kermit64 Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2010 Γεια και χαρά σε όλους.Νέο μέλος δεν είμαι καθώς έχω εγγραφεί στο site εδώ και αρκετό καιρό και παρακολουθώ το forum σιωπηρώς.Απλά τώρα αποφάσισα και να συμμετάσχω στις συζητήσεις.Παίζω online poker 3 χρόνια.Διαβάζω καθημερινά σχετικά με στρατηγική και οφείλω πολλά στους Pokerpros (Καματάκη και Πανόπουλο) για το γεγονός ότι είμαι winning player εδώ και ένα χρόνο. Έχω εντυπωσιαστεί από το social network του site εδώ και νομίζω ότι θα είναι πολύ χρήσιμο.Μια ερώτηση:Για την εμφάνιση κάποιου στο πίνακα νικηφόρων Ελλήνων υπάρχει κάποια προυπόθεση ή πρέπει να ενημερωσει ο παίκτης το site?Ευχαριστώ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2010 Καλωσόρισες στο Pokerland. Στείλε μου ΠΜ με το nickname/network που παίζεις και θα το προσθέσω στην λίστα μας, στην επόμενη ενημέρωση. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kermit64 Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου, 2010 Ευχαριστώ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts