω ότι ο αντίπαλος συμφωνα με tournament shark ειναι winning και σχετικά καλός. Αν ήταν fish θα εκανα snap call, διότι δεν σκεφτονται μεχρι εκει... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 bits10 έγραψε:to fold sto river fainetai marginally swsto alla ta lefta prepei na mpoun mesa prin to river imolead flop and shove sto raise or keep on barreling if he calls.mi fovomaste kai ti skia mas.3o level einai@harima: raise to flop de to kaneis gia na checkareis ti dynami tou fyllou sou obv alla gia value.Εχω σταματήσει να παίζω longball σε τουρ στα πρώτα level ή τουλάχιστον προσπαθώ...θεωρώ οτι τα σημαντικά σταδια ενός τουρ ερχονται αργότερα και τις περισσοτερες φορες κρινονται σε 50-50, 40-60, 60-40, και αν εισαι "ατυχος" 20-80...λολΔεν φοβόμουν την σκιά μου οταν πηγα πάσο, δεν "νοιώθω" πλέον σε αυτα τα τουρς...απλά είμουν 100% σιγουρος οτι ειμουν πίσω...γιατι να πληρώσω 70% ποτ για να το δω? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ozi21 Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 αφου πιστευουμε πως στο turn ειμαστε καλοι,τι μας κανει να αλλαξουμε γνωμη?ο Κ στο river?αφου απο ΑΚ,44,JJ και Flushes χαναμε ετσι κι αλλιως(ισα ισα αν κρατουσε AQ τωρα ειναι split).να επιασε KK στο river?στο river δεν κερδιζουμε κανενα hand του range του(εκτος αν εριξε 3barrel me QQ,TT,99,δυσκολο).οποτε κατα την ταπεινη μου αποψη call στο flop για value.και blocking bet sto turn με 2/5 του pot.O Jh μπορει να ειναι 'bad card',oxi μονο για μας αλλα και για αυτον.δεν νομιζω να τον βοηθησε εκτος αν κραταει κατι σε AJ,JJ.τa AK,AQ θα σταματησουν λιγο την δραση,τα QQ,TT θα foldaroyn και θα παμε σε ενα πιο cheap showdown.αν τα γυρσει all in πραττουμε αναλογα τα reads που εχουμε για τον αντιπαλο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Δεν ανεφερα οτι θεωρω στο turn οτι ειμαστε καλύτεροι....ειπα οτι θέλω φτηνό showdown κατι που δεν ηρθε... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Monte Christo Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ HEROΜΕΤΑ ΤΟ ΦΛΟΠ ΕΝΑ RAISE 1 ΜΕ 1,5 ΦΟΡΑ TO POT ΙΣΩΣ ΚΑΙ ALL-IN ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΔΙΟΤΙ:1) ΑΝ ΟΝΤΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚΑΝΕ CHASE ΓΙΑ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ CALL TEΛΙΚΑ(TO ALL IN ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ)2)ΣΤΟ TURN ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ CHECK ΟΠΟΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΔΕ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΜΕ ΑΛΛΑ 400 , ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΔΩΣΕ O HERO, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ RERAISE Ή ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ RAISE ΣΤΟ RIVER.ΟΠΟΤΕ ΤΟ CHECK TOY ΣΤΟ RIVER ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΤ BAZONTΑΣ 900+ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟN ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΤ ΣΤΟ RIVER ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ BET ΓΥΡΩ ΣΤΟ 500ΑΥΤΗ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ COLD BLOODED.ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ozi21 Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 ναι sorry μετα ειδα την αναλυση του line που ακολουθησες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Monte Christo έγραψε:ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ HEROΜΕΤΑ ΤΟ ΦΛΟΠ ΕΝΑ RAISE 1 ΜΕ 1,5 ΦΟΡΑ TO POT ΙΣΩΣ ΚΑΙ ALL-IN ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΔΙΟΤΙ:1) ΑΝ ΟΝΤΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚΑΝΕ CHASE ΓΙΑ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ CALL TEΛΙΚΑ(TO ALL IN ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ)2)ΣΤΟ TURN ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ CHECK ΟΠΟΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΔΕ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΜΕ ΑΛΛΑ 400 , ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΔΩΣΕ O HERO, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ RERAISE Ή ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ RAISE ΣΤΟ RIVER.ΟΠΟΤΕ ΤΟ CHECK TOY ΣΤΟ RIVER ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΤ BAZONTΑΣ 900+ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟN ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΤ ΣΤΟ RIVER ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ BET ΓΥΡΩ ΣΤΟ 500ΑΥΤΗ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ COLD BLOODED.ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥΕπιδή αναφέρεις ότι δειχνω αδυναμία με τα check, με τι θα εκανα 2 streets call? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kala_Azar Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 ftino showdown. diladh mexri posa tou pot 8a plhrwnes? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Monte Christo Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 ΚΟΙΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ CHECK ΣΟΥ ΣΤΟ FLOPΣΤΟ TURN ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ (ΑΝ ΣΕ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ..!!ΑΠΙΘΑΝΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ CHECK)ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ (ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ)ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ 80-85% ΤΟΥ ΠΟΤ.ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΓΙΑ VALUE ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΟΤΙ MΠΛΟΦΑΡΕ.ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ...ΜΠΛΟΦΑΡΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΜΟΝΟ 400 ΣΤΟ ΤURN ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑ RERAISE ΚΑΠΟΥ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ...)ΣΤΟ RIVER ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ 900 ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ(ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ CALL ΣΟΥ)ΟΜΩΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΜΠΑΙΝΕΣΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ POT ODDS ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΣΤΟ FLOP ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΜΕ 500 ΠΕΡΙΠΟΥ..ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...TURN KAI RIVER ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΠΟΚΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ JUDJEMENT CALLS ACCORDING TO THE FACTS? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Εως 550, ουτε cent παραπάνω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Monte Christo Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 ΜΑΛΛΟΝ 700 ΘΑ ΕΛΕΓΑΓΙΑ ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΑ ΠΑΛΙ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΣΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ BOARD.ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 550ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕΣ 700ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Ακομα δεν μου απάντησες, με τι εκανα call σε 2 streets?Μπορει να με εβγαλε από χρωμα όπως λες, αλλά πως ειναι τόσο σίγουρος οτι θα παω πάσο τους ΑΑΑ?????? Το 90% εδω μεσα δηλωσε οτι δεν θα τους πήγαινε, σωστά? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts