Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

sakis07 έγραψε:

και εγω πιστευω οτι ειναι ολα rigged, αλλα ειδικα η Full Tilt ειναι η πλεον προκλητικη. Γενικα το online poker ειναι μονο για να παιζεις φραγκοδιφραγκα για να περασεις την ωρα σου. Δεν ειναι για το παιρνεις στα σοβαρα. Οταν δεν ανοιγουν τα φυλλα μπροστα σου πως μπορεις να τους εμπιστευεσαι? Εδω μιλαμε για λεφτα.Λεφτα και fair play δεν συμβιβαζονται. Και οσους ειρωνευονται τα περι rigged ειτε δεν εχουν ιδεα, ειτε ονειροπολουν, ειτε εχουν συμφερντα απο το online poker.

dwse mia apodeiksh. deikse mas kati pou na to apodeiknyei. mhn petas randomies kiolas. se ena palaiotero arthro tou nickakis egrafe " Pot Odds: to megalo alothi twn donks", nomizw oti irthe h wra na allaksei o titlos kai na ginei "Rigged: to megalo allothi twn donks"

Δημοσίευση

Αν ήταν rigged, οι pros θα είχαν minus ROI ; Όχι

το μόνο που προσωπικά πιστεύω πως υπάρχει μία στο εκατομμύριο να συμβαίνει, είναι να πέσεις σε κανένα Ρώσο τρελλο-hacker που να έχει καταφέρει να είναι superuser, που και πάλι ευφάνταστο μου ακούγεται ( βλ. υπόθεση "potripper" )...

Δημοσίευση

Gunner έγραψε:

Α,και οσον αφορα το rakeback τους παρακαλαω εδω και 2 μηνες και ακομα δεν εχω βγαλει ακρη...

http://www.rakebackpros.com/

Στο κανουν αυτοι με την προϋπόθεση να μην εχεις χρησιμοποιηση κατα την εγγραφη μπονους κωδικο απο καποιο αλλο σιτε.

27%

Εκανα την εγγραφη και μου στελνουν καθε βδομαδα στο λογαριασμο μου το αναλογο ποσο.

Δημοσίευση

Λουκα αν δεν εχεις γραφτει στην full tilt μεσο τριτου σιτε μπορουν να σου βαλουν αυτοι λεμε.

Στον λογαριασμο που ηδη εχεις.

Οταν εγω γραφτηκα στην full tilt δεν ηξερα για rake.

Ουτε χρησιμοποιησα κωδικο απο καποιο σιτε πχ pokerland.

Αν και συ εκανες οτι και γω μπορεις να αποκτησεις rake μεσο αυτων, πηγαινεις στο παραπανω σιτε κανεις εγγραφη και περιμενεις απαντηση.

Γκεγκε;