baskont Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2007 Έψαχνα να παρκάρω χθες βράδυ στην Αθήνα και δεν έβρισκα. Σε μια πλατεία υπήρχε ένα εκλογικό κέντρο κάποιου κόμματος και είχαν κλείσει κάποιες θέσεις βάζοντας κάποιες καρέκλες μπροστά από το πεζοδρόμιο. Ανοίγω το παράθυρο και τους λέω: "Είμαι αναποφάσιστος! Μπορείτε να τραβήξετε μια καρέκλα να παρκάρω;"Γελώντας, κάποιοι του κόμματος τράβηξαν κάτι καρέκλες και πάρκαρα. Ανταλλάξαμε φιλοφρονήσεις και πήγα σπίτι μου.Σήμερα ξέρω τι θα ψηφίσω! Για το καλό της χώρας, πάντα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Σεπτεμβρίου, 2007 baskont έγραψε:Έψαχνα να παρκάρω χθες βράδυ στην Αθήνα και δεν έβρισκα. Σε μια πλατεία υπήρχε ένα εκλογικό κέντρο κάποιου κόμματος και είχαν κλείσει κάποιες θέσεις βάζοντας κάποιες καρέκλες μπροστά από το πεζοδρόμιο. Ανοίγω το παράθυρο και τους λέω: "Είμαι αναποφάσιστος! Μπορείτε να τραβήξετε μια καρέκλα να παρκάρω;"Γελώντας, κάποιοι του κόμματος τράβηξαν κάτι καρέκλες και πάρκαρα. Ανταλλάξαμε φιλοφρονήσεις και πήγα σπίτι μου.Σήμερα ξέρω τι θα ψηφίσω! Για το καλό της χώρας, πάντα...kalytera htan na toys ekanes all-in Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου, 2007 baskont έγραψε:Έψαχνα να παρκάρω χθες βράδυ στην Αθήνα και δεν έβρισκα. Σε μια πλατεία υπήρχε ένα εκλογικό κέντρο κάποιου κόμματος και είχαν κλείσει κάποιες θέσεις βάζοντας κάποιες καρέκλες μπροστά από το πεζοδρόμιο. Ανοίγω το παράθυρο και τους λέω: "Είμαι αναποφάσιστος! Μπορείτε να τραβήξετε μια καρέκλα να παρκάρω;"Γελώντας, κάποιοι του κόμματος τράβηξαν κάτι καρέκλες και πάρκαρα. Ανταλλάξαμε φιλοφρονήσεις και πήγα σπίτι μου.Σήμερα ξέρω τι θα ψηφίσω! Για το καλό της χώρας, πάντα...An to diabaza se efhmerida tha elega oti htan to kalytero arthro pou diabasa gia tis ekloges10 arista baskont! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts