Monte Christo Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ 90% ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ RAISE ΣΤΟ FLOP.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ RAISE ΣΤΟ ΦΛΟΠ(ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΠΡΩΤΟΣ)ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΑΒΟΥΣΕ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ RAISE.ΤΟ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΔΕΝ ΣΟΥ ΤΗ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΛΑ, ΜΕΣΩ ΤΕΤΟΙΩΝ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ REFINE ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Monte Christo Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΣΟ ΤΟΥΣ ΑΑΑ ΑΝ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΧΡΩΜΑ (ΟΠΩΣ ΚΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Κάνει valuebet χειρότερα χέρια στο ρίβερ? ΝΑΙΜπλοφάρει ποτέ στο river γιατί το range σου είναι πολύ συχνά pp<8? ΝΑΙΆρα as played δεν πασάρω σε donkament απέναντι σε σχετικά uknown. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 alienhack έγραψε:Κάνει valuebet χειρότερα χέρια στο ρίβερ? ΝΑΙΜπλοφάρει ποτέ στο river γιατί το range σου είναι πολύ συχνά pp<8? ΝΑΙΆρα as played δεν πασάρω σε donkament απέναντι σε σχετικά uknown.Αν ειχα pp<8 τοτε εχει showdown value με οτιδηποτε marginal και αν κραταει...Πονταρει να διώξει τι, που δεν κερδιζει?Αν εκανε ολα αυτα τα bets με μικρο pair στο χερι ή total air, τότε μαγκιά του...το αξίζει το ποτ.Αλλά με τι φυλλο θα ακολουθούσε τετοιο line ο αντίπαλος? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Με ΚhQ,QQh,KhJ οποιδήποτε Qh,Kh ίσως και με Τh9x κτλ κτλ ποντάρει το turn.Αν είναι aggro το turn bet του έχει πολλά φύλλα που είτε σήκωσαν equity και κάνουν semi-bluff και πολλά όπως TT,QQ,KK που ποντάρει για value/balance.Στο river άνετα μπορεί να κάνει thin value με hands όπως KQ,QQ και επίσης όσα heart draws missed χωρίς να έχουν pair να τα μπλοφάρει... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johnny22 Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 LUADARKO έγραψε:an kanoume call to turn dn exei nohma na kanoume fold to river.kanoume call to turn wste na piasoume to 10ri,alliws foldaroume???In generalOtan akoloutheis to check call line ston pf aggressora kai callareis turn to kaneis epeidh pisteyeis oti eisai ahead apo to range tou to opoio periexei mazi me ola kapoio x% air. Ayto de shmainei oti se river bet eisai pali ahead dioti to bet bet bet range tou antipalou periexei ena ψ% air.Einai player dependant to kata poso kanei follow me 3rd barrel kai exei na kanei me to board , me thn ektimhsh tou gia to range sou , me history klp. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2010 milaw gt to sygkekrimeno hand k oxi genika.ean se auto to turn eimaste pisw,tote eimaste k sto river.opote dn exei nohma to turn call,apo to stigmi p gia na kerdisoume prepei na vgaloume 10ri.paizontas auto to turn me call gia re-evaluate polu apla dn exei nohma. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johnny22 Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 LUADARKO έγραψε:ean se auto to turn eimaste pisw,tote eimaste k sto river.Ola ayta pou egrapsa anaferontai akrivws se tetoies katastaseis kai se even akoma pio blank rivers. Sto sygekrimeno hand i call, alla epeidh exw dei kai apo alla posts sou th logikh sou se ayta ta spots, sou epishmainw parapanw pou kaneis lathos.Sto river den allazei h apolyth axia tou fyllou mas alla allazei to range tou villain meta to 3o bet, kai kata synepeia to ev tou call. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Johnny22 έγραψε:Sto sygekrimeno hand i call, alla epeidh exw dei kai apo alla posts sou th logikh sou se ayta ta spots, sou epishmainw parapanw pou kaneis lathos.to line pou akolouthw se paromoies katastaseis dn einai ch/c all the way.to line mou einai paromoio me tou bits.to paradeigma me ta ranges to ktlvnw apoluta.kill everyone ftw. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
wanted_A.10 Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Κατ'αρχάς πολύ γουστάρω να μιλάω για λεφτά άλλων kasspav ρέστα έπρεπε να μπεις και ας τα έχανες!!!Στα @@ μας!!!(πλάκα κάνω φυσικά)Τον είχες για δυνατό φύλλο απ'την αρχή!Οπότε εν τέλει καλά έκανες και έφυγες..Απλά ίσως θα έπρεπε να το κάνεις νωρίτερα..Να'χεις φύγει απ'το turn το πολύ...Τώρα που μιλάω εκ των πρωτέρων λέω ότι θα έκανα re-raise στο flop αλλά έχω την άνεση να μην είμαι στη θέση σου εκείνη την ώρα αλλά να είμαι ξάπλα με το pc και να αναλύω με παρέα το χέρι... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kala_Azar Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 προσπαθω να μαθω να αναλυω τα hands με βασει το pokerstove. ισως ειναι λαθος. καπου βεβαια το χανω το παιχνιδι.θα παραθεσω οτι σκεψη εκανα στο hand του παυλου και αν θελετε βοηθειστε να μπω στο σωστο δρομο. στο τελος λεω και τι γνωμη μου για το τι επρεπε να κανει στο hand (me bash thn analysh poy 8a kanw)-----φυλλα που σε κερδιζουν στο φλοπ: Α4 ,AJ, AQ,AK,44 ( εχει 6,2% να κραταει καποιο απο αυτα , Στο poker stove ta ebala kai suited kai off. opoy ta ebala suited omws ta evala ola ta suit. malakia ekana?)νομιζω οτι ειναι αρκετα τα φυλλα απο τα οποια χανεις. αρα ενα lead bet den nomizw oti θα βοηθαγε. γιατι ακομα και αν δεν εχει ολα τα πανω φυλλα, δεν θα foldarei τα suited.αρα ενα check edω den einai ασχημο.ΕΡΩτηση. το γεγονος οτι θα τα εχει αυτα τα φυλλα 6,2% σημαινει οτι ειναι δυσκολο να τα εχει απο το button λογω range. αν ηταν OOP θα ηταν πιο πιθανο να τα ειχε σωστα?xaneis 70% kerdizeis 20%-----φυλλα που κερδιζεις στο φλοπ (Αχs,Aχo με χ<= 9, any pair ) 14,6% θα εχει αυτα τα φυλλαοσοι πιστευουν οτι πρεπει να κανουμε lead bet για value το λενε λογω του οτι εχει περισσοτερες πιθανοτητεσ να κραταει καποιο τετοιο φυλλο απο οτι τα απο πανω????το check με την λογικη οτι θα βαλει λεφτα στο ποτ με Αχ στα επομενα streets ειναι λαθος?(και σκοπος μας θα ειναι να παμε σε ενα φτηνο showdown) 93,060 games 0.002 secs 46,530,000 games/secBoard: Ac Ah 4hDead: equity win tie pots won pots tied Hand 0: 16.077% 12.54% 03.53% 11673 3288.00 { KK-55, 33-22, A9s-A2s, A9o-A2o }Hand 1: 83.923% 80.39% 03.53% 74811 3288.00 { AsTs }-----φύλλα που σε κερδίζουν στο turnοσα σε κερδιζαν στο φλοπ σε κερδιζουν ακομα.+ σε κερδιζει το Αχs (suit=hearts)και JJ. ara akoma ligotera fylla nikas.check λοιπον----river.χανεις και απο Q10 , και απο KKμε βαση ολα τα παραπανω συμφωνω με το play soy εκτος του river.θα εκανα ενα blocking bet 600$ σε περιπτωση που δεν εχει το nuts να φοβηθει και θα κανει απλα call. ακομα και flush να εχει θα φοβηθει το full. (oxi anagkastika me AK!!) ara check call μεχρι river. river blocking bet kapou sta 600(osa kai 8a plhrwnes ,pou se rwthsa prin) kai FOLD se raise kai meneis me 2400 chips.δεν ξερω τα betting patternsτου αλλα μαλλον εχει flush. Ενω στο φλοπ πονταρε 1/2 του pot στο turn πονταρε 2/3. αυτα πιστευω. αν εχει καποιος την καλοσυνη να διορθωσει τον τροπο σκεψης . ελπιζω kass να μην σε πειραζει.αυτα. προσπαθω να μην "παταω κουμπακια" για αυτο να ειστε κομψοι.τελευταια Ερωτηση. καθαρα μαθηματικη! και μαλλον ξερω την απαντηση αλλα θα ηθελα να ακουσω την απαντηση απο καποιον "μαθηματικο"εστω οτι το παιζουμε οπως ο kass μεχρι το river. αν κανουμε υπολογισμο (μαζι με το 900 $ του river ) τοτε θα βαλουμε συνολικα 1650 απο τα 3750 που εχουμε αρα 1 προσ 2,22αν βαλουμε στο pokerstove ολο το πιθανο range του βγαινει το εξής. 39,488,271 games 11.621 secs 3,398,009 games/secBoard: Ah 4h Ac Jh KsDead: equity win tie pots won pots tied Hand 0: 42.478% 30.09% 12.39% 11881509 4893454.50 { KK-22, AJs+, A9s-A2s, QTs, AJo+, A9o-A2o, QTo }Hand 1: 57.522% 45.13% 12.39% 17822549 4893486.50 { AsTs }αρα πανω κατω 1 προσ 2. κερδιζουμε. με βαση αυτο μπορουμε να κανουμε το call ή ειναι τελειως Τζογος/ μαθηματικο λαθος?ευχαριστω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Χωρίς να το έχω κοιτάξει πολύ προσεχτικά,νομίζω ότι εκεί στο τελευταίο που γράφεις κάνεις την παραδοχή ότι το Betting Range του στο φλοπ είναι το ίδιο με το ρίβερ,στην ουσία δηλαδή ότι αν ποντάρει φλοπ κάνει πάντα 3barrel.Εφόσον αυτό δεν ισχύει,αυτό σημαίνει ότι το συμπέρασμά σου ως προς το river call είναι λάθος.Aν για κάποιο λόγο νιώθεις ότι ξέρεις το range του αντιπάλου στο ρίβερ και πιστεύεις ότι είναι σωστό,τότε είσαι σωστός.Το πρόβλημα δεν είναι μαθηματικό,αλλά ποκερικό και συνίσταται στον καλύτερο δυνατό προσδιορισμό του 3 barrel range του αντιπάλου.Επίσης το να λες πχ στο φλοπ έχει κατά 14,6% Αχs,Aχo με χ<= 9, any pair,είναι εντελώς αυθαίρετο καθώς είναι σαν να ανοίγει με any2 cards και να κάνει 100% cbet.Κάνεις κάποια λάθη λογικής. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kala_Azar Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 alienhack έγραψε:Επίσης το να λες πχ στο φλοπ έχει κατά 14,6% Αχs,Aχo με χ<= 9, any pair,είναι εντελώς αυθαίρετο καθώς είναι σαν να ανοίγει με any2 cards και να κάνει 100% cbet.Κάνεις κάποια λάθη λογικής.ξερω οτι εδω εχω μια αδυναμια. το σκεπτικο μου ειναι:το 14,6% ειναι η πιθανοτητα να κρατα αυτα τα φυλλα. (ειναι η πιθανοτητα απο το pokerstove.) αρα στο range του apo button, που ειναι πιθανο να ανοιγει any A, το 14% το εμηνευω οτι πιο πολλες φορες θα εχει το range του Α9- και λιγοτερες φορες θα ειναι ΑΤ+αυτο ειναι το μαθηματικο. το ποκερικο ειναι να καταλαβεις αν την Συγκεκτιμενη πασα εχει το ΑΤ+ ή Α9-αλλα για να το καταλαβεις αυτο , τα moves που θα κανεις δεν πρεπει να ειναι αναλογα των πιθανοτητων αναλογα με το αν εισαι σχετικο φαβορι ως προς το range του ? ωστε να μην χασεις ασκοπ[α μαρκες? πχ. κρατας 66. σε φλοπ Α Κ Τ . και το range του αντιπαλου ειναι ΑΑ,ΑΤ+ ,ΚΚ,55(ακραιο range για να καταλαβεις τι λεω) με βασει αυτα αξιζει να betαρεις πολλα για να δεις περιορισεις το range του? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johnny22 Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
