Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Σε αυτό το θέμα γίνεται σχολιασμός του άρθρου: Τι απαιτείται για να γίνει κανείς επαγγελματίας παίκτης του πόκερ; - Μέρος Α **

wraia arthro an k otan to diavasa eniwsa to idio sinaisthima opws otan ematha oti den uparxei agios vasilhs ..(den to lew eirwnika)

Δημοσίευση

LaB έγραψε:

** Σε αυτό το θέμα γίνεται σχολιασμός του άρθρου: Τι απαιτείται για να γίνει κανείς επαγγελματίας παίκτης του πόκερ; - Μέρος Α **

wraia arthro an k otan to diavasa eniwsa to idio sinaisthima opws otan ematha oti den uparxei agios vasilhs ..(den to lew eirwnika)

me2 :laugh:

Δημοσίευση

Με λίγα λόγια και κρίνοντας από αυτά που εγώ γνωρίζω, ο online επαγγελματίας πρέπει να είναι άνεργος, ανύπαντρος, με πλούσιους αλλά ανοιχτοχέρηδες συγγενείς και με ένα πολύ καλό ψυχοθεραπευτή.....ελάχιστα όμως άτομα ανταποκρίνονται σε αυτά τα δεδομένα, Άπιαστο όνειρο μήπως;

healer

Δημοσίευση

healer έγραψε:

Με λίγα λόγια και κρίνοντας από αυτά που εγώ γνωρίζω, ο online επαγγελματίας πρέπει να είναι άνεργος, ανύπαντρος, με πλούσιους αλλά ανοιχτοχέρηδες συγγενείς και με ένα πολύ καλό ψυχοθεραπευτή.....ελάχιστα όμως άτομα ανταποκρίνονται σε αυτά τα δεδομένα, Άπιαστο όνειρο μήπως;

healer

γμτ αυτο με τους συγγενεις μου το χαλαει :S

Δημοσίευση

TOREADOR έγραψε:

healer έγραψε:

healer

γμτ αυτο με τους συγγενεις μου το χαλαει :S[/quote:34vz8qrf]

αν σου λείπουν οι συγγενείς φίλε μου την πάτησες νομίζω.......lol.Αλλά γιατί να γίνουμε όλοι pro; Μας χαλάει και ένα έξτρα εισοδηματάκι...............εμένα καθόλου και βλέπουμε. Πάντως αν έχεις καλό ψυχοθεραπευτή στείλε στοιχεία, ο δικός μου καταρρέει καταρρέει......

φιλικά η healer