birbilisgr Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 αυτη τη στιγμη δεν μπορω να συνδεθω στο pokerstars ενω το iternet μου λειτουργει κανονικα σε ολα τα αλλα site.εχει κανεις αλλο το ιδιο προβλημα?με τα τουρνουα σε εξελιξη τι γινεται? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 ακυρο,επανηλθε αν και πρεπει να εχασα γυρω στα 12 χερια και δεν εφταιγα εγω.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ozi21 Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 δεν βλεπω καποιο προβλημα.μπορω να μπω στο site.και τα tournaments εξελισσονται κανονικα.κανε ενα restart to router σου.μηπως ειναι εκει το problem! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TOREADOR Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 birbilisgr έγραψε:αυτη τη στιγμη δεν μπορω να συνδεθω στο pokerstars ενω το iternet μου λειτουργει κανονικα σε ολα τα αλλα site.εχει κανεις αλλο το ιδιο προβλημα?με τα τουρνουα σε εξελιξη τι γινεται?αν φτασεις τα 10 suckout στο ιδιο tour σου ριχνει 10λεπτο penalty.Απορω πως δε σου εχει ξανατυχει. :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
voukefalas4 Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 το ίδιο έπαθα και γω αλλα και σε μένα επανήλθε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 voukefalas4 έγραψε:το ίδιο έπαθα και γω αλλα και σε μένα επανήλθεeftases ta 10 suckout k efages k sy penalty? :p :p Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
John_Artega Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Και εγώ είχα κάποια μικροπροβλήματα, το internet μου δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα, και παρατήρησα ότι ο μόνος server που το connection ήταν 0% ήταν της ίδιας της pokerstars , αυτός που έχει στη Νήσο του Μαν, οι άλλοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου, 2010 TOREADOR έγραψε:birbilisgr έγραψε:αυτη τη στιγμη δεν μπορω να συνδεθω στο pokerstars ενω το iternet μου λειτουργει κανονικα σε ολα τα αλλα site.εχει κανεις αλλο το ιδιο προβλημα?με τα τουρνουα σε εξελιξη τι γινεται?αν φτασεις τα 10 suckout στο ιδιο tour σου ριχνει 10λεπτο penalty.Απορω πως δε σου εχει ξανατυχει. :laugh: [/quote:5ja0ej83] :blush: :blush: που να τα ξερω εγω αυτα αφου μονο ΑΑ ΚΚ παιζω και αυτα preflop all in Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts