Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ..........

Recommended Posts

healer έγραψε:

..... Μηδέν Άγαν...

ως της μεν υπερβολης και της ελλειψεως φθειρουσης το ευ, της δε μεσοτητας σωζουσης....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 67
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

LOUKAS34 έγραψε:

go to cam4.com kai dikse mas tin kolara sou healer

:blink::blink::blink::blink:

kala re loukas ok iparxei mia pithanotita na einai andras i healer alla an den einai kai malista einai i gynaika kapiou apo edw mesa pou ton ksereis pws tha niwseis meta apo aytin tin m@l@kia pou egrapses??

skeftomoun na pw kai tin gynaika mou na ginei melos sto pokerland alla meta apo teties kapsimitzistikes andidraseis mallon den tha to kanw..

bravo afto pou diapistonw mera me tin mera edw mesa einai oti to epipedo kapiwn einai gia ton peos...

SOUSAM έγραψε:

LOUKAS34 έγραψε:

kala re loukas ok iparxei mia pithanotita na einai andras i healer alla an den einai kai malista einai i gynaika kapiou apo edw mesa pou ton ksereis pws tha niwseis meta apo aytin tin m@l@kia pou egrapses??

skeftomoun na pw kai tin gynaika mou na ginei melos sto pokerland alla meta apo teties kapsimitzistikes andidraseis mallon den tha to kanw..

bravo afto pou diapistonw mera me tin mera edw mesa einai oti to epipedo kapiwn einai gia ton peos...[/quote:3505gwnv]

FYP

a sta diala έγραψε:

SOUSAM έγραψε:
LOUKAS34 έγραψε:

bravo afto pou diapistonw mera me tin mera edw mesa einai oti to epipedo kapiwn einai gia ton peos...[/quote:2unbhn02]

FYP[/quote:2unbhn02]

ti simenei FYP kolite gia pes mou??

@ healer

Πη παρέβην; τι δ' έρεξα; τι μοι δέον ουκ ετελέσθη;

@ sousam

Accronym for Fixed Your Post. Use when quoting someone in a newsgroup or onine forum and then add a few key words here and there.

Fixed Your Post - Σταθερό Posτ σας (metafrasi apo google)

healer έγραψε:

Θα ξεκινήσω με μία παροιμία αφιερωμένη στο σύζυγο μου , αφού έχω και μια αδυναμία στις παροιμίες…..για όσα παθαίνει το κορμί , η κεφαλή τα φταίει. Όλα ξεκίνησαν μετά το γάμο μας , τέσσερα χρόνια από σήμερα , όταν ένα βράδυ με παρακαλούσε να μάθω πόκερ. Αλήθεια σας το λέω μου είχε σπάσει τα νεύρα……του έλεγα ότι εδώ δεν έχω χρόνο να μαγειρέψω , πόκερ θα μάθω; Άντε του λέω να σου σιδερώσω κανένα ρούχο κα άσε τα πόκερ. Εδώ ο κόσμος χάνεται του λέω το πόκερ μας έλειπε……όλα τα’χει η μαριορη και ο φερετζές της έλειπε. Μην σας τα πολυλέω με παρακαλούσε κανένα μήνα. Τελικά ενέδωσα φίλοι μου και έκανα φιλότιμες να μάθω πόκερ. Στην αρχή μου φάνηκε εύκολο , μετά δύσκολο και στη συνέχεια μπερδεύτηκα τελείως………έχασα τα αβγά και τα πασχάλια που λένε.

Η ιστορία όμως άρχισε όταν με ανάγκασε να παίξω στο internet. Δεν μπορώ να πω φίλοι μου , μου άνοιξε λογαριασμό και η μία paysafe διαδεχόταν την άλλη……γιατί με όποιον δάσκαλο καθίσεις , τέτοια γράμματα θα μάθεις. Μα καλά του λέω τι παιχνίδι είναι αυτό , εκεί πάνε τα λεφτά μας; Παρόλα αυτά φίλοι μου είχα πωρωθεί τελείως. Τι δεν μαγείρευα , τι δεν έπλενα , τι ο κόσμος καιγόταν…..το πόκερ σε ημερήσια διάταξη. Μέχρι που ένα πρωί ξύπνησα και είχα κάποιες φιλοσοφικές αναζητήσεις. Πίνω λίγο καφέ , γυρνάω, κοιτάω τον καλό μου και του λέω: Μήπως βρε αγάπη μου παίζω ένα παιχνίδι που δεν γνωρίζω τίποτα για αυτό; Μήπως θα έπρεπε να το μάθω λίγο καλύτερα; γυρνάει ο καλός μου, με κοιτάει και μου λέει: Εσύ δεν έχεις ανάγκη, έχεις εμένα το δάσκαλο. Εφτά χρόνια παίζω πόκερ. Ότι θες ρώτα εμένα μου λέει. Τι να ρωτήσω ρε παιδιά που ο άντρας μου παίζει Α-2 και νομίζει πως κρατάει δύο άσους στο χέρι του. Το ρητό που ακολουθεί είναι…..όταν δεις έναν άσο στο χαρτί, all-in ασυζητητί.

Μην σας τα πολυλογώ σταματάω για ένα χρόνο να παίζω πόκερ και αρχίζω να διαβάζω……από κανόνες του παιχνιδιού, στρατηγική, στατιστικά μέχρι και από πότε ανακαλύφθηκε το πόκερ. Παρακολουθούσα τουρνουά και μελετούσα το ένα χέρι μετά το άλλο. Γύρω στον ένα χρόνο μου πήρε να συνειδητοποιήσω πως όχι μόνο δεν ήξερα πόκερ, αλλά και πάλι καλά λίγα λεφτά είχα χάσει. Αρχίζω μα μοιράζομαι τις γνώσεις μου με τον καλό μου και η μία ειρωνεία διαδεχόταν την άλλη……καλά μου λέει εσύ είσαι στην κοσμάρα σου και φιλοσοφείς πάλι. Άσε το πόκερ μου έλεγε και διάβασε κανένα μυθιστόρημα να περάσει η ώρα σου.

Τελικά αρχίζω με μία paysafe και μέχρι την ώρα που μιλάμε για περίπου τρία χρόνια, έχω πάρει νομίζω άλλες τέσσερις μόνο paysafe. Έχω σταθερά κέρδη μηνιαίως, μην φανταστείτε κανένα τρελό ποσό αλλά παιδιά……το χαρτί με θέλει. Δεν είναι ότι παίζω μόνο σωστά, αλλά έχω τις περισσότερες φορές την τύχη με το μέρος μου. Μπορεί όμως να έχω μάθει πόκερ και ακόμα να μαθαίνω, αλλά….ΖΩ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ.

Ο σύζυγος μου έχει πάθει σοκ…δεν μπορεί να καταλάβει πως μπορώ να παίζω με αυτόν τον τρόπο και καταριέται την ώρα και τη στιγμή που μου έμαθε πόκερ. Κάθε βράδυ προσπαθεί να δει το λογαριασμό μου και μετά αρχίζει η μουρμούρα (όχι τίποτα άλλο, αλλά θεωρητικά οι γυναίκες έχουν το χάρισμα της μουρμούρας….αμ δε το νομίζω). Στη συνέχεια ακολουθεί η αυτοκριτική του και μετά παθαίνει κατάθλιψη. Έχω αναγκαστεί να δημιουργήσω δύο νέους λογαριασμούς στο ιντερνετ μόνο και μόνο για να μην βλέπει πόσα κερδίζω. Έχει πάθει εμμονή και θεωρεί ότι το μοναδικό μου χάρισμα στο πόκερ είναι η κωλοφαρδία μου. Προσπαθεί να γίνει καλύτερος από μένα και απλά καταφέρνει να ξοδεύει ολοένα και περισσότερες paysafe. Αφήστε τα μεταξύ μας heads-up που τον έχω πατήσει κάτω. Πολλές φορές αναγκάζομαι να χάνω επίτηδες…..και αυτός σε φίλους μας όλη την ώρα λέει πως δεν έχει δει πιο τυχερή γυναίκα από μένα. Ρωτάω τώρα εγώ εσάς φίλοι μου……ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ;

Δεν θα σας πω και το τραγικό ότι πηγαίνουμε μαζί στα τουρνουά Greek Series of Poker και δεν με αφήνει να παίξω. Φτάνω στην πηγή και δεν πίνω νερό…….μόνο αυτό σας λέω. Μην με ρωτήσετε αν έχει κερδίσει ποτέ, θα συγχυστώ πάρα πολύ. Μην σα πω τι έγινε τώρα που του είπα ότι θα ανέβω στην Αθήνα στο καζίνο να παίξω. Άντε λέω στα Σκόπια δεν θέλει, αλλά στην Αθήνα γιατί όχι. Ένα θα σας πω μόνο, με απειλεί με διαζύγιο. Τι γίνεται ρε παιδιά…..το έχετε χάσει τελείως εσείς οι άντρες; Εγώ νόμιζα πως μόνο οι γυναίκες είναι τελικά αυτές που όλη την ώρα παραπονιούνται και μουρμουρίζουν……Δεν τολμώ να κάτσω στον υπολογιστή ρε παιδιά, από πάνω μου αυτός και σχολιάζει. Όλο τυχερή είμαι λέει και όλα στρωτά μου έρχονται. Αναγκάζομαι να σηκώνομαι μεταμεσονύκτια να παίζω με το ένα μάτι ανοικτό και το άλλο έτοιμο να κλείσει……Ρωτάω όμως για τελευταία φορά…..ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ; Θα μου πείτε τώρα εσείς είχαμε μία σκασίλα, αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται παιδιά.

Κάπου εδώ θα σταματήσω γιατί αν γίνω πιο αναλυτική το διαζύγιο το έχω σιγουράκι και απλά δεν το ξέρω. Ο άντρας μου είναι και αυτός μέλος στο pokerland. Ελπίζω μόνο να μην μου απαντήσει……..(χι χι χι). Παρόλα αυτά θα του αφιερώσω στιχάκια από αγαπημένο μου τραγούδι:

Ποια άνοιξη να μ’έφερε στον κήπο της καρδιάς σου

και γίνομαι μικρό παιδί σαν βρίσκομαι κοντά σου

χίλια τραγούδια έγραψα για να σε ζωγραφίσω

μα λόγια δεν υπάρχουνε για σένα να μιλήσω………

Ela re mwro mou........ giati me kaneis voukino sta paidia???

btw peinawwwwwwwww :laugh: :laugh: :laugh:

Προτεινω να δοθει στηλη στο κοριτσι αυτο γιατι βγαζει μια αλλη αισθητικη στη γκινια της ποκας που χουμε εδωμεσα..μη το λιθοβολειτε αν κ τεραστια κ η ατακα πλυνε κανα μπαλκονι..χαχα!+1 στα ποστ της κι ας ειναι κ ο μακης απο θρακομακεδονες.

solipsistis έγραψε:

Προτεινω να δοθει στηλη στο κοριτσι αυτο γιατι βγαζει μια αλλη αισθητικη στη γκινια της ποκας που χουμε εδωμεσα..μη το λιθοβολειτε αν κ τεραστια κ η ατακα πλυνε κανα μπαλκονι..χαχα!+1 στα ποστ της κι ας ειναι κ ο μακης απο θρακομακεδονες.

+1

φίλε ή φίλη healer

θα σου απαντήσω στα λεγόμενά σου χωρίς καμμία διάθεση να σε ειρωνευτώ.

Αν ήσουν δική μου γυναίκα, θα είχες 2 επιλογές, και αυστηρά μόνο αυτές : ή χαρίζεις το PC σου στο παιδί του γείτονα, γίνεσαι νορμάλ άνθρωπος και προχωράμε, ή έχεις 3 μήνες καιρό να αγοράσεις για την οικογένεια σπίτι που θα διαλέξω ΕΓΩ, αυτοκίνητα που θα τα βλέπει ο κόσμος και θα χαζεύει, διακοπές ένα μήνα το χρόνο στο Miami ( να δούμε και το House Conference ), κλπ κλπ κλπ.

Αν αυτά που γράφεις αληθεύουν, φοβάμαι πως έχεις περάσει τη λεπτή γραμμή που καθορίζει την ισορροπία μεταξύ του "μου αρέσει το πόκερ" και "μου έχει γίνει αρρώστεια". Και καμμία, μα καμμία αρρώστεια, δεν είναι καλή ...

Θα σου πρότεινα αντί να κυνηγάς βαλέδες και άσσους, να θυμηθείς πώς είναι ο καφές με ένα φιλικό πρόσωπο ένα μεσημέρι .. ή ένα Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία ( π.χ. ).

Αν υφίσταται ο άντρας σου και πραγματικά σε απασχολεί να του δείξεις το "σωστό δρόμο", μπορείς άνετα να χρησιμοποιήσεις π.χ. το "Camtasia Studio" ( λέω το συγκεκριμένο γιατί αυτό ξέρω και αυτό χρησιμοποιώ ), να γράψεις τις παρτίδες σου, αν βρεις το δρόμο για την κουζίνα να φτιάξεις και μια γαβάθα popcorn, και να τον βάλεις να δει πως είναι μια κερδοφόρα συμπεριφορά στα poker rooms. Εάν είσαι δε κερδοφόρα, θα με ενδιέφερε κι εμένα ένα αντίτυπο του video.

Και μια που σου αρέσει να μιλάς χρησιμοποιώντας quotes, θα σου θυμίσω κι εγώ μία παροιμία ... "το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται κι ο παππάς".

Δημήτρης

Αγαπημένε φίλε tubular bell είναι εύκολο να συνεννοηθείς με ανθρώπους που μιλάνε άλλη γλώσσα, αλλά δύσκολο με αυτούς που δίνουν διαφορετική σημασία στην ίδια λέξη. Από πού έβγαλες το συμπέρασμα πως όλη η ζωή μου είναι το πόκερ? ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.....αλλά απολύτως καμία.

Όσο για τα σπίτια και τα αμάξια από το πόκερ δεν βγαίνουν φίλε μου....λίγα παίζεις λίγα βγάζεις..

φιλικά healer

healer έγραψε:

Όλα καλά φίλε μου....το βράδυ παίζω και την ημέρα απολαμβάνω την ζωή.

Μάλλον όλα καλά είναι.

Φιλικά

HEALER

dose account sto kosmo na dei roi% kai profit giati me to tropo pou milas pio poli thimizeis 20xrono pou dimiourgei themata.ase pou afou exeis asxolithei me to poker tha ksereis oti kanenas pou omilei tin alitheia den fobatai na dosei account nickname.

χαλαρά παιδιά το έπιασα το μήνυμα......το forum είναι μόνο για άντρες!!!! Να είστε καλά, καλή καρδιά και καλά κέρδη.

φιλικά η healer που είναι γυναίκα.

healer έγραψε:

χαλαρά παιδιά το έπιασα το μήνυμα......το forum είναι μόνο για άντρες!!!! Να είστε καλά, καλή καρδιά και καλά κέρδη.

Min apogoiteuese, kai emena mou arese to post sou.

p.s. lol@grec0, akomi na matheis einai junk to A2 e???

healer έγραψε:

Για τα περιοδικα που ειπα,σοβαρα το ειπα.

Δε σε ειρωνευτηκα.

healer έγραψε:

kato ta xeria apo to POKERLAND.eis gnosein kai simorfosi stis epomenes epidokses "ginaikes" pou tha tolmisoun na anoiksoun thema.apo edo kai pera tha epibaletai poini kata periptosi.

Call Me Lucky Boy έγραψε:

healer έγραψε:

kato ta xeria apo to POKERLAND.eis gnosein kai simorfosi stis epomenes epidokses "ginaikes" pou tha tolmisoun na anoiksoun thema.apo edo kai pera tha epibaletai poini kata periptosi.[/quote:2d9lh760]

Pro-sekse mi skiseis kana kalson bro.