christos21 Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Κλανσμαν πες μου οτι κανεις χαβαλε σε εκλιπαρω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ADMIRAL Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 kolarakias έγραψε:admiral auta pou les einai gia gelia diavasa mono to proto pou egrapses o filos den kanei raise me KK 80$ alla re-raise apo 20 se 80 kai oti allo les mou fenonte ektos topou kai xronou gai gelia apisteuta den ksero pou ta skeutikes kai ta ipes ektos an sta ipe kanena pedaki ekei giro giati an asxolise me to poker den ginete na ta les auta opos to na les se enan apo atoma pou kseroun pola kila poker stin ellada an nomizeis oti eisai kaliteros apo emas eisai gelasmenos xaxaxaxaxa oreo :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: fisika einai kaliteros kai apo esena kai apo emena kai apo polous alla auto den paei na pei oti den mporoume na ton kerdisoume allo to ena kai allo to allo.....Διαβασε καλύτερα αυτά που έγραψα σε παρακαλώ..Το ότι παρασύρομαι και σχολιάζω το παίξιμο του φίλου είναι ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ.Ο καθένας παίζει όπως θέλει,εγκειται σε σένα να τον "γδάρεις".Τώρα τα άλλα που λες περί γέλιων και μικρών παιδιών,απλά τα προσπερνάω.Τώρα το ποιος ξέρει πόκερ ή όχι ,αυτό δεν μπαίνει σε ζυγαρια για να μιλάς για κιλά.Αν είσαι καλυτερος μπράβο σου,μελέτησες,έχασες,έμαθες,κέρδισες!Με αυτή τη σειρά πάνε..Αυτό όμως δε μου αφαιρεί το δικαίωμα να προσπαθώ να κερδίσω κι εγώ,ούτε και να μην ποστάρω βέβαια,χωρίς να χαρακτηρίζω κανέναν όμως...Και μια που μου δίνεις την ευκαιρία,βλέπω πολύ πάθος εδω μέσα ρε παιδιά.Προτείνω να εκφέρουμε όλοι τις αποψεις μας ήρεμα ,χωρίς ειρωνείες και στο τέλος θα βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.Φιλικα...ΥΓ:Όσο για το καλύτερος ή χειρότερος από καποιον άλλο αυτό αποδεικνύεται στην πράξη φίλε και όχι στο πληκτρολόγιο.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Πέρα από την πλάκα admiral θεωρώ ότι είσαι πολύ τυχερός που μπήκες σε αυτό το forum* και αν συνεχίσεις να το κάνεις θα αναθεωρήσεις αργά ή γρήγορα το παίξιμό σου. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα διαπιστώσεις ότι το κράξιμο εδώ σου έκανε καλό.Ειλικρινά,Daniel* αρκεί εκτός από τα κουτσομπολίστικα να διαβάζουμε hands,στρατηγική κτλ. (Θα με θυμηθείς φίλε σύντομα) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ADMIRAL Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 liondani έγραψε:Πέρα από την πλάκα admiral θεωρώ ότι είσαι πολύ τυχερός που μπήκες σε αυτό το forum* και αν συνεχίσεις να το κάνεις θα αναθεωρήσεις αργά ή γρήγορα το παίξιμό σου. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα διαπιστώσεις ότι το κράξιμο εδώ σου έκανε καλό.Ειλικρινά,Daniel* αρκεί εκτός από τα κουτσομπολίστικα να διαβάζουμε hands,στρατηγική κτλ. (Θα με θυμηθείς φίλε σύντομα)Γι'αυτό μπήκα φίλε,για να μάθω περισσότερα.Από την αρχή σας δήλωσα ότι είμαι ασχετος με αυτο το στυλ πόκερ...Αλλά να γίνεται διάλογος έτσι? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pkr Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 τελικα ειναι 3-bet η οχι? :silly: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SOUSAM Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 ADMIRAL έγραψε:liondani έγραψε:Πέρα από την πλάκα admiral θεωρώ ότι είσαι πολύ τυχερός που μπήκες σε αυτό το forum* και αν συνεχίσεις να το κάνεις θα αναθεωρήσεις αργά ή γρήγορα το παίξιμό σου. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα διαπιστώσεις ότι το κράξιμο εδώ σου έκανε καλό.Ειλικρινά,Daniel* αρκεί εκτός από τα κουτσομπολίστικα να διαβάζουμε hands,στρατηγική κτλ. (Θα με θυμηθείς φίλε σύντομα)Γι'αυτό μπήκα φίλε,για να μάθω περισσότερα.Από την αρχή σας δήλωσα ότι είμαι ασχετος με αυτο το στυλ πόκερ...Αλλά να γίνεται διάλογος έτσι? [/quote:286fsp5c]file admiral afto akrivos kanoume aftin tin stigmi..kai epidi mou ipes se proigoumeno post na milame me epixirimata giafto kai sou postara afto pou egrapses, alla distixos den ida ta epixirimata sou.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ADMIRAL Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 SOUSAM έγραψε:ADMIRAL έγραψε:liondani έγραψε:Πέρα από την πλάκα admiral θεωρώ ότι είσαι πολύ τυχερός που μπήκες σε αυτό το forum* και αν συνεχίσεις να το κάνεις θα αναθεωρήσεις αργά ή γρήγορα το παίξιμό σου. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα διαπιστώσεις ότι το κράξιμο εδώ σου έκανε καλό.Ειλικρινά,Daniel* αρκεί εκτός από τα κουτσομπολίστικα να διαβάζουμε hands,στρατηγική κτλ. (Θα με θυμηθείς φίλε σύντομα)Γι'αυτό μπήκα φίλε,για να μάθω περισσότερα.Από την αρχή σας δήλωσα ότι είμαι ασχετος με αυτο το στυλ πόκερ...Αλλά να γίνεται διάλογος έτσι? [/quote:16mg2jto]file admiral afto akrivos kanoume aftin tin stigmi..kai epidi mou ipes se proigoumeno post na milame me epixirimata giafto kai sou postara afto pou egrapses, alla distixos den ida ta epixirimata sou..[/quote:16mg2jto]Τα επιχειρήματα δεν είναι ο τρόπος παιξίματός μου/σου.Τα επιχειρήματα είναι ο τρόπος για να πείσεις τον άλλον ότι αυτά που λες στέκουν.Ούτε κι εγώ είδα τα δικά σου όμως.Απεναντίας εισέπραξα ειρωνεία και "κραξιμο" ,όπως λοιπόν καταλαβαίνεις δε συνέχισα..Αυτά.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
2maniac Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2010 καλησπερα και απο μενα ο μονος λογος που γραφω σε αυτο το θεμα ειναι γιατι και γω ποκα επαιζα. αν εμπαινα στο φορουμ σημερα θα συμφωνουσα απολυτα με τους ποκαδορους!!!! για να μην κουραζω η ποκα με το τεχας δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ οσο πιο γρηγορα το καταλαβει ο ποκατζης αυτο τοσο καλυτερα για αυτον(και το αντιστροφο για τους υπολοιπους) καταλαβαινω τα παιδια που γελανε με αυτα που γραφουνε οι καινουργοι στο αθλημα!!!!!!!!! απλα καταλαβαινω και την ψυχολογια του ποκατζη που εχει παιξει ατελειωτες ωρες και μερες χωρις break χωρις day 1 and day2 σε υπογεια σε ανογεια και οπου μπορει να βαλει ο ανθρωπινος νους με τσιλιαδορους με με με....... εχω καπακια παπαδες και θα κανω κοντρα ρελανς στο πιτσιρικα με την κουκουλα και το γυαλι............... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
BlackRider79 Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 Ante kai ena fresh Hand gia na emploutisoume ligo parapanw to topic.Simera to apogevma sto Loutraki Trapezi 2-4.................................5 limbers...Egw Cutoff Hand KdKh Raise 343 Callers...Flop 2s7d9cUTG check UTG+2 checkRaise Allin egw 120euroBB CallUTG FoldUTG+2 FoldTurn 4sRiver QsShow Downpair Kings egwFlush King High (Ks7S) to Big Blind.I love this game :DFilika Mike Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 το παιξες πολυ ασχημα.στο φλοπ εισαι auto fold.αφου δεν ανοιξε Κ που πας?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
BlackRider79 Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 birbilisgr έγραψε:το παιξες πολυ ασχημα.στο φλοπ εισαι auto fold.αφου δεν ανοιξε Κ που πας?? eipa mpas kai klepsw to Pot alla me tsakwse o allos me apotelesma na fygw me thn oura sta skelia :blush: :blush: :woohoo: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tracedyew Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 να πεις πως δεν έκανε post την πάσα που έπαιξε λάθος baskont; Αν δεν καταλάβατε την έκανε post για να μάθετε οι υπόλοιποι από τα λάθη του! :laugh: Αλλά εκεί εσείς.. Καλά το 2-7 δεν το φοβήθηκες; ΧαχαχαχαΔεν είδες τι ωραία στα εξηγώ;Μάθε μπαλίτσα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
BlackRider79 Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 "Tha mas eksasfalisoun (oikonomika) giati synthima tous einai ena......."[video type=youtube]JaQT7girPvc Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Initiative Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 makran to kalitero thema,egw den poligrafw alla sas parakolouthw sinexws...mia paraklisi...min tous lete ta lathi einai pokadoroi,rouletades,zarorixtes,sementefades einai pantou kai exoun kales tsepes.see you at the tables Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Initiative Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 dinw ki egw ena xeri pou paixtike se 2-4limpers apeiroi den tous metrisa...(mono i servitora den epaikse)flop: 4s5s6c bet 20 seat 3 fold fold fold....button raise 50 euro paizoun oi dio tousturn Jh seat 3 bet 10(lol) button callsriver 7s seat 3 bets 50euros button aise all in for 200 pou xan meinei seat 3 xwris skepsi auto call....prin pate parakatw valte tous se xeria...apantisi...seat 3hQsbutton Ad4cden kanw plaka kai den ipervallwapla trofi gia skepsi...kai oi dio tis palias kalis sxolis.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 Alitheia paixtike auto to xeri??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Initiative Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 xthes to vradi ksimerwmata...eida kai alla trela alla auto mou emeine poli,itan tromaxtiko kai den kanw plaka... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 SOUSAM έγραψε:dmelissourgos έγραψε:OMG Hahahahaha!!!!aneliseto ligo bro se parakalw..[/quote:21ya8668]Τι να αναλύσω? Αυτά που διαβάζω σε αυτό το thread για το poker δεν τα έχω ξανακούσει ποτέ, όσο άσχετος και να ήταν ο άλλος. Με κάλυψαν τα παιδιά με τις 2 αστείες φωτός πιο κάτω... lolΔεν θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά μερικοί που έγραψαν εδώ πραγματικά δεν ξέρουν που παν τα 4 σε σχέση με τη συγκεκριμένη παραλλαγή poker. Αυτό που είναι τραγελαφικό είναι ότι όχι μόνο δεν ξέρουν αρκετά για να εκφράσουν γνώμη για το πώς πρέπει να παιχτούν κάποια χέρια, αλλά και το ότι θεωρούν ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να παίζει όπως θέλει. Όχι, λοιπόν, φίλοι μου δεν παίζει ο καθένας όπως θέλει. Ένας είναι ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης μιας παρτίδας, άντε 2. Είναι δυνατόν να ακούω "γιατί βάζεις 80 με ΚΚ αφού δεν έχεις μαντικές ικανότητες για να ξέρεις ότι θα έρθει Ρήγας"??? Ο άνθρωπος παίζει ολόσωστα! Και όχι δεν είναι "εξίσου σωστό" να κάνεις call σε αυτό το raise με 5-2 και να περιμένεις κέντα, χρώμα, full house και flush royale! Αν είναι δυνατόν. Αυτό που μπορείς να περιμένεις είναι μόνο να ΧΑΣΕΙΣ με αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού (μακροπρόθεσμα φυσικά).Όπως προείπα δεν σας κατηγορώ γιατί δεν ξέρετε τόσο καλό Texas Hold'em όσο εγώ ή αυτός που έγραψε το αρχικό post ή κάποιος άλλος εδώ μέσα, σας κατηγορώ όμως (και με το δίκιο μου) γιατί νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα και σχολιάζετε αρνητικά αυτούς από τους οποίους θα έπρεπε να μαθαίνετε poker!! Εγώ τουλάχιστον όταν είμαι καινούριος σε ένα παιχνίδι δεν γράφω ένα τεράστιο post σε κάποιον προφανώς καλύτερό μου, λέγοντάς του ότι αν και δεν ξέρω τίποτα για αυτό το παιχνίδι, δεν συμφωνώ μαζί του.Μια συμβουλή για να μην βρεθείτε άφραγκοι "επειδή δεν ήθελε να κάτσει το φύλλο"... ακούστε τους καλύτερους και ΜΑΘΕΤΕ! Μην το παίζετε ξερόλες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TOREADOR Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 birbilisgr έγραψε:το παιξες πολυ ασχημα.στο φλοπ εισαι auto fold.αφου δεν ανοιξε Κ που πας?? εννοειται ,ασε που ανοιξε και 2αρι.τυφλαμαρα ειχε?μου φαινεται ειναι τρελο donk αυτος ο blackrider θα κανω σημειωση και θα τον βαλω στο ιδιο group με το αλλο το μουλαρι τον baskont. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
