healer Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 Αγαπημένε φίλε saddd1 στις 14 Οκτωβρίου του 2010 (παγκόσμια ημέρα κατά της τύφλωσης) έκανες λεκτική επίθεση σε ένα μέλος του forum πως έγραψε ένα ποστ για μία παρτίδα που δεν παίχτηκε ποτέ. Φυσικά το μυστηριώδες έγκλημα εξιχνιάστηκε από εσένα τον ίδιο. Οφείλω να σου δώσω συγχαρητήρια, γιατί δεν συναντάς κάθε μέρα έναν παίκτη poker με ικανότητες Σέρλοκ Χολμς και διαίσθηση Ηρακλή Πουαρό. Επίσης αναγνώρισα το θυμό σου για τη ‘στημένη’ παρτίδα του Orfeasorfeas, με συγκίνησε η ευαισθησία σου…….μετά όμως φίλε saddd είδα μια αληθινή παρτίδα και δεν μπόρεσα να καταλάβω ποια ακριβώς ήταν καλύτερη. Προτιμάω την ΄στημένη΄ ή την πραγματική; Ξέρεις προβληματίστηκα πολύ γιατί η μία αν και ΄στημένη΄ είχε κάτι να μου δώσει, ενώ η ΄πραγματική΄ δεν είχε τίποτα να πει……..Δες φίλε μου και πες μου ο ίδιος αν έχω δίκιο πως κάποιες φορές τα λόγια είναι περιττά……..Full TilltHand: 24691872365Stakes:0,10$-0,25$Φίλε saddd1 δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω τι είχες εκείνη τη στιγμή στο μυαλό σου…….το μόνο που μπορώ να υποθέσω :Α) έκανες ταυτόχρονα chat με κανένα κοριτσάκι και άρχιζε να χαλάει η φάση….Β)γυναικομουρμούρα live από σύζυγο για το πόσες ώρες κάθεσαι στον υπολογιστή και αδιαφορείς για εκείνη…….Γ)έβλεπες παράλληλα το αγαπημένο σου σίριαλ στην tv….τα μυστικά της Εδέμ ή ίσως τη ζωή της άλλης……Δ)άνοιξες λογαριασμούς Δ.Ε.Η., ΟΤΕ, ΔΕΥΑΧ σκέφτηκες ενοίκια, φροντιστήρια, υποχρεώσεις…………….Ε)απλά έτσι είσαι εσύ ο saddd1.Φιλικά πάντα η healer*θα εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μοιραστείς μαζί μου την απάντηση…..Α, Β, Γ, Δ ή Ε;*επίσης επειδή λες συνέχεια πως έχεις χιούμορ, δεν πιστεύω να το χάσεις τώρα ε; Και εγώ χιουμοράκι κάνω…………ίσως λίγο αριστοφανικό, αλλά το χιούμορ πάντα έτσι είναι.*μια και έχω αδυναμία και στις παροιμίες, μια πρόσφατη έμαθα……με τις πορδές αυγά δεν βάφονται……αφιερωμένη Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panosxvii Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Οκτωβρίου, 2010 Λιγο ακυρος στο μεταξυ σας θεμα αλλα μου δημιουργηθηκε μια απορια.Η εν λογω παρτιδα παιχτηκε μεταξυ σας? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
healer Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Φυσικά και όχι αν και δεν θα με χαλούσε να είχα τους ρηγάδες.....δεν έχει τύχει να παίξω μαζί με saddd1, αν και θα επιδιώξω. Είναι καλός παίχτης.....αν εξαιρέσουμε το αψυχολόγητο all-in του με a-q!!!Χιούμορ κάνω όπως και ο ίδιος με αποκαλεί κοριτσάκι....Πάντα φιλικά healer Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
saddd1 Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Και που να δεις και κάποιες άλλες παρτίδες.... The boss says that some times you have to do the wrong thing, in the right time.I did the wrong thing, in the wrong time.Or perhaps the wrong thing too many times. Nobodys perfect. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
saddd1 Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Μόνο μία ερώτηση:-Καλύτερά μέτριος μεταξύ αρίστων? Ή άριστος μεταξύ μετρίων?Γιατί νομίζω ότι κάποιοι την έχουν δει αλλιώτικα.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
healer Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Παν Μέτρον Άριστον........ θα έλεγα εγώ.....εσύ τώρα δες την όπως θες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
John_Artega Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Παν Μέτρον Άριστονwrong!!!"Μέτρον άριστον"...το πάν ξήλωσε το!!Πάλι ρεζίλι?? Κάνεις και την διαβασμένη.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
healer Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Δεν είπα ποτέ πως είμαι διαβασμένη....ευχαριστώ για τη διόρθωση, αν και οι ίδιοι οι αρχαίοι είχαν μεταποιήσει πρώτοι αυτή την έκφραση. Δες το λίγο αν έχεις χρόνο και όρεξη........Είναι πολύ κουτό να λες τη λέξη ρεζίλι.Σε ευχαριστώ....healer Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Οκτωβρίου, 2010 John_Artega έγραψε:Παν Μέτρον Άριστονwrong!!!"Μέτρον άριστον"...το πάν ξήλωσε το!!Πάλι ρεζίλι?? Κάνεις και την διαβασμένη....[/quote:2xivys8r]Είναι οδυνηρό ψυχικά να πρέπει να 'διορθώνεις' τους 'διορθωτές'http://www.sarantakos.com/language/panm ... iston.htmlhttp://www.lexilogia.gr/forum/showthread.php?t=5794 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
John_Artega Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2010 safesteps έγραψε:John_Artega έγραψε:Παν Μέτρον Άριστονwrong!!!"Μέτρον άριστον"...το πάν ξήλωσε το!!Πάλι ρεζίλι?? Κάνεις και την διαβασμένη....[/quote:2ipdb7bs]Είναι οδυνηρό ψυχικά να πρέπει να 'διορθώνεις' τους 'διορθωτές'http://www.sarantakos.com/language/panm ... iston.htmlhttp://www.lexilogia.gr/forum/showthread.php?t=5794[/quote:2ipdb7bs]Ok ok, I fold.Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι άνθρωπος των γραμμάτων αλλά των αριθμών και δεν έχω ψάξει τόσο βαθειά την ιστορία της φράσης. «Διόρθωσα» την healer καθώς με έχουν διορθώσει και εμένα αρκετοί με πτυχίο φιλολογίας (ο ένας διορθωτής μου έχει και PhD). Όπως είπα δεν το έψαξα διότι μου φανήκαν αρκετά τα πειστήρια (ότι το παν είναι πλεονασμός κ.α.) και αυτά που δεν μου άφησαν περιθώριο αμφισβήτησης ήταν τα πτυχία. Δεν πρόκειται να αμφισβητήσω κάτι από αυτά που γράφονται στα links καθώς δεν μπορώ να έχω δική μου άποψη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
healer Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Οκτωβρίου, 2010 Το θέμα σου απλά ήταν να πεις την έκφραση.....πάλι ρεζίλι?Κάνεις και τη διαβασμένη......παρά να με διορθώσεις.Συγχωρεμένος και εσύ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts