christos990 Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Panta ithela na moirastw me kapoious pou (elpizw) tha me katalavoun kati tetoio...Sixna-pikna paizw texas hold'em se spitia filwn opou erxetai kai enas gnwstos, enas gnwstos tou gnwstou ktl kai mazeuontai kamia 10aria atoma gia paixnidi...Kapoioi apo autous loipon paizoun sympathitika,kapoioi orthologika,kapoioi poly syntiritika kai kapoioi varane allou gi'allou...Loipon oses fores exw xasei megala pots,kata 80%,einai apo tetoious!!!Apo pragmatika asxetous!!!Ena teleutaio proxtesino paradeigma...Exw :Qd :Qc kai eimai kapou sth mesi tou trapeziou. Enas prin apo mena krataei :7c :7s kai kanei ena aplo call...erxetai h seira mou kanw raise 3fores to bb...O teleutaios prin apo auton pou moirazei mpainei, kai autos me ta eftaria mpainei ki autos...to flop :Jc :5h :2c Autos me ta eftaria pontarei kapou 1/2 me 2/3 tou pot egw milaw kai kanw raise (ta dipla) o teleutaios to skeftetai kai mpainei, autos me ta eftaria (nomizontas oti exw to vale logika) feugei...Turn :6s Lew o allos paei gia to xrwma h exei to J pou de me noiazei emena...Lew arketa megalo to pot,de thelw na dwsw allh eukairia (yparxoun K kai A) kanw all-in....To skeftetai o allos ta vlepei kai anoigei :Kc :Td !!!!!!!River :Kh Ta sxolia dika sas...Ki egw menw na anarwtiemai ena oloklhro vrady GIATI MPHKE?????Enas pou exei estw kai thn paramikrh epafh me to paixnidi tha empene??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
o_leontas Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Φίλε χρήστο κατ' αρχην καλώς ήρθες στο forumΌταν ξεκινούσα και εγώ το πόκερ έκανα κάτι τέτοια τρελά call.Μερικές φορές μάλιστα μου έβγαιναν με αποτέλεσμα να κερδίζω το ποτ μόνο και μόνο επειδή ήμουν τυχερός.Είχα έμπνευση ρε παίδί μου πως να το πω.Μερικές φορές δεν βάζεις κάποιο τρελό στοίχημα,δεν παίζεις τζόκερ ή λόττο ή κατι τέτοιο, μόνο και μόνο επειδή έχεις έμνευση.Το ίδιο έκανα και στην πόκα και ας ήξερα ότι μέχρι το turn ήμουν χαμένος.Ήμουν σίγουρος ότι στο river θα άνοιγε η κάρτα που ήθελα.Μερικές φορές άνοιγε Εγώ πέταγα στα σύννεφα, ενώ αυτοί που έπαιζαν ορθολογικό πόκερ κόντευαν να με σκοτώσουν.Το αποτέλεσμα όμως στο τέλος ήταν εγώ να είμαι εγώ πάντοτε ο χαμένος.Γιατί? Γιατί πολύ απλά πόσες φορές θα μου άνοιγε στο river η κάρτα που ήθελα?Η ίδια περίπτωση ισχύει και με τον φίλο σουΜπορεί στο συγκεκριμένο hand να σε πήρε όμως σκέψου πόσες φορές θα σε έπαιρνε αν πάιζατε 10 φορές με τα ίδια φύλλα?Μακροπρόθεσμα θα βγει χαμένος 100% αν συνεχίζει να πάιζει έτσι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Δεν υπάρχει απάντηση φίλε μου.Βλέποντας αυτό το post θυμήθηκα εαν χέρι στο GPT.Στην αρχή του τουρνουάΟ Μanner ειναι h-u με εναν φίλο που δεν τον θυμάμαι.flop:Jc :Ks :5d fish checkmanner bet 1000fish callturn:8h fish checkmanner bet 2000fish callriver:4d fish checkmanner checkΑνοίγουν manner :5s :5h fish :6d :7c Σηκώνομαι επάνω και του λέω.Ωρε παλικάρι θες να μου πεις τι σκέφτηκες και ακολούθησες μετα το flop.Δυστυχώς δεν πήρα απάντηση.Ο δε manner ηταν ετοιμος να βάλει..... τα κλάματα.Ενω εγώ με τον Δημήτρη και τον Θοδωρή έχουμε πεθάνει στα γέλια.:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:Λίγο αργότερα με τον φίλο μου τον kkouis.Με ένα τεράστιο στακ στα χέρια μου κάνω ενα δυνατό raise απο μεσαία θέση με :Ah :Qd ολοι πάσο ο kkouis στο ΒΒ το σκεφτεται αλλα πρέπει να βάλει το μισό του στακ μεσα. call μου λέει.ΤΙ call ρε κωλόψαρο του λέω :laugh: :laugh: Im all in στα τυφλά με το flop.flop:4h :7d :9h kkouis bet 1000antonis ελα ρε τι είναι αυτά, πάρτο πίσω βάλε και τα υπόλοιπα 500 που έχεις εξάλλου στο υποσχέθηκα.kkouis ok και ανοίγει :4d :7h :woohoo: :woohoo: river:4c :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Aκόμα γελάω.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
skoty1000 Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 peponia san ton daskal;o toy antoni xansen.xaxaxaxa.george apo aigio Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kkouis Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Geia sou re Antoni pou ola ta thimase!!!Eixa meinei me para poli liga kai kapou eprepe na riskaro. Eimoun BB efkeria epsaxna .... toulaxiston tha mou ta eperne enas filos Oso gia to poso epikindinoi einai oi asxetoi gia mena einai poli epikindinoi an den to gnorizeis oti einai asxetoi. Molis to katalavis .... einai thema xronou Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Χρηστο,καλως ηλθες στο φορουμ.Το κακο με τον εν λογω παικτη ειναι οτι επαιξε σαν donk και του εκατσε.Το καλο ειναι οτι,επειδη ακριβως του εκατσε, θα το ξανακανει! Απλως φροντισε να εισαι και εσυ παρον... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 kkouis έγραψε:Geia sou re Antoni pou ola ta thimase!!!Eixa meinei me para poli liga kai kapou eprepe na riskaro. Eimoun BB efkeria epsaxna .... toulaxiston tha mou ta eperne enas filos Oso gia to poso epikindinoi einai oi asxetoi gia mena einai poli epikindinoi an den to gnorizeis oti einai asxetoi. Molis to katalavis .... einai thema xronouΓΕια σου ρε kkouis τεράστιε.Κάποια στιγμή θα γράψω το χέρι στα cash με τον Καματάκη που τον μπλοφάρεις και τους διαλόγους μεταξύ σας.Τον εχεις (και εμας) πείσει οτι εχεις φουλ. Περιτό να πω οτι μόλις εδειξες τι είχες πε΄θανα στο γέλιο.:laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 skoty1000 έγραψε:peponia san ton daskal;o toy antoni xansen.xaxaxaxa.george apo aigioΕγω πάντως σας το είπα. Γραφτείτε. Γραφτείτε.Η πλάκα είναι πως έρχεται ενα παλικάρι σε κάποιο διάλλειμα με πιάνει και προσπαθεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες.Πόσο στοιχίζει, πως γίνεται η εγγραφή κ.λ.π.:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kkouis Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2007 :laugh: :laugh: kalitera na min to grapseis giati tha nomizoun oti eimai poli asxetos me to poker (moias kai to thema einai gia asxetous) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
christos990 Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2007 Themis έγραψε:Το καλο ειναι οτι,επειδη ακριβως του εκατσε, θα το ξανακανει! Απλως φροντισε να εισαι και εσυ παρον... Opws to les file...To thema einai oti me kati tetoious exw paiksei kai sitngo..Fysika autoi exanan egw omws...eleipa!!!Pantw vlepw exete arketoi tetoies empiries.To thema einai oti tetoioi typoi aplws exoun agnoia kyndinou...Den kseroun ti einai oi pithanothtes...p.s. Sas euxaristw olous gia to kalosorisma... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2007 kkouis έγραψε::laugh: :laugh: kalitera na min to grapseis giati tha nomizoun oti eimai poli asxetos me to poker (moias kai to thema einai gia asxetous)Ρε αμα δεν σταματήσεις να μου κάνεις τέτοια call θα τα πώ όλα.:laugh: :laugh: :Qh :9s vs :Kd :Kc EΣύ θα με τρελάνεις Οχι τίποτε άλλο κατέστρεψες το στακ μου το οποίο λίγο αργότερα το έχασες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
=Thunder= Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2007 Οι "ασχετοι" (ή fishes) είναι μάλλον αναπόφευκτο να υπάρχουν σε κάθε τραπέζι. Προσωπικά προτιμώ να παίζω με άσχετους παρά με επαγγελματίες (το ίδιο νομίζω και εσείς). Το θέμα είναι πώς θα καταφέρετε να κάνετε ένα fish να πάει πάσο σε κάποιο φύλλο στο οποίο έχετε top pair... Και η απάντηση είναι μάλλον απλή... NEVER SLOW PLAY YOUR MONSTER HANDSΠ.Χ. ΈΧΕΤΕ :Ad :Kd (προηγήθηκε φυσικά ενα καλό bet pre-flop) KAI TO FISH :Kc:6s ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΤΟ FLOP EINAI::Ah :6h :Qs ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ SLOW PLAY... KANTE ENA ΜΕΓΑΛΟ ΒΕΤ ΩΣΤΕ ΤΟ FISH NA ΚΑΝΕΙ FOLD. ΕΣΤΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ RIVER EINAI :6d MHN ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ... Η ΤΥΧΗ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ (ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ 2η ΚΑΙ 3η ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ). ΟΜΩΣ Η ΤΥΧΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ.... IT RUNS OUT... ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ ΜΑΛΙΣΤΑ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
christos990 Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2007 =Thunder= έγραψε:Οι "ασχετοι" (ή fishes) είναι μάλλον αναπόφευκτο να υπάρχουν σε κάθε τραπέζι. Προσωπικά προτιμώ να παίζω με άσχετους παρά με επαγγελματίες (το ίδιο νομίζω και εσείς).File moy fisika ki egw protimw tous asxetous apo tous pro...Alla an me rwtas, proswpika protimw na paizw me metrious pros kalous...M'autous pou kseroun ta stoixiodh kai den exoun agnoia kindinou...Thelw dld na paizw poker, oxi ksyliki... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2007 christos990 έγραψε:=Thunder= έγραψε:Οι "ασχετοι" (ή fishes) είναι μάλλον αναπόφευκτο να υπάρχουν σε κάθε τραπέζι. Προσωπικά προτιμώ να παίζω με άσχετους παρά με επαγγελματίες (το ίδιο νομίζω και εσείς).File moy fisika ki egw protimw tous asxetous apo tous pro...Alla an me rwtas, proswpika protimw na paizw me metrious pros kalous...M'autous pou kseroun ta stoixiodh kai den exoun agnoia kindinou...Thelw dld na paizw poker, oxi ksyliki...[/quote:2rzlakg0]θελω να σημειωσω οτι στο ομαχα οπου ειχα ενα καλο τετραμηνο τα οποια κερδη προηλθαν απο παιγνιδι με καλους παικτες.και στα οποια χερια απλα μου εκατσε εμενα οχι οτι κανανε λαθος κωλλμια μερα μπηκε ενας εσθονος σε τειμλ ομαχα 0,50-1 με 50$ και εκανε το μεγιστο δυνατο μπετ πρεφλοπ καθε φορα στην μπανκα μου ειχα 1400$ και μου ειχαν μεινει μονο 300 και 100 στο τειμπλ οπως και των αλλων παικτων αλλος εχανε 400 αλλος 600 το τειμπλ ηταν 6 ατομων.καθισα σιτ αουτ και παρακολουθισα προσεκτικα το παιγνιδι του περιμενοντας να περασει η ευνοια που ειχε η να φυγει.καμια φορα οταν ειδα οτι εκανε ρε-ραισε πρεφλοπ με 2 5 7 9 100$ μπικα παλι στο παιγνιδι και αρχισα να του κανω κωλλ επειδη ειχε πολλα καπου 2000$ νομιζε οτι θα με διωκσει πονταροντας τελικα πιρα τα χρηματα μου πισω και καμια 120$ κερδος και σταματισα αλλα καθισα να δω το παιγνιδι του.λοιπον κατα τις 1 την νυχτα μπικαν 2-3 πολυ καλοι παικτες και του πηρανε οτι ειχε και δεν ειχε οταν εγω πηρα τα δικα μου πισω ειχε απομεινει με 1600$ τα εχασε σε 15 λεπτα εχασε και αλλα 600$ πυ ειχε και εκανε 1 μηνα να μπει στο σαιτ .τωρα μπαινει και παιζει ηρεμα και σωστα αλλα φοβισμεναειναι αυτο που εγραψε καποιος φιλος εδω οτι ασ του κατσει μια φορα το 6 τις αλλες θα χανει Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2007 =Thunder= έγραψε:Οι "ασχετοι" (ή fishes) είναι μάλλον αναπόφευκτο να υπάρχουν σε κάθε τραπέζι. Προσωπικά προτιμώ να παίζω με άσχετους παρά με επαγγελματίες (το ίδιο νομίζω και εσείς). Το θέμα είναι πώς θα καταφέρετε να κάνετε ένα fish να πάει πάσο σε κάποιο φύλλο στο οποίο έχετε top pair... Και η απάντηση είναι μάλλον απλή... NEVER SLOW PLAY YOUR MONSTER HANDSΠ.Χ. ΈΧΕΤΕ :Ad :Kd (προηγήθηκε φυσικά ενα καλό bet pre-flop) KAI TO FISH :Kc:6s ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΤΟ FLOP EINAI::Ah :6h :Qs ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ SLOW PLAY... KANTE ENA ΜΕΓΑΛΟ ΒΕΤ ΩΣΤΕ ΤΟ FISH NA ΚΑΝΕΙ FOLD. ΕΣΤΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ RIVER EINAI :6d MHN ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ... Η ΤΥΧΗ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ (ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ 2η ΚΑΙ 3η ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ). ΟΜΩΣ Η ΤΥΧΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ.... IT RUNS OUT... ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ ΜΑΛΙΣΤΑ...ΦΙΛΕ THUNDER GIA KOITA TO POST ME TITLO TI KANOYME TWRA NA DEIS ENA PSARI POY EKANE CALL KAI TOY EKATSE TO 6 STO RIVER KAI EKANE KARE PARAKALW STO OMAHA Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts