grigoris16 Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 simetixa kai ego exthes to vradi sto dokimastiko poy ekanesola douleuan poli kala ektos kapoia provlimatakia otan anoiges pola programata pou tholone i othoni o sindiasmos skype & teamvewer nomizo ine oti prepi gia to sigkekrimeno exirima poli kali prospathia sixartiria Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johny_mac32 Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 στο teamviewer τι κανω?πως το συνδεω με το skype..βασικα μπερδευτικα...πως χρησιμοποιω το teamviewer?kasspav σε κανα τωρα add στο skype ελπιζω να μην αργησα ps.στο teamviewer λεει καπου 2 επιλογεςfull access(recommended)confirm allπιο διαλεγω?στο πρωτο λεει οτι οι αλλοι οταν ειμαι συνδεδεμενοςθα εχουν πληρη προσβαση στο πισί μου τι παιζει? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johny_mac32 Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 απαντηστε μου τι να κανω!!σε μια ωρα αρχιζει!κασσπάφ κανε με κονφιρμ στο σκάιπ!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johny_mac32 Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΚΑΣΠΑΦ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΆΙΠ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johny_mac32 Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 εεεεεεεεεεεεΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johny_mac32 Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 Κ 30 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ?ΕΚΑΝΑ ΔΗΛΩΣΗ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚΣΕ ΚΑΝΑ ΑΝΤ ΣΤΟ ΣΚΑΙΠ ΣΗΜΕΡΑΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 18 ΚΑΙ 10 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ Π@@@Ι ΣΤΟ ΧΕΡΙ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
grigoris16 Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 lol min axonese molis sindethi tha se kani sto teamviewer tha valis id kai pas poy tha sou dosi kai ola ok Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johny_mac32 Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Οκτωβρίου, 2010 οκ..ειναι προβλημα που ειναι σε νετ καφε??για το τιμ βιούερ λεω...α..και οταν μου δωσει ID αποκατω επιλεγω το remote support??y.g.σορρυ για τα ποστς, αλλα νομιζα οτι ξεκινησατε :[και φτιαχνω το πισι μου τωρα και ηρθα νετ καφε μονο και μονο για αυτο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johny_mac32 Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2010 πολυ ωραια ολα...nice job kasspav :cheer: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tagiannis21 Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2010 katarxin thelw na dwsw sigxaritiria ston kasspav gia to enxeirima pou xekinise na kanei kai apo olous osous theloume na ginoume winning players prepei na parakolouthisoume ti prospatheia tou..deuterwn gia prwti mera thewrw oti egw sigkekrimena nomizw oti tha veltiwthw me kapoies kiniseis apo edw k pera tha kanw...elpizw pavlo na imoun kalos mathitis kai simmetixa sto mathima. :laugh: (imoun k egw sti taxi) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Babyjane Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2010 Ήταν πολυ καλη φαση Παύλο, κι εμενα (ILIAS_M) οι ταχυτητες μου ηταν μια χαρα. Μονο οταν κοιταζες το Skype ειχε γυρω στα 10 secs lag, οπότε ηθελε μια μικρη παυση, και μετα οκ.Ειδα οτι ειμασταν 8-9 ατομα και πηγε πολυ καλα, συννενοουμασταν, ρωτουσαμε κλπ. Τελευταιο χερι Νο 475.Σε κάποιες πάσες που ηθελαν αναλυση, νομιζω ηταν ωραιο που σταματουσαμε κ σκεφτομασταν πιθανα range αντιπαλου, γιατι πχ raise κ οχι call κλπ. Ηταν αρκετα ενδιαφερον το να ακους γνωμες κ βεβαια κ την δική σου στο τελος.Ενα τετοιο 2ωρο-3ωρο τη βδομαδα νομιζω λεει πολύ κ αν μπορεις να μας το λες κανα δυο μερες νωριτερα. Αν το αρχιζουμε πχ 5.30 ως τις 8.30 θα'ναι καλα. Θενκς μαν! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2010 Feedback please!!!!!Sorry για το delay αλλά παρακοιμήθηκα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2010 Πάρα πολύ καλή κίνηση και πιστεύω έχει να δώσει πολλά ιδικά σε εμάς που δεν το έχουμε ακόμα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
karaFLUSH Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2010 GG kasspav..se atomiko epipedo pisteueis oti se voh8aei to beginners group Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2010 Οταν αρχίσετε να στελνετε δικά σας HH θα δειξει. Αλλωστε δεν θα το κάνω εγώ καθε φορά, σκοπεύω να "χώνω" έναν από τους advance. Θελω να είναι ομαδική δουλεια.Από τους beginners αυτό που κυρίως παίρνω ειναι εμπειρεία στην εκπαίδευση, αν στο μακρινό μέλλον ασχοληθώ με training site. Γιαυτό και θέλω να μου δεινετε feedback για να βελτιώνομαι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gr234567 Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 πολύ καλή σαν ιδέα και σαν υλοποίηση, μπράβο! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Παυλο μπραβο για την ορεξη που εχεις για το ολο θεμα.Οσο περισσοτερο ασχολεισαι,σιγουρα τα αποτελεσματα σου θα γινονται καλυτερα.Μολις ξεμπερδεψω απο κατι θεματα που εχω αυτον τον καιρο θα προσπαθησω να συμμετεχω.gl στο ολο project. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzouv Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Παυλο πολυ καλο το project και ολο το συστημα λειτουργιας του study...Το μονο προβλημα που υπηρχε ηταν το lag για περιπου 10 sec οταν ανοιγες για να διαβασεις τα μηνυματα στο skype. Εκει πρεπει να κανουμε καμια παυση για να μην χανουμαι τα hands. Κατα τα αλλα πολυ καλα...Συγχαρητηρια για την υπομονη και επιμονη που δειχνεις για τα παντα πανω στο ποκερ...Αν συνεχισεις ετσι συντομα θα φτασεις στους στοχους σου...Υ.Γ. Εχω μαζεψει καποια sessions απο sng 90 ατομων τελευταια και πιστευω εχω καποια πολυ καλα χερια για συζητηση...Καλη συνεχεια και ολοι στα θρανια.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Μετα το beginners ήρθε η ώρα για το advance group. Στις 18:00 περίπου ραντεβού στο skype για να ξεκινήσουμε. οδηγίες έχουν δωθεί σε προηγούμενα ποστ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 pavlo sorry pou den katafera na simmetexw sta session. Arwn Arwn irtha kipro apo xthes egine peristatiko tha sta pw otan milisoume...mia xari mono thelw..next session plz pm me. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Paraforos Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Για το Beginners ενδιαφέρομαι και εγω για το επόμενο που θα γίνει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2010 Οσοι από τους beginners θέλει να μου στειλει σήμερα στο email μου kasspav@yahoo.gr το πιο deep run του, όσο πιο πρόσφατο γίνεται, για να ετοιμάσω το επόμενο study group. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ollandos Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2010 kai εγω αν ειναι εφικτο να ειμαι στο επομενο study group.ευχαριστω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Οκτωβρίου, 2010 Skype kasspav καντε με addΤο study group θα γινεται μεσω mikogo...δοκιμαστηκε και ειναι πιο πρακτικο και γρηγορο απο teamviewer.Επίσης για όοσους δεν γνωρίζουν δινω συχνα id μεσω skype για να παρακολουθει οποιος θελει live το session μου. Αρκει να βαζει το ονομα του κατα την συνδεση με το mikogo Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2010 Δεν εχει στειλει κανενας beginner ΗΗ...μην ντρεπεστε...περιμενω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts