Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Υπαρχει καποια επιλογη για να δω ποσα χρηματα εχω κανει μεχρι τωρα καταθεση στην pokerstars? Στο history που πηγα εχει συναλλαγες μονο ως 60 ημερες. Για να δω παλιοτερα υπαρχει κατι? Αν τους στειλω κανενα email και τους ρωτησω θα μου πουνε?

Δημοσίευση

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά υποθέτω ότι αυτό πρέπει να είναι

Cashier-> History->Request Playing Audit

Το "playing audit" μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Δοκίμασε το και αν δεν είναι αυτό που ψάχνεις στείλε στο support, αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος ύπαρξης του… για να σου απαντάνε σε οτιδήποτε ζητήσεις !

PS: καλύτερα θα ήταν να μην ξέρεις πόσα έχεις κάνει ανάληψη παρά να μην ξέρεις πόσα έχεις κάνει κατάθεση…

Δημοσίευση

John_Artega έγραψε:

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά υποθέτω ότι αυτό πρέπει να είναι

Cashier-> History->Request Playing Audit

Το "playing audit" μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Δοκίμασε το και αν δεν είναι αυτό που ψάχνεις στείλε στο support, αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος ύπαρξης του… για να σου απαντάνε σε οτιδήποτε ζητήσεις !

PS: καλύτερα θα ήταν να μην ξέρεις πόσα έχεις κάνει ανάληψη παρά να μην ξέρεις πόσα έχεις κάνει κατάθεση…

akrivws afto. exei oles tis kinhseis tou logariasmou sou. apo katatheseis kai analhpseis mexri kai tournoua pou exeis plhrwsei to buy in. tha sou steiloun link se mail gia na mpeis na to katevaseis.

P.S. einai sympiesmeno arxeio