Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Και τώρα online study group!!

Recommended Posts

simetixa kai ego exthes to vradi sto dokimastiko poy ekanes

ola douleuan poli kala ektos kapoia provlimatakia otan anoiges pola programata pou tholone i othoni

o sindiasmos skype & teamvewer nomizo ine oti prepi gia to sigkekrimeno exirima

poli kali prospathia sixartiria

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 62
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στο teamviewer τι κανω?

πως το συνδεω με το skype..

βασικα μπερδευτικα...πως χρησιμοποιω το teamviewer?

kasspav σε κανα τωρα add στο skype ελπιζω να μην αργησα :P

ps.στο teamviewer λεει καπου 2 επιλογες

full access(recommended)

confirm all

πιο διαλεγω?

στο πρωτο λεει οτι οι αλλοι οταν ειμαι συνδεδεμενος

θα εχουν πληρη προσβαση στο πισί μου :blink:

τι παιζει?

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 Κ 30 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ?

ΕΚΑΝΑ ΔΗΛΩΣΗ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

ΣΕ ΚΑΝΑ ΑΝΤ ΣΤΟ ΣΚΑΙΠ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 18 ΚΑΙ 10 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ Π@@@Ι ΣΤΟ ΧΕΡΙ :(

οκ..

ειναι προβλημα που ειναι σε νετ καφε??για το τιμ βιούερ λεω...

α..και οταν μου δωσει ID απο

κατω επιλεγω το remote support??

y.g.σορρυ για τα ποστς, αλλα νομιζα οτι ξεκινησατε :[

και φτιαχνω το πισι μου τωρα και ηρθα νετ καφε μονο και μονο για αυτο

katarxin thelw na dwsw sigxaritiria ston kasspav gia to enxeirima pou xekinise na kanei kai apo olous osous theloume na ginoume winning players prepei na parakolouthisoume ti prospatheia tou..deuterwn gia prwti mera thewrw oti egw sigkekrimena nomizw oti tha veltiwthw me kapoies kiniseis apo edw k pera tha kanw...elpizw pavlo na imoun kalos mathitis kai simmetixa sto mathima. :laugh: (imoun k egw sti taxi)

Ήταν πολυ καλη φαση Παύλο, κι εμενα (ILIAS_M) οι ταχυτητες μου ηταν μια χαρα. Μονο οταν κοιταζες το Skype ειχε γυρω στα 10 secs lag, οπότε ηθελε μια μικρη παυση, και μετα οκ.

Ειδα οτι ειμασταν 8-9 ατομα και πηγε πολυ καλα, συννενοουμασταν, ρωτουσαμε κλπ. Τελευταιο χερι Νο 475.

Σε κάποιες πάσες που ηθελαν αναλυση, νομιζω ηταν ωραιο που σταματουσαμε κ σκεφτομασταν πιθανα range αντιπαλου, γιατι πχ raise κ οχι call κλπ. Ηταν αρκετα ενδιαφερον το να ακους γνωμες κ βεβαια κ την δική σου στο τελος.

Ενα τετοιο 2ωρο-3ωρο τη βδομαδα νομιζω λεει πολύ κ αν μπορεις να μας το λες κανα δυο μερες νωριτερα. Αν το αρχιζουμε πχ 5.30 ως τις 8.30 θα'ναι καλα. Θενκς μαν!

Οταν αρχίσετε να στελνετε δικά σας HH θα δειξει. Αλλωστε δεν θα το κάνω εγώ καθε φορά, σκοπεύω να "χώνω" έναν από τους advance. Θελω να είναι ομαδική δουλεια.

Από τους beginners αυτό που κυρίως παίρνω ειναι εμπειρεία στην εκπαίδευση, αν στο μακρινό μέλλον ασχοληθώ με training site. Γιαυτό και θέλω να μου δεινετε feedback για να βελτιώνομαι.

Παυλο μπραβο για την ορεξη που εχεις για το ολο θεμα.

Οσο περισσοτερο ασχολεισαι,σιγουρα τα αποτελεσματα σου θα γινονται καλυτερα.

Μολις ξεμπερδεψω απο κατι θεματα που εχω αυτον τον καιρο θα προσπαθησω να συμμετεχω.

gl στο ολο project.

Παυλο πολυ καλο το project και ολο το συστημα λειτουργιας του study...

Το μονο προβλημα που υπηρχε ηταν το lag για περιπου 10 sec οταν ανοιγες για να διαβασεις τα μηνυματα στο skype. Εκει πρεπει να κανουμε καμια παυση για να μην χανουμαι τα hands. Κατα τα αλλα πολυ καλα...

Συγχαρητηρια για την υπομονη και επιμονη που δειχνεις για τα παντα πανω στο ποκερ...

Αν συνεχισεις ετσι συντομα θα φτασεις στους στοχους σου...

Υ.Γ. Εχω μαζεψει καποια sessions απο sng 90 ατομων τελευταια και πιστευω εχω καποια πολυ καλα χερια για συζητηση...

Καλη συνεχεια και ολοι στα θρανια....

Μετα το beginners ήρθε η ώρα για το advance group. Στις 18:00 περίπου ραντεβού στο skype για να ξεκινήσουμε. οδηγίες έχουν δωθεί σε προηγούμενα ποστ.

Οσοι από τους beginners θέλει να μου στειλει σήμερα στο email μου kasspav@yahoo.gr το πιο deep run του, όσο πιο πρόσφατο γίνεται, για να ετοιμάσω το επόμενο study group.

Skype kasspav καντε με add

Το study group θα γινεται μεσω mikogo...δοκιμαστηκε και ειναι πιο πρακτικο και γρηγορο απο teamviewer.

Επίσης για όοσους δεν γνωρίζουν δινω συχνα id μεσω skype για να παρακολουθει οποιος θελει live το session μου. Αρκει να βαζει το ονομα του κατα την συνδεση με το mikogo