Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Oδηγός εγκατάστασης PostgresSQL σε win 7 (win 32)

Kala_Azar

Recommended Posts

εγκατασταση- ρυθμιση postgres SQL.

για να κανετε επιτυχη εγκατασταση πρεπει να ρυθμισετε διαφορα στα win 7 win 32(ακουγετε τρομακτικο αλλα δεν ειναι).

επισης πρεπει να κατεβασετε το σωστο postgres SQL.

αν γινω υπεραναλυτικος θα μπερδευτω οπότε καντε οτι λεω χωρις τι και γιατι.

1) disable anitvirus(καποιοι λενε unistall. αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται)

2) απενεργοποιηση firewall των windows. και πατε στοn Πίνακας Ελέγχου-->Λογ. χρηστών & οικογενειακή ασφάλεια-->Λογαριασμοί χρηστών και πατηστε αλλαγη ρυθμισεων λογαριασμου χρηστη --> κατεβαστε κατω κατω την μπαρα.

3) κατεβαστε αυτο το postgresSQL (ειναι ΖΙParismeno. ΘΕΛΕΙ UNZIP!!!! basiko la8os) http://ftp.gr.postgresql.org/pub/databa ... 3.12/win32 kai katebaste to postgresql-8.3.12-1.zip.

* εξηγω γιατι κανουμε το βημα 3.) to Σωστο postgresSQL ειναι αυτο σε μορφη zip.! oloi κατεβαζουν απο την αρχικη σελιδα το no install . αυτο ειναι λαθος. να το ξερετε για το μελλον.

επισης να κατεβαζετε απο mirrors γιατι ειναι πιο γρηγορο κατεβασμα. θα βαλω πιο κατω και ενα βιντεο απο το youtube που εξηγει αρκετα πραγματα.(απλα δεν λεει τις ρυμοισεις που κανουμε στα win 7. ουσιαστικα εγω αυτα συμπλιρωνω.)

κατεβαστε το πιο latest version αλλα να ειναι για windows.

4) to katebasate? EXTRACT ττο φακελο γιατι ειναι συμπιεσμενος και ας εχει εικονιδιο ασυμπιεστου φακελου!!!

5)καντε οτι λεει το παραπανω βιντεο.

6) σε καποιο σημειο (4.43 ' ) εχει το service configuration. balte ena kodiko. μετα θα σας πει οτι θα διμιουργισει κατι. αφου πατησετε ΝΑΙ θα σας πει οτι ο κωδικος που βαλατε ειναι WEAK. να βαλει απο μονο του εναν τυχαιο κωδικο? ΟΧΙ

7) initialize database cluster. οπως και το βιντεο καντε οτι λεει.

ΕΔΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ υπαρχει to εξης προβλημα: secondary logon" service is not running. This service is required for the installer to initialize the database. Please start this service and try again.

τι πρεπει να κανετε?

πρεπει να ενεργοποιησετε κατι απο τα windows. αν εχετε αγγλικα windows: control panel > administrative tools > services > secondary logon > right-click > start AND right-click > properties > startup type: automatic.

αν εχετε ελληνικα (εγω ετσι το εκανα. το να μεταφρασω τις παραπανω οδηγιες και να προσπαθησω να το κανω στον Η/Υ δεν γινοταν. δεν ξερω γιατι. ισως κατι εχω κανει λαθος στα windows μου. τσπα.) ΠΑΤΗΣΤΕ δεξι κλικ στην ENAΡΞΗ.-->ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ-->tab:μενου εναρξη-->Προσαρμογη-->εργαλεια διαχειρισης συστηματος ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ να Εμφανιζεται στο μενου εναρξης και ολα τα προγραμματα. πατηστε ΟΚ και εγαρμογη.

τωρα πατηστε εναρξη και θα δειτε οτι εμφανιζεται ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.-->διαχειριση υπολογιστη.-->ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-->Δευτερευουσα συνδεση (secondary logon)-->κατασταση υπερεσιας πατηστε Εκινιση ΚΑΙ απο πανω Τυπος εκινησης βαλτε το στο ΑΥΤΟΜΑΤΑ.

αυτο ηταν. ξανακαντε την εγκατασταση του postgresSQL opws leei to video χωρις προβλημα.

:silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ σε windows xp πήγα αρκετές φορές να το εγκαταστήσω αλλά μου έβγαζε πρόβλημα όταν έφτανε να εγκαταστήσει το postgresSQL.

Συγκεκριμένα μου βγάζει το παρακάτω

"The feature you are trying to use is on a network resource that is unavailable."

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ?

Confucius έγραψε:

Εγώ σε windows xp πήγα αρκετές φορές να το εγκαταστήσω αλλά μου έβγαζε πρόβλημα όταν έφτανε να εγκαταστήσει το postgresSQL.

"The feature you are trying to use is on a network resource that is unavailable."

κανε οτι λεει το βιντεο στην εγκατασταση του postgres

8a kaneis install ksexwrista to postgresSQL apo to PT /hm

Confucius έγραψε:

κανε οτι λεει το βιντεο στην εγκατασταση του postgres

8a kaneis install ksexwrista to postgresSQL apo to PT /hm

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Οκ εγκαταστάθηκε, αλλά πως το συνδέω έτσι ώστε να μου δείχνει τα στοιχεία που θέλω στα τραπέζια?

Με την ongame δε δουλεύει?

Confucius έγραψε:

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Οκ εγκαταστάθηκε, αλλά πως το συνδέω έτσι ώστε να μου δείχνει τα στοιχεία που θέλω στα τραπέζια?

Με την ongame δε δουλεύει?

phgaine sto site tou programm pou exeis kai des video. exoun ta panta.

na katebaseis ai ta update

Se euxaristw gia alli mia fora file mou.

Exoun sunde8ei ola ta hand histories katagrafonte kanonika to mono problima einai oti de mou emfanizonte ta statistika panw sta tables pou paizw.

Mporei kapoios na me boi8isei me auto pls?

A kai kati allo sta tournoua ta opoia exw paiksei kai exoun perastei sto istoriko einai ok mono pou ta exei ola sa xamena.

Den exei perasei diladi ta kerdoi apo auta.

Giati sumbainei auto?

• 2 months later...
  • 1 month later...
παιδια μολις βαζω account password μου βγαζει το εξης .invalid username specified.apotyxia syndeshs .agnosto onoma xristi i esfalmeno kodikos prosvasis. any help?

For reinstalling SQL to a new/empty DB, please follow these steps:

1) Uninstall PostgreSQL from the Windows Control Panel.

2) manually delete or rename the Program Files\Postgresql folders

3) run the command - start > programs > accessories > command prompt > right-click > run as administrator

PHP Code:

net user postgres /delete

It should say 'command completed successfully if it works. If it says it doesn't find that name, then you should be OK.

• 1 year later...