giorgio Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2010 Τι ώρα τελείωσε την Κυριακή Αντώνη; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giogr29 Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2010 χαχαχα Aντωνη συμφωνω απολυτα μαζι σου δυστυχως η ευτυχως το καζινο κανει παιχνιδι και εμεις αν θελουμε -και θεωρουμε οτι μας παιρνει - μπαινουμε σε αυτο αλλιως στο σπιτι του giorgio παρεα με την μαμα του..... χαχχαχαΠαντως η εικονα που ειχα και εγω χτες απο το Ριο ειναι οτι ψαχνονται και πιστευω οτι θα δουμε σιγουρα διαφοροποιησεις απο την τωρινη κατασταση....giorgio στο site του kazino rio υπηρχε μια ηλεκτρονικη φορμα ενδιαφεροντος συμμετοχης για το τουρνουα της κυριακης που μας περασε δεν ξερω αν ισχυσε η θα ισχυει παντως ειναι μια ωραια ιδεα και λυση για α να μην τρεχεις απο τις 12.00 στο Ριο..... καποιος στο τραπεζι δε ρωτησε αν μπορουσε να δηλωσει συμμετοχη απο σημερα προπληρωνοντας το buy in και ο υπευθυνος του ειπε οτι το εχουν σκεφτει και ισως να το εφαρμοσουν Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2010 giorgio έγραψε:Τι ώρα τελείωσε την Κυριακή Αντώνη;Δεν θυμάμαι καλά, αλλα σίγουρα πριν τις 12,00. 4,00 ώρα έναρξης. Εαν μου το επιβεβαιώσεις μπορώ να σου εξασφαλίσω θέση!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2010 popopopo!vrikame tin kota me ta xrysa auga!thaumastika!enthousiasmos! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tetiboys Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2010 Στις 11:00μ.μ ειχε αναδειχθει ο νικητηςΠαντως για εμενα ηταν μεγαλο buy-in.....μαλλον στις γιορτες θα με δουνε.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2010 LUADARKO έγραψε:popopopo!vrikame tin kota me ta xrysa auga!thaumastika!enthousiasmos!Δεν ξέρω σε ποιον ακριβώς αναφέρεσαι φίλε μου αλλα τουλάχιστον οι σκεπτόμενοι παίκτες ΔΕΝ είμαστε καθόλου ενθουσιασμένοι για πολλούς λόγους!!!!Αν θυμάμαι καλά οτι είχα προβλέψει κ έλεγα, αυτο ακριβώς συμβαίνει!!! Κ εαν οι προβλέψεις μου συνεχίζουν να επιβεβαιώνονται τοτε δεν εχουμε κανένα λόγο ενθουσιασμού!!!Σήμερα με πήραν τηλ απο τα home games που διοργάνωναν πριν το καζίνο κ μου είπαν οτι θα παίξουν!! Δύο!!! Ενα Πάτρα, ένα Αιγιο!!!Εγω θα πάω καζίνο κ σε περίπτωση που δεν ειναι καλό το παιχνίδι κ με το μυαλό στο μεγάλο rake έχω επιλογές. Με λίγα λόγια δηλ. το live game δεν μας λείπει, απλα αποκτήσαμε κ άλλη μια πόρτα ή οποία εαν δεν λογικευτεί, απλά θα κλείσει!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2010 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ΚΑΝΑΓΝΟΣΤΟΣ Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2010 TA CASH ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ Ή ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20:00 ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giogr29 Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2010 την Δευτερα που πηγα εγω ηταν ορισμενο το ωραριο 20.00 - 04.00 αν και ο Αντωνης ειπε οτι παιξαν τελικα ως τις 5.30....Φανταζομαι οτι λογικα καθημερινες θα ξεκινανε αυτη την ωρα τωρα για Π-Σ-Κ δεν ξερω......(ισως να ειναι και θεμα βαρδιας αν δεν εχουν ακομη εκπαιδευτει πολλοι dealers)Αν ειναι παντως να ερθεις Πατρα απο μακρια καλυτερα παρε ενα τηλ στο καζινο πρωτα.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου, 2010 20,00-04,00 μέχρι αλλαγής. Ζητήσαμε απο 18,00-06,00 κ δεν ξέρω τι θα γίνει Σ/Κ!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giogr29 Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 Μαθαμε τι εγινε στο χθεσινο τουρνουα???? κανενας φιλος που πηρε μερος η περασε απο το Ριο?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2010 30 atoma 1st 3.000Θετικό η μείωση στο 4% το ποσοστό του rake. Αναμένω 3ΒΒ cap sto 2.5/5 k 2 sto 5/10. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giogr29 Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2010 thetikotato to oti katevike mesa se mia evdomada alla stous dealers dwsan calculators gia na tin ypologizoun??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2010 Δεν ειναι δύσκολο!! ΠοτΧ2Χ2/100 Δηλ.160/320/640=6 ή 250/500/1000=10 κ.λ.π. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
lefkaslion Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2010 Antonis έγραψε:Δεν ειναι δύσκολο!! ΠοτΧ2Χ2/100 Δηλ.160/320/640=6 ή 250/500/1000=10 κ.λ.π.σωστος ο παιχτης Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giogr29 Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2010 nai 172,5 x2 x2 = trexa gyreve.....posin wra tha kanoun ta paidia na tin ypologisoun sto 1% einai pio eukolo......na to proteinoume!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2010 172,5 δεν χρειάζεται να το υπολογίσουν, αφού είναι πάνω από 150... Κρατάνε 6 ευρώ και τελειώνει η υπόθεση..Για το 1% συμφωνώ, αλλα΄υπάρχει και πιο απλό!!! Το 0%!! :laugh: Βολεύει και εμάς και τους dealer!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts