healer Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου, 2010 Το μυστικό μιας επιτυχημένης σαλάτας βρίσκεται στα σωστά υλικά……..όσο πιο φρέσκα υλικά και όσο πιο πολλά είναι σε ένα πιάτο , τόσο πιο πολύ θα χορτάσετε φίλοι μου!Έτσι και στο πόκερ. ΄Όσο περισσότεροι ‘ φρέσκοι ’ παίχτες βρίσκονται σε ένα τραπέζι online ή όχι , τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να κερδίσετε. Αφήστε λοιπόν τους "φρέσκους" losers να εκφραστούν…….. Αφήστε τους να παίζουν με 7-2 ενώ εσείς έχετε Α-Κ και ας χάνετε. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται το « εγώ » τους και τροφοδοτείται η κατά μαθηματική ακρίβεια πορεία τους προς τη χασούρα. Μην κοιτάτε την σαλάτα , αρχίστε να την τρώτε. Αν παίζαμε όλοι το ίδιο , θα ήταν σαν να παίζαμε με τους εαυτούς μας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαμαρτύρεστε για τα « ψάρια » που κυκλοφορούν…...Έχω την εντύπωση πως πρέπει να αρχίσω αγώνα για τη διάσωση του είδους που λέγεται “ losers of poker ”. ΣΩΣΤΕ ΚΑΘΕ LOSER , ΤΙΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ , ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ. Αυτοί είναι η ελπίδα για το μέλλον μας. Από αυτούς θα δούμε και μια άσπρη ημέρα. Αν πάντως συνεχίζω να ακούω για losers παράπονα , θα ξεκινήσω πορεία διαμαρτυρίας. Άστε τους να εκφράζονται ρε παιδιά……..όλοι θα μάθουμε πόκερ σε αυτόν τον πλανήτη;Αυτά λοιπόν είχα να πω και ελπίζω να μην περιμένατε καμία κανονική συνταγή , γιατί σίγουρα θα απογοητευτήκατε.ΤΕΛΟΣ* όταν κάποιος χάνει , αυξάνεται η πιθανότητα να νικήσεις εσύ.* ο θεός δεν είναι πλούσιος και αυτό που δίνει στον ένα , το παίρνει από τον άλλον.* η αισιοδοξία ξεκινά από το φρενοκομείο* Νικάν αυτόν εαυτόν πασών νικών πρώτη και αρίστη.(Να νικάς τον εαυτό σου είναι η πρώτη και καλύτερη νίκη)* Όταν ξυπνάς το πρωί , έχεις δύο επιλογές : Να ξαναπέσεις για ύπνο και να ονειρευτείς ή να ξυπνήσεις και να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Η απόφαση είναι δική σου.* Αν βρεις άνθρωπο που να έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, να είσαι βέβαιος πως αυτή είναι η μόνη μεγάλη ιδέα που πέρασε από το μυαλό του* Οι ήρωες όλοι έγιναν ήρωες σε στιγμές ατυχίας. Αυτή είναι η τύχη μας, η στιγμή που ξεπερνούμε την ατυχία μας* το μυστικό μιας ισορροπημένης διατροφής είναι να κρατάς ένα σουβλάκι σε κάθε χέρι. Παράθεση
a sta diala Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 healer έγραψε:* η αισιοδοξία ξεκινά από το φρενοκομείοksekina na masturbaris regulary (mpas kai kselampikaris) pou lei kai mia psixi,giati apo kei pou ksekinise i aisiodoksia tha kataliksis esy ..lol..kanei kai rima Παράθεση
healer Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 Καλέ μου φίλε as ta diala όλα καλά θα πάνε!Μην ανησυχείς για μένα και πίστεψέ με πως το καρμπιρατέρ μου λειτουργεί κανονικά.Όσο για το πουλί σου αν βγάζει φλόγες , το μόνο που εύχομαι είναι να μην είναι στραβό γιατί ξέρεις τι λένε.............. της στραβής ψ...., όλα της φταίνε!!!!!Με φιλικές προθέσεις πάντα healer. Παράθεση
a sta diala Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 healer έγραψε:Καλέ μου φίλε as ta diala όλα καλά θα πάνε!Μην ανησυχείς για μένα και πίστεψέ με πως το καρμπιρατέρ μου λειτουργεί κανονικά.den exo pleon xrono ma oute diathesi na anisyxo gia alous, eidika gia apaisiodoksous pou dilonoun pos ola kala tha pane !!Όσο για το πουλί σου αν βγάζει φλόγες , το μόνο που εύχομαι είναι να μην είναι στραβό γιατί ξέρεις τι λένε.............. της στραβής ψ...., όλα της φταίνε!!!!!pos mporei ena papagalos na einai stravos ??p.s. po po kakiaaa (ontos filiki)....lol, oso gia tin symbouli mou apo'ti ida den epiase topo, opote prepei na isxi to antitheto, kopse loipon to mastourbarisma kai trava kane ligo erota !!! Παράθεση
healer Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 Αγαπημένε φίλε δεν μπορώ να καταλάβω από που έβγαλες το συμπέρασμα πως είμαι απαισιόδοξη........... νομίζω πως κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.Πως μπορεί ένας παπαγάλος να είναι στραβός.......αυτό δεν με έχει απασχολήσει ποτέ σαν ερώτημα.φιλικα πάντα η healer Παράθεση
a sta diala Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 trava get a healer, pou dilonis kai gyneka!! dixasmeni prosopikotitahealer egrapseΑφού έκανα στην Πηνελόπη μου 3 κουτσούβελα να προσέχει… Παράθεση
healer Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 Αγαπημένε φίλε η ιστορία με τις παροιμίες είναι μυθοπλασία και απορώ πωςδεν το κατάλαβες....αλλά μάλλον στερείσαι φαντασίας.περίμενε το επόμενο ποστ που θα είναι η πραγματική μου ιστορία.Διχασμένη προσωπικότητα αν είμαι.....νομίζω πως όχι,αλλά αν σε κάνει αυτό να αισθάνεσαι καλύτερα.........οκ είμαι.Μην κοιτάς το δέντρο,γιατί χάνεις το δάσος. Παράθεση
a sta diala Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 healer έγραψε:περίμενε το επόμενο ποστ που θα είναι η πραγματική μου ιστορία.gia na doume !!Μην κοιτάς το δέντρο,γιατί χάνεις το δάσος.pros to paron mono ena ntoubari blepofilika panta Παράθεση
healer Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου, 2010 Καλέ μου φίλε a sta diala νομίζω πως παρεκτρέπεσαι λίγο.....Να ξέρεις βέβαια πως ακόμα και το ντουβάρι έχει τη θέση του στο χώρο και στο χρόνο.Από αυτή την άποψη θα δω συμπαθητικά τη δήλωσή σου.Επίσης δεν χρειάζεται να αναλωθείς και να διαβάσεις το νέο μου ποστ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ λέγεται αυτό.Με πολύ φιλική διάθεση κοιτώντας σε συμπαθητικά σου εύχομαι οτι καλύτερο....HEALER Παράθεση
a sta diala Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 healer έγραψε:Καλέ μου φίλε a sta diala νομίζω πως παρεκτρέπεσαι λίγο.....Να ξέρεις βέβαια πως ακόμα και το ντουβάρι έχει τη θέση του στο χώρο και στο χρόνο.Από αυτή την άποψη θα δω συμπαθητικά τη δήλωσή σου.Επίσης δεν χρειάζεται να αναλωθείς και να διαβάσεις το νέο μου ποστ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ λέγεται αυτό.Με πολύ φιλική διάθεση κοιτώντας σε συμπαθητικά σου εύχομαι οτι καλύτερο....HEALERpane sto profil mou (ekei pou lei sxetika me mena,okso deksia), 6 paragrafos, to dilono oti merikes fores parektrepome..eleytheria arbanitaki gnorizo, ayti pou mou les pio pano mou diafeygi..ps. finito la musica !!!!!! Παράθεση
OMG Internets Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 healer έγραψε:Αγαπημένε φίλε δεν μπορώ να καταλάβω από που έβγαλες το συμπέρασμα πως είμαι απαισιόδοξη........... νομίζω πως κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.Πως μπορεί ένας παπαγάλος να είναι στραβός.......αυτό δεν με έχει απασχολήσει ποτέ σαν ερώτημα.φιλικα πάντα η healerre trollzoreal nuff... obv the other way of trolling was much better. Παράθεση
healer Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Για να κλείσουμε a sta diala και αφού σου αρέσει η Αρβανιτάκη θα σου αφιερώσω το τραγούδι της....ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΛΙΑ.........η σιωπή σου είναι ο μόνος χρυσός,δεν σ'ακούω δεν έχεις φωνή....τι σου πα τι μου πες είναι αργά δεν μετράει.....Το προφίλ σου είναι πολύ ενδιαφέρον.....healer. Παράθεση
Tony_Montana Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 OMG Internets έγραψε:re trollzoreal nuff... obv the other way of trolling was much better.πες τα...που χαθηκε αυτη η ψυχη? Παράθεση
Recommended Posts