BlackRider79 Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 TOREADOR έγραψε:birbilisgr έγραψε:το παιξες πολυ ασχημα.στο φλοπ εισαι auto fold.αφου δεν ανοιξε Κ που πας?? εννοειται ,ασε που ανοιξε και 2αρι.τυφλαμαρα ειχε?μου φαινεται ειναι τρελο donk αυτος ο blackrider θα κανω σημειωση και θα τον βαλω στο ιδιο group με το αλλο το μουλαρι τον baskont. [/quote:2e96hwpy]Vlepeis ekana to moireo lathos na erwteftw tous Rigades mou kai den mporousa na dw me posa polla outs exana!Afto einai pou exw diavasei kapou oti to THNL Poker xreiazete syggentrwsi kai poly meleti..."gia paradeigma me tous Rigades ti prepei na kaneis? sou kanei o antypalos raise, kaneis re-raise? poso re-raise kaneis? ti stack exei pisw tou? efage kala to mesimeri? ti kairo kanei eksw?.... mono gia tous rigades mporoume na milame enan mhna!!! meta me tous assous... meta apo 3bet pas paso? tou to gyrnas allin? mipws exei suited connectors o allos kai preflop vriskese poly pisw?..."Filika mike Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 otan paizeis LIVE exei simasia kata tin apopsi mou1) na eisai full contact focused sto table2) na exeis ena XARTI kai stylo na simioenis....diafora dika sou stats3) na foras gialia 4) oti xarti kai na exeis ean se katalavoun oti eisai BOT kai kaneis RAISE PX: apo button mono ktl ktl exases5) ean katalavoun oti fovase kai paizeis safe telioses6) otan xaseis DIKSE TO xameno filo...paiksto trelos paikstw psaraki.... isos exases 50 euro alla isos nikiseis meta me aftin tin kinisi x5telos otan paizeis live vlepeis merika TELLS , to thema einai na vlepeis kai ta dika sou KAI FISIKA ola ta xartia paizoun sto trapezi....play the OPPONENTS not the cardsgood luck Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
psfsin Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 xthes episkeftika k egw prwti fora to loutraki! protimisa na katsw sto 5-10 afou gia to 2-4 eixe lista anamonis 39 atoma... i empeiria fadastiki! to epipedo polu upsilo.. oi dealers eksairetikoi kai polu grigoroi to rake mia xara einai isws tha prepe na to anevasoun kai ligo! einai polu duskolo na kaneis adjust sto table kathws oloi einai pio empeiroi apo sena.. pou paw o kakomoiris me assous egw? enas sto trapezi mou epaize ola ta fulla kia molis ekane raise enas pappous k enw eixan kanei call oloi sto table petakse akss anoixto dilwnontas... ase mas re giorgo me ta raise sou .. exeis polu renta re aderfaki mou! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
christos21 Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 psfsin έγραψε:xthes episkeftika k egw prwti fora to loutraki! protimisa na katsw sto 5-10 afou gia to 2-4 eixe lista anamonis 39 atoma... i empeiria fadastiki! to epipedo polu upsilo.. oi dealers eksairetikoi kai polu grigoroi to rake mia xara einai isws tha prepe na to anevasoun kai ligo! einai polu duskolo na kaneis adjust sto table kathws oloi einai pio empeiroi apo sena.. pou paw o kakomoiris me assous egw? enas sto trapezi mou epaize ola ta fulla kia molis ekane raise enas pappous k enw eixan kanei call oloi sto table petakse akss anoixto dilwnontas... ase mas re giorgo me ta raise sou .. exeis polu renta re aderfaki mou!apsogos :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 psfsin έγραψε:xthes episkeftika k egw prwti fora to loutraki! protimisa na katsw sto 5-10 afou gia to 2-4 eixe lista anamonis 39 atoma... i empeiria fadastiki! to epipedo polu upsilo.. oi dealers eksairetikoi kai polu grigoroi to rake mia xara einai isws tha prepe na to anevasoun kai ligo! einai polu duskolo na kaneis adjust sto table kathws oloi einai pio empeiroi apo sena.. pou paw o kakomoiris me assous egw? enas sto trapezi mou epaize ola ta fulla kia molis ekane raise enas pappous k enw eixan kanei call oloi sto table petakse akss anoixto dilwnontas... ase mas re giorgo me ta raise sou .. exeis polu renta re aderfaki mou!5/10 ? ti les tora...me ti BR? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dimagrec Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου, 2010 Initiative έγραψε:xthes to vradi ksimerwmata...eida kai alla trela alla auto mou emeine poli,itan tromaxtiko kai den kanw plaka...pou einai to tromaktiko mia xara epexe to Q3 sto riverpaei gia kenta pano kato sto kapelo Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts