miolnir28 Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2010 Υπαρχει καποια επιλογη για να δω ποσα χρηματα εχω κανει μεχρι τωρα καταθεση στην pokerstars? Στο history που πηγα εχει συναλλαγες μονο ως 60 ημερες. Για να δω παλιοτερα υπαρχει κατι? Αν τους στειλω κανενα email και τους ρωτησω θα μου πουνε? Παράθεση
John_Artega Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2010 Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά υποθέτω ότι αυτό πρέπει να είναιCashier-> History->Request Playing AuditΤο "playing audit" μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Δοκίμασε το και αν δεν είναι αυτό που ψάχνεις στείλε στο support, αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος ύπαρξης του… για να σου απαντάνε σε οτιδήποτε ζητήσεις !PS: καλύτερα θα ήταν να μην ξέρεις πόσα έχεις κάνει ανάληψη παρά να μην ξέρεις πόσα έχεις κάνει κατάθεση… Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2010 isws an tous to zhthseis mesw mail. Παράθεση
antonios1984 Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2010 John_Artega έγραψε:Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά υποθέτω ότι αυτό πρέπει να είναιCashier-> History->Request Playing AuditΤο "playing audit" μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Δοκίμασε το και αν δεν είναι αυτό που ψάχνεις στείλε στο support, αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος ύπαρξης του… για να σου απαντάνε σε οτιδήποτε ζητήσεις !PS: καλύτερα θα ήταν να μην ξέρεις πόσα έχεις κάνει ανάληψη παρά να μην ξέρεις πόσα έχεις κάνει κατάθεση…akrivws afto. exei oles tis kinhseis tou logariasmou sou. apo katatheseis kai analhpseis mexri kai tournoua pou exeis plhrwsei to buy in. tha sou steiloun link se mail gia na mpeis na to katevaseis. P.S. einai sympiesmeno arxeio Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2010 ego estila email kai mou eipan!poso meion eisai 8a sou poune eAN eisai fiska :laugh: Παράθεση
nikilio137 Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2010 se ka8e kata8esi i analipsi pou kaneis sou stelnoun email.krata auta ta email se arxeio gia na ksereis posa exeis kata8esei i exeis kanei analipsi. Παράθεση
Recommended Posts