orfeasorfeas Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Είχε ΑΚ suited στο χέρι, είναι στο D και κάνει μικρό raise 7$ σε cash game $1-2.Είμαι στο SB και ακολουθώ το ποντάρισμά του.Το ίδιο κάνει και ο UTG.Το φλοπ ανοίγει 10,Α,Κ. Τα χρώματα άνευ σημασίας.Τσεκ από μένα αμέσως και τσεκ και από τον UTG.O AK ποντάρει 15$.Κάνω reraise στα 30. Πάσο ο UTG. Έχω περίπου 200$ και αυτός 240.Κάνει rereraise στα 70$.Απαντάω με all in. Κάνει call.To turn ανοίγει 9 και το river ανοίγει Α.Έχασα τα 200$ . Είχα κέντα από χέρι (JQ).To Ξέρω ότι είχα πιθανότητες 80-20 υπέρ μου και όσες φορές και αν μου ξανατύχει, πάλι με τα ρέστα μου θα παίξω.Το ερώτημά μου είναι αν ο αντίπαλός μου έπαιξε καλά ή αν είναι ψάρι. Τί θα κάνατε σεις στη θέση ΤΟΥ; Θα ήθελα ψαγμένη απάντηση και όχι ένα ναι ή όχι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 EIXE button..ara thesiara dyskola 8a nikages me A-10 poly mikro xeri vale tin partida akrivos na tin doumevres to NICKNAME tou sto PTR na deis ean einai FISH!fishes den iparxoun pou lene they are deadiparxoun maniacsotan sou kanei kapoios raise 7 fores to BB tote genika den simferei na mpeis ektos apo KK+ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
orfeasorfeas Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Το ψάχνω και θα το βάλω σε λίγο, αλλά γιατί Α-10? Δεν είχα τέτοιο φύλλο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 sorry lathos diavasakalitera postare tin partida giati 8a mperdevomaste oloiJQ kratages okAY!kati paromoio epatha kai ego file63$ exasamin to psaxneis Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
orfeasorfeas Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 NA TO ΜΟΙΡΑΣΜΑ:Μοίρασε στο orfeasorfeas [Jd Qs]Janni13: calls $2stealthmode1: πάει πάσοXWhoIamX: πάει πάσοjenny502: πάει πάσοMausvoorhout: πάει πάσοwichdoctor81: κάνει ρελάνς $2 to $7JuliusLT: πάει πάσοorfeasorfeas: calls $7tes1994: πάει πάσοJanni13: calls $7*** FLOP *** [Tc Kc Ah]orfeasorfeas: πάει ντούκουJanni13: πάει ντούκουwichdoctor81: ποντάρει $15orfeasorfeas: κάνει ρελάνς $15 to $30Janni13: πάει πάσοwichdoctor81: κάνει ρελάνς $45 to $70orfeasorfeas: κάνει ρελάνς $115 to $190 και είναι all-inwichdoctor81: calls $120*** TURN *** [Tc Kc Ah] [9s]*** RIVER *** [Tc Kc Ah 9s] [Ac]orfeasorfeas: δείχνει [Jd Qs] (Κέντα, Δέκα μέχρι Άσσος)wichdoctor81: δείχνει [As Ks] (Φουλ, Φουλ του Άσσους με Ρηγάδες) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 OK fish itanEIDE AK sto BUTTONeide FLOP A -K nomizw kai oi dio sas to paiksate sosta ...ESY TELIA ...aftos logo fish den mporoume na poume pollagia na dw PTRFISH EINAI PTR rate 13 - 66 $ SOU EKATSE MALAKIA PARTIDA man signomi! :blush: :blush: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alchemist Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 εκει δεν εχεις λογο να δεις φλοπ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 ekane raise to fish 3 x to BBsimadi...oti eixe toumpano xerhta idia kanw kai ego kai BUSTARO Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
orfeasorfeas Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Μα και γω Λουκά το ίδιο 3χΒΒ θα έκανα πριφλοπ αν ειχα ΑΚ στο μπάτον. Το ερώτημα είναι αν και πότε θα έπρεπε να σταματήσω (ή όχι) αν ήμουν στην... θέση ΤΟΥ. Το ρωτάω εδώ -μεταξύ μας- διότι κάποια φορά θα μου κάτσει και μένα τέτοια αντίστροφη κατάσταση (να έχω ΑΚ και να αντικρύζω reraise μετά το φλοπ).Τί σημαίνει boustaro? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 man exases poly xrhmamin rotas emena giati eimai -800 $ sto Pokerstars monoti na sou pw .......DYSKOLA MAN , ego den 8a to afina Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
w0lfcrY Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Καλησπερα τα Out ειναι 4 για αυτον με το K-A , εισαι σιγουρα μπροστα οπως αναφερεις αλλα επειδη σε τετοιο flop η κατασταση μπορει να γινει coinflip απο καποιον maniac or not τοτε ηταν σχεδον σιγουρο το call του αν εχει δυνατο bankroll...αν δεν ειχε τη παπια θα εκανε γιατι και set ακομα θα μυριζοταν... Bad beat mate... :dry: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kentasflush9 Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 file mou orfea mallon o kirios me to paliako AK se evale oti kapou kinigas,kapoio xroma me A epafi h se poio mikra zevgaria,to 8ema giati esi kaineis raize;;;de to petane AK se afto to flop,oute kai ego 8ato petaga!!pantos na ksereis oti ta evales kala ta lefta kai to jokerstars ekane to 8avma tou sto river!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
healer Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Έστω και με μικρό raise to j-q δεν είναι χαρτί για να μπεις κατά τη γνώμη μου. Το πρόβλημα δηλαδή βρίσκεται στην αρχή. Μετά καλά το έπαιξες......πάντως αυτό το q-j είναι υπεύθυνο για πολλά......εγώ το παίζω μόνο όταν έχω big blind και αν μπορούσα και εκεί πάσο μπορεί να το πήγαινα.Φιλικά h healer Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
healer Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως λέτε ψάρι αυτόν με το Α-Κ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 healer έγραψε:Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως λέτε ψάρι αυτόν με το Α-Κ?this Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
harima Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2010 FISH re MAN FISH LEME Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
healer Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 Εγώ πάντως πιστεύω ότι η απάντηση στο ερώτημά σου θα βγει μόνο αν μας πεις τι είδους παιχνίδι έκανες.loose ή tight παίξιμο?Αν ήσουν tight, τότε αυτός είναι fish γιατί η συμπεριφορά σου έδειξε πως κάτι είχες...κάποιο σετ ή την κέντα.Αν ήσουν lose, τότε καλά έκανε γιατί θεώρησε ότι με επαφή άσσο κυνηγάς κάποιο draw.Iσχύει όμως και το αντίθετο.Αυτός τι παιχνίδι έκανε,lose ή tight για να δούμε πόσο σοφό ήταν και το δικό σου preflop call μ q-j.Φιλικά πάντα healer.*αυτό που μου κάνει εντύπωση σε αυτό το forum είναι πως ζητάτε τη γνώμη σας για ένα χέρι, χωρίς να δίνετε μια εικόνα για το μέχρι τότε παίξιμό σας.* Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
saddd1 Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση σε αυτό το forum είναι πως ο καθένας γράφει ότι παπαριά του κατέβει από το μυαλό, και οι υπόλοιποι τον αντιμετωπίζουν σοβαρά.ούτε τα παιδάκια του δημοτικού δεν φέρονται έτσι.Kαι μετά λέτε εμένα random.....Αγαπητέ φίλε που ανάρτησες το post ψάξε το λίγο πριν γράψεις την μαλακία σου. Εντάξει ήθελες να πεις κάτι, το καταλαβαίνω, αλλά όχι να μας δουλεύεις κι από πάνω.Προς ενημέρωση σου σε πληροφορώ ότι:Η συγκεκριμένη παρτίδα δεν παίχτηκε ποτέ. Οι παίκτες με τα ονόματα Mausvoorhout, JuliusLT, wichdoctor81, Janni13 (το δικό σου όλο παραδόξως δεν το βρήκα πουθενά), τους υπόλοιπους βαριόμουνα να τους ψάξω, παίζουν σε micro stakes 0,05-0,10 0,10-0,25. Και για την ακρίβεια δεν παίχτηκε καμία παρτίδα όπως την αναφέρεις έστω και σε micro. Τώρα εσύ πως έπαιξες, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο (μπορεί και απόκρυφο ποιος ξέρει?)Μην μας πουλάς τρέλα όμως κι από πάνω... :S Συγνώμη για τον τρόπο που γράφω αλλά με τον φίλο μου τον duke χάσαμε 17 λεπτά και 28 ολόκληρα δευτερόλεπτα ψάχνοντας να βρούμε το παιχνίδι σου. Την επόμενη φορά που θα γράψεις κάτι φρόντισε να είναι πραγματικό ή τουλάχιστον μίλα με την healer, αυτή θα σου δώσει πολλές ιδέες για διηγήματα επιστημονικής φαντασίας.Υ.Σ. Που είσαι ρε Λουκά? Άν φύγεις από το forum θα φύγω κι εγώ. Εμείς μπορεί να γράφουμε και να μας δουλεύουν, αλλά τουλάχιστον δεν κοροϊδεύουμε.Ένας τυχαίος random... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
healer Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 Saddd1 εσύ είσαι πραγματικός Σέρλοκ Χολμς.....θα ζητήσω πραγματικά από τους υπεύθυνους του forum να σε προσλάβουν για την εξιχνίαση των μυστηρίων.....πας χαμένος αγαπητέ μου.Η αναφορά στο όνομά μου μαζί με την έκφραση διήγημα επιστημονικής φαντασίας μου δίνουν το κίνητρο το επόμενο μου post να αφορά εσένα και μόνο. Θα ψάξω να βρω τα στατιστικά σου και μετά εσύ ψάξε για πιο λόγο η healer δεν δίνει το πραγματικό της nickname.Φιλικά πάντα η healer(η healer ποτέ δεν ξέχασε το.....φύγετε οι μακάκες από το forum....απλά περίμενα την ευκαιρία μου) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
saddd1 Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 healer έγραψε:Saddd1 εσύ είσαι πραγματικός Σέρλοκ Χολμς.....θα ζητήσω πραγματικά από τους υπεύθυνους του forum να σε προσλάβουν για την εξιχνίαση των μυστηρίων.....πας χαμένος αγαπητέ μου.Η αναφορά στο όνομά μου μαζί με την έκφραση διήγημα επιστημονικής φαντασίας μου δίνουν το κίνητρο το επόμενο μου post να αφορά εσένα και μόνο. Θα ψάξω να βρω τα στατιστικά σου και μετά εσύ ψάξε για πιο λόγο η healer δεν δίνει το πραγματικό της nickname.Φιλικά πάντα η healer(η healer ποτέ δεν ξέχασε το.....φύγετε οι μακάκες από το forum....απλά περίμενα την ευκαιρία μου)Ήμαρτον, χριστέ μου...Χιούμορ έκανα κοριτσάκι μου, ακόμα να το καταλάβεις αυτό?Αλλά τι κάθομαι και λέω τώρα: Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.Αφιερωμένο.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
orfeasorfeas Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 Έχεις δίκιο Healer, αμέλησα να διευκρινήσω ότι και οι δυο παίκτες ήταν πολύ μετρημένοι αλλά επιθετικοί όταν αισθάνονταν δυνατοί. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
healer Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 Μάλλον έπρεπε να το είχες λάβει υπόψιν σου και να μην έμπαινες καθόλου με q-j...τώρα όμως δεν είμαι και επαγγελματίας του χώρου.Απλά με συντηρητικούς παίχτες δεν θα το δοκίμαζα.Από δική μου εμπειρία και παρατηρώντας ένα εύλογο χρονικό διάστημα που παίζω έχω αυτό να σου πω....πιο πολλές φορές έχω χάσει παίζοντας μέτρια φύλλα εξ αρχής με συντηρητικούς αντιπάλους. Επίσης το πόκερ πιστεύω έχει τέσσερα επίπεδα.Το πρώτο αφορά τα φύλλα που κρατάω και αν πρέπει να μπω μέσα στο παιχνίδι....τα υπόλοιπα αντιστοιχούν στο flop,turn και river. κατά την γνώμη μου to πρώτο είναι το πιο σημαντικό επίπεδο που πρέπει κάποιος να μελετήσει.Αν πηδήξεις στο δεύτερο επίπεδο, αγνοώντας το πρώτο....τότε πρέπει να είναι κανείς έτοιμο για όλα.Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή και ίσως είμαι κουραστική.Ζητάω συγνώμη από όλους.Φιλικά η healer. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 EPISHSsimantiko einai se kathe CASH table - na min kaneis SHOVE ALL in ean den exeis table image diko sou kai kathe paixti me SUPER NOTES Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ornateS Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 re palikare louka34 pws les an o allos einai fish otan les oti eisai -800 mono sthn stars? kane thn autokritikh sou prwta kai ase tous allous. kai thumamai pou mou thn eleges epeidh eixa pesei sto +70 kai ekanes kai post ta results mou anidee. Den exeis thn PARAMIKRH epafi. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 eimaiend. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts