healer Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Το παρόν αφιερώνεται στον Call me Lucky boy με πολύ αγάπη και όχι στον άντρα μου. Παραθέτω την απάντησή του στο ποστ μου:[kato ta xeria apo to POKERLAND.eis gnosein kai simorfosi stis epomenes epidokses "ginaikes" pou tha tolmisoun na anoiksoun thema.apo edo kai pera tha epibaletai poini kata periptosi.Και πέστε μου τώρα εσείς, φταίω εγώ; Σηκώνομαι το πρωί…..μόλις που πρόλαβα να πω μια αισιόδοξη καλημέρα και να χωνέψω το τοστ που έφαγα. Πίνω δύο γουλιές καφέ, ανάβω το πρώτο πρωινό τσιγάρο και λέω δεν μπαίνω στο pokerland….διαβάζω την απάντηση του καλού μου φίλου και πραγματικά μπορώ να πω πως η έκφραση ‘γέλια μετά δακρύων’ είναι επιεικής να περιγράψει την αντίδρασή μου. Θα ήταν δεκα με δώδεκα λεπτά που γελούσα χωρίς να μπορώ να αντιληφθώ για πιο λόγο μου συμβαίνει αυτό….. Να ήταν το ‘κάτω τα χέρια από την pokerland’, να ήταν το ‘επίδοξες γυναίκες’ ή να ήταν ‘η ποινη’ ; Διαλέξτε και πάρτε, αλλά νομίζω πως όλα για γέλιο ήταν. Παρόλα αυτά όμως για να είμαι ειλικρινής, η λέξη ‘ποινή’ με άγγιξε λίγο παραπάνω.....ίσως με άγχωσε κατά κάποιον τρόπο γιατί σκέφτηκα μήπως το pokerland έχει συγκροτήσει κανένα Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Λες λέω να έχει γίνει κάτι τέτοιο και να μην το ήξερα; Λες να με στείλουν και κανένα εφετείο; Όχι τίποτα άλλο , αλλά δεν έχω προλάβει να πάω στο Λουτράκι. Άλλωστε τι έκανα το καημένο…..κακούργημα, πολιτικό έγκλημα ή μήπως είμαι γυναίκα και έβγαλα το φερετζέ μου……..; Ελπίζω πάντως το δικαστήριο να αποφασίσει για την αθωότητά μου, αλλιώς χαθήκαμε. Εγώ στην φυλακή και ο άντρας μου να παίζει με Α-2 …..μεγάλο πρόβλημα μου δημιουργείται φίλοι μου. Ούτε λεφτά για τα τσιγάρα μου δεν θα μείνουν. Από την άλλη να πω και την αλήθεια μου πέρασε από το μυαλό μου πως αυτή η λέξη ‘επίδοξες γυναίκες’ , κρύβει μια φαλλοκρατική διάθεση……κάτι σαν να πω οι γυναίκες γιατί να παίζουν πόκερ……κάτι σαν να ενοχλήθηκε κανείς που ανέφερα τη λέξη ‘κερδίζω στο πόκερ’………κάτι σαν κάποιος να προσπαθεί να κερδίσει και να μην μπορεί……….κάτι σαν δεν φταίω όμως εγώ!!!!!!!! Ούτε από την τσέπη σας να τα έπαιρνα ρε παιδιά…… Όσο για το ‘κάτω τα χέρια από την pokerland’, όπως αναφέρετε παρακαλώ τους τίτλους ιδιοκτησίας. Το ‘μαγαζάκι’ είναι για λίγους και δεν το ήξερα; Εγώ όταν γράφτηκα δεν είδα κανέναν περιορισμό……όταν επιπλέον έγραψα το γυναικείο μου όνομα, δεν άκουσα καμία βόμβα να σκάει. Όλα ΄ήσυχα ήταν………ούτε ‘no women’, ούτε νεκροκεφαλές και ούτε τίποτα. Κλείνοντας να αναφέρω πως το Fun/off Topic λέει συζητήσεις χαλαρές για οποιοδήποτε θέμα….............επομένως ας χαλαρώσουμε παρακαλώ, γιατί γύρω μας συμβαίνουν πιο σημαντικά πράγματα από το αν μια γυναίκα μιλάει σε ένα πόκερ forum. Αν θέλετε να πυροβολήσετε μια γυναίκα, πυροβολήσετε τη Μέρκελ……εμένα αφήστε με να ζήσω σας παρακαλώ.Φιλικά πάνταΗ healer…*το πόκερ είναι σαν το πάρκινγκ. Για να βρεις παρκινγκ είναι τόσο θέμα γνώσεων, όσο και θέμα τύχης. Άλλοι βρίσκουν αμέσως να παρκάρουν και άλλοι ψάχνουν μια ζωή. Απλά όταν βρεις μια θέση πρέπει να είσαι γρήγορος, αλλιώς κάποιος άλλος θα στην φάει…………και μετά θα πλακώνεστε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
arourel Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Gunaika einai..but pics? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
christos21 Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Η πιθανότητα ο callmelucky να εκανε humor/houmor/χιουμορ, σου πέρασε καθόλου απ το μυαλό healer; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SOUSAM Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 healer έγραψε:Το παρόν αφιερώνεται στον Call me Lucky boy με πολύ αγάπη και όχι στον άντρα μου. Παραθέτω την απάντησή του στο ποστ μου:[kato ta xeria apo to POKERLAND.eis gnosein kai simorfosi stis epomenes epidokses "ginaikes" pou tha tolmisoun na anoiksoun thema.apo edo kai pera tha epibaletai poini kata periptosi.Και πέστε μου τώρα εσείς, φταίω εγώ; Σηκώνομαι το πρωί…..μόλις που πρόλαβα να πω μια αισιόδοξη καλημέρα και να χωνέψω το τοστ που έφαγα. Πίνω δύο γουλιές καφέ, ανάβω το πρώτο πρωινό τσιγάρο και λέω δεν μπαίνω στο pokerland….διαβάζω την απάντηση του καλού μου φίλου και πραγματικά μπορώ να πω πως η έκφραση ‘γέλια μετά δακρύων’ είναι επιεικής να περιγράψει την αντίδρασή μου. Θα ήταν δεκα με δώδεκα λεπτά που γελούσα χωρίς να μπορώ να αντιληφθώ για πιο λόγο μου συμβαίνει αυτό….. Να ήταν το ‘κάτω τα χέρια από την pokerland’, να ήταν το ‘επίδοξες γυναίκες’ ή να ήταν ‘η ποινη’ ; Διαλέξτε και πάρτε, αλλά νομίζω πως όλα για γέλιο ήταν. Παρόλα αυτά όμως για να είμαι ειλικρινής, η λέξη ‘ποινή’ με άγγιξε λίγο παραπάνω.....ίσως με άγχωσε κατά κάποιον τρόπο γιατί σκέφτηκα μήπως το pokerland έχει συγκροτήσει κανένα Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Λες λέω να έχει γίνει κάτι τέτοιο και να μην το ήξερα; Λες να με στείλουν και κανένα εφετείο; Όχι τίποτα άλλο , αλλά δεν έχω προλάβει να πάω στο Λουτράκι. Άλλωστε τι έκανα το καημένο…..κακούργημα, πολιτικό έγκλημα ή μήπως είμαι γυναίκα και έβγαλα το φερετζέ μου……..; Ελπίζω πάντως το δικαστήριο να αποφασίσει για την αθωότητά μου, αλλιώς χαθήκαμε. Εγώ στην φυλακή και ο άντρας μου να παίζει με Α-2 …..μεγάλο πρόβλημα μου δημιουργείται φίλοι μου. Ούτε λεφτά για τα τσιγάρα μου δεν θα μείνουν. Από την άλλη να πω και την αλήθεια μου πέρασε από το μυαλό μου πως αυτή η λέξη ‘επίδοξες γυναίκες’ , κρύβει μια φαλλοκρατική διάθεση……κάτι σαν να πω οι γυναίκες γιατί να παίζουν πόκερ……κάτι σαν να ενοχλήθηκε κανείς που ανέφερα τη λέξη ‘κερδίζω στο πόκερ’………κάτι σαν κάποιος να προσπαθεί να κερδίσει και να μην μπορεί……….κάτι σαν δεν φταίω όμως εγώ!!!!!!!! Ούτε από την τσέπη σας να τα έπαιρνα ρε παιδιά…… Όσο για το ‘κάτω τα χέρια από την pokerland’, όπως αναφέρετε παρακαλώ τους τίτλους ιδιοκτησίας. Το ‘μαγαζάκι’ είναι για λίγους και δεν το ήξερα; Εγώ όταν γράφτηκα δεν είδα κανέναν περιορισμό……όταν επιπλέον έγραψα το γυναικείο μου όνομα, δεν άκουσα καμία βόμβα να σκάει. Όλα ΄ήσυχα ήταν………ούτε ‘no women’, ούτε νεκροκεφαλές και ούτε τίποτα. Κλείνοντας να αναφέρω πως το Fun/off Topic λέει συζητήσεις χαλαρές για οποιοδήποτε θέμα….............επομένως ας χαλαρώσουμε παρακαλώ, γιατί γύρω μας συμβαίνουν πιο σημαντικά πράγματα από το αν μια γυναίκα μιλάει σε ένα πόκερ forum. Αν θέλετε να πυροβολήσετε μια γυναίκα, πυροβολήσετε τη Μέρκελ……εμένα αφήστε με να ζήσω σας παρακαλώ.Φιλικά πάνταΗ healer…*το πόκερ είναι σαν το πάρκινγκ. Για να βρεις παρκινγκ είναι τόσο θέμα γνώσεων, όσο και θέμα τύχης. Άλλοι βρίσκουν αμέσως να παρκάρουν και άλλοι ψάχνουν μια ζωή. Απλά όταν βρεις μια θέση πρέπει να είσαι γρήγορος, αλλιώς κάποιος άλλος θα στην φάει…………και μετά θα πλακώνεστε.athoa kyrie proedre!!+1 gia akomi mia fora fili mou. nomizsw pws elipe apo to forum mas mia dosi freskadas stin kathimerinotita tou kai nomizw pws tin exeis dwsei esy me ta xioumoristika kai sinama "piperata" post sou..keep posting mi sou tixi kalytera.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iron_tilt Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 +1 Για ακόμα μία φορά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
saddd1 Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 arourel έγραψε:Gunaika einai..but pics?Ικανοποιημένος? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
healer Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Φίλε saddd καλύτερη φωτογραφία δεν θα έβρισκες νομίζω,,,,,,αν και μεταξύ μας θα προτιμούσα τους δύο άσσους από τον Α-Κ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους όσους έγραψαν θετικά σχόλια και αντιλαμβάνονται την αίσθηση του χιούμορ μου.Για όσους έγραψαν αρνητικά επίσης τους ευχαριστώ, αλά θα συνεχίσω να τους αφιερώνω τα ποστ μου.φιλικά πάντα η healer Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 telika gyneka einai dose mas parakalw to username sto PS Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
healer Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Αργά ή γρήγορα θα παίξουμε στο ίδιο τραπέζι και τότε θα σας αφιερώσω το εξής........ο τελευταίος γελάει πάντα καλύτερα.αν και μεταξύ μας οι περισσότεροι σίγουρα έχουμε βρεθεί στο ίδιο τραπέζι.......Φιλικα η healer Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 kala kouna ta @@ mou giati ego paizo micro stakes cash mono kai den prokitai na se antimetopiso Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
grigoris16 Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 LOUKAS34 έγραψε:kala kouna ta @@ mou giati ego paizo micro stakes cash mono kai den prokitai na se antimetopisosigoyra i HEALER pezi mono hi stakes Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 LOUKAS34 έγραψε:kala kouna ta @@ mou giati ego paizo micro stakes cash mono kai den prokitai na se antimetopisoΔεν μπορω να καταλαβω τι ειναι χειροτερο. Τα οτι ναναι threads που φαινονται στα προφατα μηνυματα και χανω εστω 1 λεπτο απτο χρονο μου μεχρι να διαβασω καποιο thread που μου προσφερει κατι,η εσυ louka που καθεσαι και απαντας σοβαρα μετα το τοσο κραξιμο που εχεις φαει και τον τοσο καιρο που εισαι εδω μεσα?Λουκα: log off και συνελθε.Mods: FFS.... Ας βαλουμε και live streaming τη λαμπιρη στα προσφατα μηνυματα μην χασουμε λεπτο.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 exeis dikio vlakeia mou signomi Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
clickys Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 giati tosoi asxolia me mlkies den mporo na katalavo . Katheste kai asxoliste an i gineka ine andras i an ine gineka eleoc. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
John_Artega Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Mods: FFS.... Ας βαλουμε και live streaming τη λαμπιρη στα προσφατα μηνυματα μην χασουμε λεπτο..http://wwitv.com/tv_channels/b3392.htm Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Σεπτεμβρίου, 2010 John_Artega έγραψε:http://wwitv.com/tv_channels/b3392.htmTHANKS MAN !!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts