LaB Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 ** Σε αυτό το θέμα γίνεται σχολιασμός του άρθρου: Τι απαιτείται για να γίνει κανείς επαγγελματίας παίκτης του πόκερ; - Μέρος Α **wraia arthro an k otan to diavasa eniwsa to idio sinaisthima opws otan ematha oti den uparxei agios vasilhs ..(den to lew eirwnika) Παράθεση
liondani Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 LaB έγραψε:** Σε αυτό το θέμα γίνεται σχολιασμός του άρθρου: Τι απαιτείται για να γίνει κανείς επαγγελματίας παίκτης του πόκερ; - Μέρος Α **wraia arthro an k otan to diavasa eniwsa to idio sinaisthima opws otan ematha oti den uparxei agios vasilhs ..(den to lew eirwnika)me2 :laugh: Παράθεση
noble Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 no offence alla auto to ar8ro (pou den leei kai kati idiaitero uparxoun alla polu pio ektenestera) perimenes gia na to katalaveis?poker is a fkn grind..lol Παράθεση
GreekToni777 Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 To Kathe Poto Exei tin Timi tou Παράθεση
healer Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Με λίγα λόγια και κρίνοντας από αυτά που εγώ γνωρίζω, ο online επαγγελματίας πρέπει να είναι άνεργος, ανύπαντρος, με πλούσιους αλλά ανοιχτοχέρηδες συγγενείς και με ένα πολύ καλό ψυχοθεραπευτή.....ελάχιστα όμως άτομα ανταποκρίνονται σε αυτά τα δεδομένα, Άπιαστο όνειρο μήπως;healer Παράθεση
TOREADOR Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 healer έγραψε:Με λίγα λόγια και κρίνοντας από αυτά που εγώ γνωρίζω, ο online επαγγελματίας πρέπει να είναι άνεργος, ανύπαντρος, με πλούσιους αλλά ανοιχτοχέρηδες συγγενείς και με ένα πολύ καλό ψυχοθεραπευτή.....ελάχιστα όμως άτομα ανταποκρίνονται σε αυτά τα δεδομένα, Άπιαστο όνειρο μήπως;healerγμτ αυτο με τους συγγενεις μου το χαλαει :S Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 giati na gineis pro?exeis to 8aro sou xalarapas spiti vgazeis alles 4 ores ? 100 $? se xalase?security is number one in lifeunless u wanna donk ur life in one go:)steady steps and u shall reach the topor in this case Bottoms up Παράθεση
Laxarus Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 ρίξτε μια ματια και σ'αυτό το αρθρο : http://www.tournamentpokeredge.com/the- ... ing-a-pro/ Παράθεση
healer Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 TOREADOR έγραψε:healer έγραψε:Με λίγα λόγια και κρίνοντας από αυτά που εγώ γνωρίζω, ο online επαγγελματίας πρέπει να είναι άνεργος, ανύπαντρος, με πλούσιους αλλά ανοιχτοχέρηδες συγγενείς και με ένα πολύ καλό ψυχοθεραπευτή.....ελάχιστα όμως άτομα ανταποκρίνονται σε αυτά τα δεδομένα, Άπιαστο όνειρο μήπως;healerγμτ αυτο με τους συγγενεις μου το χαλαει :S[/quote:34vz8qrf]αν σου λείπουν οι συγγενείς φίλε μου την πάτησες νομίζω.......lol.Αλλά γιατί να γίνουμε όλοι pro; Μας χαλάει και ένα έξτρα εισοδηματάκι...............εμένα καθόλου και βλέπουμε. Πάντως αν έχεις καλό ψυχοθεραπευτή στείλε στοιχεία, ο δικός μου καταρρέει καταρρέει......φιλικά η healer Παράθεση
Recommended Posts