LaB Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 ** Σε αυτό το θέμα γίνεται σχολιασμός του άρθρου: Τι απαιτείται για να γίνει κανείς επαγγελματίας παίκτης του πόκερ; - Μέρος Α **wraia arthro an k otan to diavasa eniwsa to idio sinaisthima opws otan ematha oti den uparxei agios vasilhs ..(den to lew eirwnika) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 LaB έγραψε:** Σε αυτό το θέμα γίνεται σχολιασμός του άρθρου: Τι απαιτείται για να γίνει κανείς επαγγελματίας παίκτης του πόκερ; - Μέρος Α **wraia arthro an k otan to diavasa eniwsa to idio sinaisthima opws otan ematha oti den uparxei agios vasilhs ..(den to lew eirwnika)me2 :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
noble Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 no offence alla auto to ar8ro (pou den leei kai kati idiaitero uparxoun alla polu pio ektenestera) perimenes gia na to katalaveis?poker is a fkn grind..lol Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GreekToni777 Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 To Kathe Poto Exei tin Timi tou Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
healer Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Με λίγα λόγια και κρίνοντας από αυτά που εγώ γνωρίζω, ο online επαγγελματίας πρέπει να είναι άνεργος, ανύπαντρος, με πλούσιους αλλά ανοιχτοχέρηδες συγγενείς και με ένα πολύ καλό ψυχοθεραπευτή.....ελάχιστα όμως άτομα ανταποκρίνονται σε αυτά τα δεδομένα, Άπιαστο όνειρο μήπως;healer Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TOREADOR Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 healer έγραψε:Με λίγα λόγια και κρίνοντας από αυτά που εγώ γνωρίζω, ο online επαγγελματίας πρέπει να είναι άνεργος, ανύπαντρος, με πλούσιους αλλά ανοιχτοχέρηδες συγγενείς και με ένα πολύ καλό ψυχοθεραπευτή.....ελάχιστα όμως άτομα ανταποκρίνονται σε αυτά τα δεδομένα, Άπιαστο όνειρο μήπως;healerγμτ αυτο με τους συγγενεις μου το χαλαει :S Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 giati na gineis pro?exeis to 8aro sou xalarapas spiti vgazeis alles 4 ores ? 100 $? se xalase?security is number one in lifeunless u wanna donk ur life in one go:)steady steps and u shall reach the topor in this case Bottoms up Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Laxarus Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 ρίξτε μια ματια και σ'αυτό το αρθρο : http://www.tournamentpokeredge.com/the- ... ing-a-pro/ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
healer Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 TOREADOR έγραψε:healer έγραψε:Με λίγα λόγια και κρίνοντας από αυτά που εγώ γνωρίζω, ο online επαγγελματίας πρέπει να είναι άνεργος, ανύπαντρος, με πλούσιους αλλά ανοιχτοχέρηδες συγγενείς και με ένα πολύ καλό ψυχοθεραπευτή.....ελάχιστα όμως άτομα ανταποκρίνονται σε αυτά τα δεδομένα, Άπιαστο όνειρο μήπως;healerγμτ αυτο με τους συγγενεις μου το χαλαει :S[/quote:34vz8qrf]αν σου λείπουν οι συγγενείς φίλε μου την πάτησες νομίζω.......lol.Αλλά γιατί να γίνουμε όλοι pro; Μας χαλάει και ένα έξτρα εισοδηματάκι...............εμένα καθόλου και βλέπουμε. Πάντως αν έχεις καλό ψυχοθεραπευτή στείλε στοιχεία, ο δικός μου καταρρέει καταρρέει......φιλικά η healer Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts