koskosmo Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Ρε Λουκα με br 85$ παιζεις 0.10-0,25?? Παιξε τα πιο μικρα stakes που μπορεις να βρεις και παιξε μονο τα πολυ καλα φυλλα.Τωρα και να σου πω για το θεμα position δε θα με ακουσεις οποτε παιξε μονο τα πολυ καλα φυλλα μπας και δεν χανεις εστω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 koskosmo έγραψε:Ρε Λουκα με br 85$ παιζεις 0.10-0,25?? Παιξε τα πιο μικρα stakes που μπορεις να βρεις και παιξε μονο τα πολυ καλα φυλλα.Τωρα και να σου πω για το θεμα position δε θα με ακουσεις οποτε παιξε μονο τα πολυ καλα φυλλα μπας και δεν χανεις εστω.kalispera manto ksero afto pou les kai exo diavasei tou sklanskykai episis exo to CALCULAEM PROto opoio sou leeibest positionPOD ODDSraise - call - re-raise - fOLDaggro -lose ktlegw ena xeri postara apla na gelasoume peace man Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
koskosmo Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Kαλοπροαιρετα στα λεω.Παντως καλυτερα ειναι να κανεις την πλακα σου χωρις να σου κοστιζει καθολου.Δεν ειναι αναγκη να κερδιζεις.Ας εισαι εστω breakeven. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2010 nai den eipa to antitheto man euxaristweksalou kseroume kata vathos ligoi einai above break even.exo valei ena stoxo kai meta 8a stamatiso isos. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johny_mac32 Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 LOUKAS34 έγραψε:OK Paule euxaristoGood thank for the advice8a katevaso kai ta video sou apo to site!LINK please Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Johny_mac32 έγραψε:LOUKAS34 έγραψε:OK Paule euxaristoGood thank for the advice8a katevaso kai ta video sou apo to site!LINK please[/quote:jqtni67l]einai stou KASSPAV to profile, foveros einai !poly kalos paixtis kai exei SNG strategy!videoaki ktl ktl Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 ALLI mia partidaFOVERH!!!0.50 $ NLHEanoigei o protos me JJ RAISE 2$BB ego 0.50 7-6 SPADES!!!lew den gamiete - proti thesi 8a exei AK-AQ - pair ta klasika paw na kanw straight or flushFLOP 4 Spade -9 diammond - 10 SpadeLEW edw eimate eimai mprosta ektos kai ean exei SPADE kai aftos Turn SPADE OLEEEEEEEEEEEEall in baby https://www.pokertableratings.com/repla ... 0061321717kai etsi kai egine kyries kai kyrioithe donkey wins again Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antonios1984 Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 synexizeis Loukas ap'oti vlepw to swsto BR management. kai meta sou ftaine oi etaireies.edw to bet sou sto flop htan ola ta lefta: https://www.pokertableratings.com/repla ... 7360869180kai edw epishs: https://www.pokertableratings.com/repla ... 9188468982 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
barongr Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 signomi kiolas ala ama krino apo ta parapano ta call kai raise pou ekanes me tetoia fila DEN IPARXOUN POUTHENA.exo tin entiposi pos eisai apla tixeros kai kerdizeis merikes fores.....mipos xreiazetai ligo methodikotita kai parapano prospatheia apo merous sou gia na les oti PEZEIS POKER kai oxi TZOKER????? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 kale mou file antonito na vreis se kapion AKYRA lathos plays einai to mono eukolomporeis kalista na mou doseis to nickname sou kai na vro 1000ades ean 8elwekanes copy paste isos ta xeiroterato oti anevika 50 $ tin evdomada afti se microstakes den einai luckpaizo me to CALCULATEM PRO fovero programmaBR currently @ $ 95 + anevenoume apo ta 15 $ pou eixa pesei .....kai kanw kai kammia donkia ean goustaro Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antonios1984 Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 95 $ kai paizeis 0.25/0.50??? syntoma tha bustareis pali kai tha les gia donks rigged kai ta loipa. P.S ola afta sta lew kaloproaireta gia na valeis myalo kai na mhn kaneis ta idia la8h ksana kai ksana. kai egw etsi hmoun kapote me karfwmata kai durrrr style game Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 re sitnxapla sou lew oti paizo 0.05 $xtes to vradi mpika ligo 0.50 kai eida poly weakness....na min katso?raise under the gun me oti nanai eida...kathomai kai koitaw kamia fora ti kanoun prin mpokoita sto PTR stats kai meta mpaino...den paw tyxaia!!!allo san to PTR paizei? gia cash game panta Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Λουκα1)Καταλαβε οτι δεν εχεις ιδεα και οτι απλα πατας κουμπακια.Δεν γινεται να σ λενε ολοι το ιδιο και εσυ να μην το καταλαβαινεις εκτος και αν μας δουλευεις2)Το ποκερ δεν ειναι ευκολο και απο την παρτιδες που μας δειχνεις φαινεται πολυ καθαρα οτι δεν εχεις καταλαβει ακομα και τα βασικα η οτι τα εχεις καταλαβει αλλα δεν τα εφαρμοζεις.3)Με το bankroll που εχεις το να μπασταρεις με αυτα που παιζεις ειναι 10000% και θεμα χρονου.4)Λες ολο πραγματα που σ κατεβαινουν στο μυαλο και νομιζεις οτι ειναι σωστα ενω ειναι τερμα λαθος.5)Τσεκαρε με στο opr ikuotsuof nick ειμαι χαμενος στην ποκερσταρς στο nl50 6max που παιζεις.Οποτε αν θες κανουμε και ενα hu session αφου βλεπεις αδυναμια στα stats μου.Ολοι αυτοι μαζι και εγω που σε ειρωνευομαστε και σου λεμε καποια πραγματα δεν τα λεμε για κακο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 foustouki έγραψε:Λουκα1)Καταλαβε οτι δεν εχεις ιδεα και οτι απλα πατας κουμπακια.Δεν γινεται να σ λενε ολοι το ιδιο και εσυ να μην το καταλαβαινεις εκτος και αν μας δουλευεις2)Το ποκερ δεν ειναι ευκολο και απο την παρτιδες που μας δειχνεις φαινεται πολυ καθαρα οτι δεν εχεις καταλαβει ακομα και τα βασικα η οτι τα εχεις καταλαβει αλλα δεν τα εφαρμοζεις.3)Με το bankroll που εχεις το να μπασταρεις με αυτα που παιζεις ειναι 10000% και θεμα χρονου.4)Λες ολο πραγματα που σ κατεβαινουν στο μυαλο και νομιζεις οτι ειναι σωστα ενω ειναι τερμα λαθος.5)Τσεκαρε με στο opr ikuotsuof nick ειμαι χαμενος στην ποκερσταρς στο nl50 6max που παιζεις.Οποτε αν θες κανουμε και ενα hu session αφου βλεπεις αδυναμια στα stats μου.Ολοι αυτοι μαζι και εγω που σε ειρωνευομαστε και σου λεμε καποια πραγματα δεν τα λεμε για κακο.katarchas euxaristo gia to feedbackto na paiksoume HU den stekei giati ekei den paizo pote.ean 8es ela se 6ari na se paikso me allous.....Asxetos me aftoTO BR molis paei 500 $ 8a ginei withdraw kai 8a paw allou gia katathesi8a sas krataw enhmerous gia tin ekseliksi mu Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 KEEP ON GOING Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
saddd1 Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Loukas πόσο καιρό ασχολείσαι με το poker? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
saddd1 Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Loukas εντελώς φιλικά σε συμβουλεύω να σταματήσεις να αναφέρεσαι στα προϊόντα που χρησιμοποιείς (software κ.τ.λ.) γιατί μπορεί οι εκπρόσωποι των εταιρειών να σου κάνουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Φιλικά πάντα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 oso leei to PTRapo perisi asxoloumearxika den iksera kan ta filameta diavasa sklansky theorieskai kati allatwoplustwo diavazo kati psila episiskai genika den exo paiksei sovara kai pote moutora to kalokairi pige na ginei prospathia xoris SOFTWARE omos opos oloi oi poker player paizoun NO HUDSaftin tin evdomada exo mono ena pro calulatorarketa kalo - arketa kales rithmiseisMINISI ti lete re paidia? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
saddd1 Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Loukas κι εγώ λιγότερο από χρόνο ασχολούμαι και μάλλον είμαστε και του ίδιου επιπέδου (αν κι εγώ χάνω περισσότερα).Προσωπικά πιστεύω ότι η κριτική που σου ασκήθηκε για τον τρόπο που έπαιξες το χέρι ήταν άδικη, υπερβολική και τολμώ να πω ότι ίσως και ολίγον κακοπροαίρετη. Μάλλον τους εκνεύρισες γιατί θα τους ήρθαν στο μυαλό οι φορές που έχασαν έχοντας κάποιο χαρτί σαν το AQ, από κάποιον με Q3 ή Q5 ή Q7 κ.τ.λ. Αλλά βέβαια όταν ο Dwan το κάνει αυτό στον Greenstein και του παίρνει κάτι ψιλό εκατομμύρια είναι θεός, όταν όμως το κάνεις εσύ κι εγώ πέφτουν να μας φάνε λέγοντας μας άσχετους.Για να σου πω την αλήθεια ούτε κι εγώ πιστεύω ότι έπαιξες με τον καλύτερα δυνατό τρόπο. Το αποτέλεσμα όμως δεν το βλέπει κανείς? Πήρες όσα περισσότερα γινόταν ή όχι? Δηλαδή τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις? Να βάλεις και στην παρτίδα όσους είχαν πάει πάσο? Δηλαδή όποτε μας συμφέρει έχουμε το ρητό ‘ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ’ και όποτε μας συμφέρει εξετάζουμε τον τρόπο απόκτησης τους? Ήμαρτον, τέτοια εμπάθεια και ζήλια? Ούτε ένας καλός λόγος?Αλλά επειδή όπως έχω επισημάνει και παλιότερα οι γνώσεις που έχω για το αντικείμενο είναι μηδαμινές, θα ήθελα να σχολιάσει την συγκεκριμένη παρτίδα ο D.uK.e, ένα άτομο που το σέβεσαι και το εκτιμάς loukas πάρα πολύ και κάλλιστα θα μπορούσε να θεωρηθεί πνευματικός σου πατήρ. Και απορώ που δεν το έχει κάνει ήδη.Φιλικά πάνταP.s. o foustouki είναι πονηρός και θέλει να σου πάρει τα λεφτά. Μην παίξεις μαζί του. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 se euxaristo SADDme sygkinises , eklisa to PS gia xari tou post sou eilikrina.to gnorizo oti isos tous ekneurizo alla afto pisteuw ginete epidi ta alla pedia gnorizoun to paixnidia safws kalitera. PRospathoun merikoi na me prostateusoun apo Mamakies pou kanw. To thema einai oti EAN den kaneis ligo GAMBLE sta xamila stakes, pou 8a to kaneis? sta 1 $ ? apo tin allh to BR management leeieither u have 5000 $ either 50$ u have to play good all the time.PERISI ksekina gnorizontas 0 (mhden ) apo poker ,kaneis den mu edikse, epeza meta live me parea apo doulia kai kati psila ematha.Meta exasa opos vlepeis sto PTR 450-500$ stoxos tora einai na paikso epitelous kala, oso mporo xoris neura xoris na kanw ypervoles. prin mpo se megalo stake table, vlepo ti ginete diavazo....tous paixtes. ean dw weakness mpaino. BR manamgenet leei vevea do not go on top of ur limitsimera evgala kai alla liga 110 $+ eftasakoita edw....http://pokerland.gr/foroum/sizitisi-gia ... takes.html Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 episis gia ton DUKE exo na pw oti: leei ta pragmata me to onoma tousrespect Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
clickys Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2010 dino stous administrator apo 100$ na banaroune ton louka ! ! ! ! ! !skeftiteto aksizi ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
healer Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2010 Μου θυμίζεις τον άντρα μου βρε Λουκά……….έτσι και αυτός. Μέσα με Q-2 preflop;Γιατί βρε αγοράκι μου γλυκό; Βέβαια όσο παίζεις low stakes όλα καλά. Θα ήθελα όμως να ξέρω αν έχεις φιλοδοξίες για higher stakes. Να ξέρεις πως η τωρινή σου συμπεριφορά σε low stakes καθορίζει και τη μετέπειτα στάση σου σε υψηλότερα τραπέζια. Αν παίζεις 2 χρόνια σε low με Q-2 και βλέπεις flop Q Q 2 ή έχεις παρόμοιες εμπειρίες, δύσκολα μπορεί να πας fold Q-2 σε μεγαλύτερα τραπέζια. Δυστυχώς οι παίχτες που τζογάρουν πιο εύκολα θυμούνται παρτίδες όπως το το δικό σου Q-2 παρά τα λάθη τους. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι και ούτε είμαι επαγγελματίας, αλλά φιλικά θα ήθελα να σε συμβουλεύσω να τζογάρεις *εκ του ασφαλούσ*. Άλλο Λουκά μου να τζογάρεις με Q-2 και άλλο με Q-j. Με Q-2 παίζεις bingo, με Q-J ας πούμε κάνεις μία προθέρμανση για το παιχνίδι……..για να παίξεις κανονικά υπάρχουν ένα σωρό βιβλία να σε βοηθήσουν.Φιλικά η healer*αντιλήφθηκα και μια ειρωνεία για το όνομα healer Λουκά μου. Η healer κερδίζει πάντως. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2010 healer έγραψε:Μου θυμίζεις τον άντρα μου βρε Λουκά……….έτσι και αυτός. Μέσα με Q-2 preflop;Γιατί βρε αγοράκι μου γλυκό; Βέβαια όσο παίζεις low stakes όλα καλά. Θα ήθελα όμως να ξέρω αν έχεις φιλοδοξίες για higher stakes. Να ξέρεις πως η τωρινή σου συμπεριφορά σε low stakes καθορίζει και τη μετέπειτα στάση σου σε υψηλότερα τραπέζια. Αν παίζεις 2 χρόνια σε low με Q-2 και βλέπεις flop Q Q 2 ή έχεις παρόμοιες εμπειρίες, δύσκολα μπορεί να πας fold Q-2 σε μεγαλύτερα τραπέζια. Δυστυχώς οι παίχτες που τζογάρουν πιο εύκολα θυμούνται παρτίδες όπως το το δικό σου Q-2 παρά τα λάθη τους. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι και ούτε είμαι επαγγελματίας, αλλά φιλικά θα ήθελα να σε συμβουλεύσω να τζογάρεις *εκ του ασφαλούσ*. Άλλο Λουκά μου να τζογάρεις με Q-2 και άλλο με Q-j. Με Q-2 παίζεις bingo, με Q-J ας πούμε κάνεις μία προθέρμανση για το παιχνίδι……..για να παίξεις κανονικά υπάρχουν ένα σωρό βιβλία να σε βοηθήσουν.Φιλικά η healersimfono Healerpes mas kai to onoma sou omos ntaksi tzogara poly okaykai gia na paw higher stakes me ti BR?110 exo tora kai paizo 0.02 $ me to zori kai aftokala eimai edw pros to paron*αντιλήφθηκα και μια ειρωνεία για το όνομα healer Λουκά μου. Η healer κερδίζει πάντως. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2010 gia na vreis tin adunamia k na tin ekmetalleuteis se ena table,prepei esy na eisai pio dunatos. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts