Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ

Recommended Posts

Αν δεν το πω θα σκάσω (κάτι που δεν πρέπει να γίνει γιατί με χρειάζεται ο πλανήτης γη) αλλά σε αυτό το forum θυμήθηκα τον κλασσικό Ελληναρά. Όχι ότι δεν τον συναντάω στην ζωή μου ίσως και κάθε μέρα, αλλά πίστευα πως σε ένα πόκερ forum θα μπορούσε τουλάχιστον να κρυφτεί. Διαβάζοντας τις απαντήσεις σας, σχετικές ή όχι με το πόκερ βασανίζεται το μυαλό μου από μία και μόνο λέξη ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ………

-αυτόν που βρίζει καθημερινά ακόμα και στον ύπνο του το κράτος και την κυβέρνηση, ενώ ψηφίζει κάθε τυρχάπαστο βουλευτή που ίσως τον βολέψει.

-αυτόν που σιχαίνεται τους δημοσίους υπαλλήλους και τους κατηγορεί ότι κωλοβαράνε, τη στιγμή που θα πουλούσε ακόμα και τη μάνα του για μια θέση στο δημόσιο.

-αυτόν που κάνει το σταυρό του κάθε πρωί να έχουν όλοι οι άνθρωποι την υγεία τους και μετά χώνει φακελάκια στις τσέπες των γιατρών για να μπει αυτός πρώτος στο χειρουργείο και όχι ο γείτονας.

-αυτόν που είναι επίτιμο μέλος της Greenpeace και ενώ βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο, ανοίγει το παράθυρο να πετάξει στο δρόμο το άδειο κουτάκι της amstel.

-αυτόν που δεν κοιτάει που τον κλέβει η Ελλαδάρα του, αλλά του φταίνε οι Αλβανοί και οι μετανάστες.

Όλα του φταίνε ρε παιδιά, ενώ αυτός είναι πάντα σωστός σε όλα. Έτσι και κάποιοι εδώ μέσα κλασσικοί ποκεράδες ……….μιλάνε μόνο σοβαρά σε αυτό το forum, ενώ η healer και η κάθε healer όχι…..τη στιγμή που στο δωμάτιό τους έχουν κρεμασμένο στον τοίχο τους πόστερ του Fill Ivey και δεν χάνουν με τίποτα εκπομπή της Λαμπίρης (κάποιοι είμαι σίγουρη πως γράφουν τις εκπομπές της για να τις δουν και δεύτερη φορά). Δίνουν συμβουλές για πόκερ και……δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράταγες.

Φιλικά όμως και για να μην είμαι άδικη θα πρέπει να πω πως έχω το πλεονέκτημα της ανωνυμίας. Άρα ανήκω και εγώ στο ίδιο club μέχρι να αποκαλυφθεί η ταυτότητά μου……………(το δικό μου πόστερ βέβαια είναι του Chip Reese,αν και δεν ζει. Ο Fill είναι παιδί ακόμα ).

Φιλικά η healer.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δηλαδή τι πίστευες, οτι αυτοι που γράφουν εδω,ζουν στην Ουγκάντα?

κ οσον αφορά το πόκερ (μια κ εισαι νεα στο forum) ας ξαναπω κατι χιλιοειπωμένο.

Το πόκερ είναι παιχνίδι χαρακτήρων κ όπως συμπεριφερόμαστε κ σκεφτόμαστε στην ζωή μας, τον ίδιο χαρακτήρα μεταφέρουμε κ στο τραπέζι!!!!

Antonis έγραψε:

Δηλαδή τι πίστευες, οτι αυτοι που γράφουν εδω,ζουν στην Ουγκάντα?

κ οσον αφορά το πόκερ (μια κ εισαι νεα στο forum) ας ξαναπω κατι χιλιοειπωμένο.

Το πόκερ είναι παιχνίδι χαρακτήρων κ όπως συμπεριφερόμαστε κ σκεφτόμαστε στην ζωή μας, τον ίδιο χαρακτήρα μεταφέρουμε κ στο τραπέζι!!!!

Πολυ λογικό...

το πόκερ δεν χρειάζεται ένα χαρακτήρα.....το πόκερ απαιτεί έναν άνθρωπο με πολλές προσωπικότητες. Ένας τρελός με πολλαπλή προσωπικότητά και υπομονή μπορεί να παίξει πόκερ.

Νομίζω πως το μήνυμα ελήφθη…….τελικά δεν έχω θέση σε αυτό το σοβαρό forum. Σας ευχαριστώ πολύ που μοιραστήκατε κάποιες σκέψεις μου, φυσικά δεν θα γράψω ξανά και απλά θα παρακολουθώ το site.Καλή καρδιά και καλά κέρδη σε όλους.

Αφιερωμένο στον a sta diala (του το είχα υποσχεθεί)

Φιλικά η healer

τάδε έφη healer....

Σε ένα ανώνυμο forum κράζεις τον «κλασσικό Ελληνάρα» (και καλά κάνεις) αλλά…

Εδώ ΕΣΥ δεν μπορείς να τηρήσεις αυτά που έγραψες ΕΣΥ στο προηγούμενο thread, που ΕΣΥ είχες ανοίξει!!! Με τι μούτρα κράζεις τους άλλους?? Εγώ θα ντρεπόμουν τουλάχιστον…

Κοιτά να δεις, μπορεί το forum να είναι ανώνυμο αλλά όσο postαρει κάποιος καλές, εύστοχες και ορθές απαντήσεις παίρνει respect (από εμένα τουλάχιστον). Μπορεί να μην ξέρω ποιος/ποια είσαι, ή τι δουλειά κάνεις ,ή,ή… αλλά όπως είπε antonis ο χαρακτήρας του καθενός βγαίνει και μέσα στο forum και στο τραπέζι. Όταν εσύ ανοίγεις thread για να «αποχαιρετίσεις» το pokerland πως περιμένεις να πάρεις value από κάτι που θα γράψεις, όταν δεν μπορείς να κάνεις αυτά που εσύ η ίδια δηλώνεις ότι ΘΑ κάνεις??

αγαπημένε φίλε a sta diala πολλαπλή προσωπικότητα δεν σημαίνει πολλά usernames........μιλάω για προσαρμοστικότητα πάνω στο παιχνίδι και αλλαγή τρόπου παιξίματος.Αυτό θέλει πολύ δουλειά,υπομονή και χρήματα στο πόκερ.

Φιλικά πάντα healer

a sta diala έγραψε:

healer έγραψε:
άνθρωπος με πολλές προσωπικότητες

ekdilonese siga siga...

etsi gia na rikso ladi sti fotia !!

ps.xeretismata ston iron_tilt :woohoo: :woohoo:[/quote:6xcbryx6]

a sta diala εγώ είμαι πάλι

στο αφιερώνω:

Είσαι παπάρας άνθρωπος,

Σ’ αρέσουν τα τσιμπούσια,

Οι πούστηδες το μάθανε,

Κι αρχίσαν τα γιουρούσια.

Στην πόκα σε συνάντησαν,

Να ξύνεις και τα τρία,

Και γρήγορα σε πείσανε,

Να κάνεις την Κυρία.

Τ’ αφεντικό φοβήθηκε,

Πως θα κολλήσουν κι άλλοι,

Γιατί στην πόκα ξύσιμο,

Πέφτει με το κουτάλι.

Και πήρε την απόφαση,

Να εργαστείς σε μάντρα,

Να γελαστούν οι πούστηδες,

Να σε περάσουν γι’ άντρα.

Μακρύνανε τα μούσια σου,

Σου δώσαν κομπολόι,

Κι οι πισογλέντες φίλοι σου,

Αρχίσαν μοιρολόι.

΄΄ Στην μάντρα που εργάζεσαι,

Τα μούσια που αφήνεις,

Κρατούν καλά το μυστικό,

Τον κώλο σου πως δίνεις.

Το κομπολόι που σου δώσαν

Και το’ χεις λαδωμένο,

Δεν το κρατάς στα χέρια σου,

Αλλού το χεις χωμένο.΄΄

το επίπεδό σου iron δεν είναι καν του κλασσικού ελληναρά....πιο κάτω μπορεί και να μην υπάρχει.

καθόλου φιλικά η healer...

healer έγραψε:

το επίπεδό σου iron δεν είναι καν του κλασσικού ελληναρά....πιο κάτω μπορεί και να μην υπάρχει.

Συνεχίζεις να κριτικάρεις…. Θα σου ‘λεγα τώρα αλλά μετά θα με λες σεξιστή, φαλλοκράτη και άλλα τέτοια δήθεν.

Τώρα που το σκέπτομαι εγώ φταίω που ασχολούμαι μαζί σου και tiltάρω.

iron_tilt #1 exei 6 dimosieyseis

iron_tilt #2 exei 2 dimosieyseis

WTF ??

pos ginetai ayto ..dyo acounts me to idio nick (idio avatar)*

ti egine apo ta polla acounts (4) den thimosoun to password kai anoikses allo sto kapaki...

MA POSO NOUMERO MPOREI NA EISAI - GET A LIFE.

*edit. tora molis eida oti to deytero account einai iron_tilt2

lol

healer έγραψε:

EKTITHESE !!! :dry:

Η πιθανότητα να κάνεις λάθος δεν υπάρχει....ούτε συζήτηση υποθέτω.

Ελπίζω μόνο να παίζεις πόκερ με άλλες πιθανότητες,γιατί αλλιώς χάθηκες.

Την πιθανότητα η healer να είναι ο a sta diala όμως δεν μας την ανέφερες.......

HEALER ή ότι άλλο νομίζει κανείς

a sta diala έγραψε:

iron_tilt #1 exei 6 dimosieyseis

iron_tilt #2 exei 2 dimosieyseis

WTF ??

pos ginetai ayto ..dyo acounts me to idio nick (idio avatar)*

ti egine apo ta polla acounts (4) den thimosoun to password kai anoikses allo sto kapaki...

MA POSO NOUMERO MPOREI NA EISAI - GET A LIFE.

*edit. tora molis eida oti to deytero account einai iron_tilt2

lol

και που να δεις το άλλο acount :woohoo:

Τώρα όμως δεν μπορώ να ασχοληθώ μαζί σου.

Σου έχω κάτι ωραίο για το ΣΚ.

Κάνε λίγη υπομονή.

Ηealer εγώ φταίω που σε υποστήριξα.

Γυναίκες, όλες είναι αχάριστες... :(

Άσε iron μην με υποστηρίζεις και πολύ γιατί θα σου αφιερώσω πολλά ποστ....και δεν θα σου αρέσει καθόλου. Αν χρειαστώ βοήθεια θα φωνάξω τον

Superman που είμαστε παιδικοί φίλοι.....Να υποθέσω οτι το iron tilt βγήκε από το μόνιμο σου τιλτάρισμα...... πρόσεξε το σε παρακαλώ...ανησυχώ.

healer