koskosmo Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Στο pokerstove δεν βαζεις μονο τα φυλλα που χανεις για να δεις ποσο τοις εκατο κραταει καποιο απο αυτα τα φυλλα.Ειναι λαθος.Βαζεις καποιο ευρος φυλλων(range) και υπολογιζεις στο συγκεκριμενο flop ποσο εισαι μπροστα η' πισω με το φυλλο που κρατας.Εννοειται πως στο river το range του ειναι τελειως διαφορετικο απο οτι στο flop μετα το 3rd barrel. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
aekara1921 Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 emena mou aresei poli to fold edo parolo pou ego tha ekana call.simasia exei pos otan kataligeis se ena simperasma opos auto pou ebgale o kasspav tote na patas to analogo koumpaki.edo pragmati xanei apo polla filla(ego pisteuo pio poli apo megalitero aso i full).episis to river bet pou kanei o antipalos(dedomenon ton stacks) sou afinei perithoria gia fold.oso gia to flop den einai apolita sosto kapoio paiksimo.prepei as poume na iparxei kapoio mix apo plays se tetoies katastaseis me kritirio kirios ton antipalo.stin sigkekrimeni periptosi me dedomeno ta stoixeia pou dinei o kasspav gia ton paixti simfono me to call(pos dinei megalitero value edo). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
wanted_A.10 Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 Τα φύλλα που μπορεί να έχανε όντως δεν είναι λίγα αλλά είναι και πολύ συγκεκριμένα..Αλλά αυτά που κέρδιζε είναι πολύ περισσότερα!Όχι μόνο bluff ή semi-bluff αλλά και Α με μικρότερο kicker...Αν έπρεπε να είμαστε πάντα σίγουροι για το φύλλο μας,θα ψιλο-χοντρο-χωνόμασταν στα 1/100 χέρια...Πάντως για'μενα όλες οι απόψεις σας έχουν μια λογική...Η ειδικά αυτή, που ανέφερα κι εγώ...aekara1921 έγραψε:prepei as poume na iparxei kapoio mix apo plays se tetoies katastaseis me kritirio kirios ton antipalo.stin sigkekrimeni periptosi me dedomeno ta stoixeia pou dinei o kasspav gia ton paixti simfono me to call(pos dinei megalitero value edo). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 wanted me poio nick agwnizese? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
a sta diala Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 kasspav έγραψε:wanted me poio nick agwnizese?gboro780@ wanted_A.10ψιλο-χοντρο-χωνόμαστανkonto-ligno-xonomastan paei kalytera !! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
wanted_A.10 Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 kasspav έγραψε:wanted me poio nick agwnizese?Φίλε προβλήματα σύνδεσης στην περιοχή μου με έκαναν να απέχω για αρκετό διάστημα...Τώρα που θα ξαναφτιάξω λογαριασμό ευχαρίστως να σας το δώσω και να μοιραστώ μαζί σας τις μαλακίες που θα κάνω(εχμ εννοώ τα παιχνίδια που θα παίξω )...Γι'αυτό εξάλλου γράφτηκα στο forum για να ξαναμπώ στο κλίμα ... Δεν ξέρω αν αυτό είναι - για το forum ευκαιρία να με ενημερώσεις εσύ ο παλιός... :S Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
wanted_A.10 Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 a sta diala έγραψε:konto-ligno-xonomastan paei kalytera !!χαχαχα το σκεφτηκά κ εγώ αλλά ήταν αργά!! gboro780...μ'αρέσει που το είπες και με σιγουριά Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 wanted_A.10 έγραψε:kasspav έγραψε:wanted me poio nick agwnizese?Φίλε προβλήματα σύνδεσης στην περιοχή μου με έκαναν να απέχω για αρκετό διάστημα...Τώρα που θα ξαναφτιάξω λογαριασμό ευχαρίστως να σας το δώσω και να μοιραστώ μαζί σας τις μαλακίες που θα κάνω(εχμ εννοώ τα παιχνίδια που θα παίξω )...Γι'αυτό εξάλλου γράφτηκα στο forum για να ξαναμπώ στο κλίμα ... Δεν ξέρω αν αυτό είναι - για το forum ευκαιρία να με ενημερώσεις εσύ ο παλιός... :S[/quote:2ch7vm2q]Δεν ειναι για το φόρουμ, για μένα είναι. Οπως όλοι ξερουν το nickname μου, ετσι και γώ θέλω να μαθαίνω των άλλων, και να συγκρίνω απόψεις με τα αποτελέσματα του καθενός. Δεν ξερω αν με καταλαβαίνεις τι εννοω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
wanted_A.10 Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 kasspav έγραψε:Δεν ειναι για το φόρουμ, για μένα είναι. Οπως όλοι ξερουν το nickname μου, ετσι και γώ θέλω να μαθαίνω των άλλων, και να συγκρίνω απόψεις με τα αποτελέσματα του καθενός. Δεν ξερω αν με καταλαβαίνεις τι εννοω.Ναι φίλε καταλαβαίνω τι εννοείς και έχεις απόλυτο δίκιο...Είναι μαλακία να σχολιάζω games άλλων όταν αυτοί δε μπορούν να το κάνουν σ'εμένα...Το'χα σκεφτεί κι εγώ...Το εύκολο είναι να απέχω λίγο μέχρι να φτιάξο το λογαριασμό και να μπω ενεργά στο forum μετά..Κανένα πρόβλημα απο'μένα γιατί όντως αυτό είναι το πιο θεμιτό.. Δεν το αποφάσισα τώρα...Το σκεφτόμουν αλλά βοήθησες κι εσύ να το κάνω πιο γρήγορα!...Επανέρχομαι δρυμήτερος λοιπόν! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johnny22 Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 wanted_A.10 έγραψε:Ναι φίλε καταλαβαίνω τι εννοείς και έχεις απόλυτο δίκιο...Είναι μαλακία να σχολιάζω games άλλων όταν αυτοί δε μπορούν να το κάνουν σ'εμένα...w0t??Mh mperdeyesai file mouKapoios pou postarei partida einai epeidh akrivws zhtaei sxoliasmo, dioti o idios thelei na akousei apopseis gia to hand pou epaixe.Ektos an einai vevaia apla klapsimatias/or brageras (nai yparxoun polloi sto forum mas..)Exeis to idio akrivws dikaiwma me ton kathena na sxoliazeis se opoio thread nomizeis oti exeis na prosfereis thn apopsh sou. Kai don't worry gia thn poiothta twn posts sou..den prokeitai na rixeis kai idiaitera to epipedo tou foroum imo.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 Johnny22 έγραψε:wanted_A.10 έγραψε:Ναι φίλε καταλαβαίνω τι εννοείς και έχεις απόλυτο δίκιο...Είναι μαλακία να σχολιάζω games άλλων όταν αυτοί δε μπορούν να το κάνουν σ'εμένα...w0t??Mh mperdeyesai file mouKapoios pou postarei partida einai epeidh akrivws zhtaei sxoliasmo, dioti o idios thelei na akousei apopseis gia to hand pou epaixe.Ektos an einai vevaia apla klapsimatias/or brageras (nai yparxoun polloi sto forum mas..)Exeis to idio akrivws dikaiwma me ton kathena na sxoliazeis se opoio thread nomizeis oti exeis na prosfereis thn apopsh sou. Kai don't worry gia thn poiothta twn posts sou..den prokeitai na rixeis kai idiaitera to epipedo tou foroum imo..[/quote:3dzrqqwr]Εσενα johnny αν σου σχολιασει ο safesteps, cfr, giorgio, melanholy κτλ κτλ, ειναι το ίδιο με το να σχολιάσει ενας random, break even στην καλύτερη, παίχτης? Καθε ανάλυση που δινετε εχει και την βερύτητα των αποτελεσμάτων του καθενος, δεν συμφωνείς?Και να σημειωθεί ότι δεν ειπα καν αν πρεπει ή δεν πρεπει να σχολιαζει, φορουμ ειναι εννοειται θα σχολιάσει. Απλά θελω να ξέρω το επιπεδο του καθενος και τον τρόπο σκέψης, κακό είναι??? Αν δεν θέλει κάποιος να το αναφέρει σεβαστό... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts