Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

hands 82%-18%

tagiannis21

Recommended Posts

re harima mazi sou alla oxi synexomena dn ginetai auto kati synvenei...kai twra tha les ine xamenos kai ta leei auta alla dn ine etsi m kanei entypwsi pws ginete synexeia na exw auto to xarisma na peftw ti sygkekrimeni stigmi se tetoia hands..kk vs 9-T 678 flop eleos..se proflop allin 40 bigblind meta apo raise kai reraise kai ekane call.ti na pw isws kanw lathos.. B) gg file

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καθόμουν εχθές και αμπελοφιλοσοφούσα με έναν φίλο επίσης ποκερά. Το θέμα μας ήταν τα bad beat, το συμπέρασμα ήταν το εξής ότι όσο καλύτερος παίχτης είσαι τόσο θα μειώνεται ο λόγος των bead beat ου ρίχνεις προς τα bad beat που τρως για τον απλούστατο λόγο ότι το bad beat έρχεται από κακό παιχνίδι (γι αυτό ένας από τους δύο είναι πολύ πιο μπροστά) άρα όσο καλύτερα παίζεις τόσο πιο πολλά θα τρώς. Το πρόβλημα έρχεται όταν αυτά έρχονται το ένα πίσω απ’ το άλλο, τότε πέφτει η ψυχολογία και καθώς (κατά την άποψη μου) το πόκερ είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό παιχνίδι ψυχολογίας έρχεται ο «κατήφορος». Πράγμα το οποίο το ένιωσα όταν πριν από περίπου ένα μήνα είχα ένα downswing πού έφτασε τα 22-23bi (ασχολούμαι με sng heads up) και κάθε μέρα έμπαινα να παίξω και αυτό που έλεγα «ωχ τα θα δουν τα μάτια μου σήμερα» ουσιαστικά με κατέστρεφε γιατί και δύο συνεχόμενα coinflip να έχανα άρχιζε το tilt. Αυτό που θέλω να σου πω είναι να κάνεις ένα break, το χειρότερο πράγμα είναι να συνεχίσεις να παίζεις, κάτσε…. χαλάρωσε λίγο και όταν νιώσεις ότι έχεις καλή ψυχολογία (ψυχολογία νικητή) μπες και παίξε. Και κάτι άλλο, μην αφήνεις το poker να «ρυθμίζει» τη διάθεση σου μιας και (απ ότι καταλαβαίνω) δεν ζεις από αυτό.

John_Artega έγραψε:

το συμπέρασμα ήταν το εξής ότι όσο καλύτερος παίχτης είσαι τόσο θα μειώνεται ο λόγος των bead beat ου ρίχνεις προς τα bad beat που τρως

hmm peripou..

pio accurate einai to "όσο μειώνεται ο λόγος των bad beat που τρως προς τα bad beat που ρίχνεις τόσο καλύτερος παίχτης είσαι"

oson afora ta lolaments panta

exeis apolyto dikio file m..ine wpos ta les apo tote pou katalava oti exw veltiwsei esthita to paixnidi m apo tote den exeis idea ti exw dei alla poio poli den milaw gia ta kaka play allon alla gia toso kairo prospathousa na mathw pote k an prepei na valw ta lefta m(chips)sto pot k na ime mprosta kai otan to katafera xekinisan tromera bad beat alla to xeirotero synexwmena gia auto apofasisa na grapsw.dn ime oute klapsiareis oute tpt gt xerw oti oso pezw etsi se vathos xronou tha dikaiotho B)

Johnny22 έγραψε:

John_Artega έγραψε:
το συμπέρασμα ήταν το εξής ότι όσο καλύτερος παίχτης είσαι τόσο θα μειώνεται ο λόγος των bead beat ου ρίχνεις προς τα bad beat που τρως

hmm peripou..

pio accurate einai to "όσο μειώνεται ο λόγος των bad beat που τρως προς τα bad beat που ρίχνεις τόσο καλύτερος παίχτης είσαι"

oson afora ta lolaments panta[/quote:1b384no3]

Mmmmmm Έχεις δίκιο … κανένα από τα δύο όμως δεν σημαίνει ότι είσαι winning player!!

yparxoun ki alloi tagiannh mh stenaxwriese

mallon h lysh einai na pzeis san emporos narkwtikwn

trws polla badbeats giati ta vazeis me pleonekthma

dokimase apo edw ki empros na ta vazeis me meionekthma

an xaseis tha peis ok synevei to pio pithano

an kerdiseis mallon meta apo kana dimhno tha anarthsoun to onoma sou

sto land sthn lista me tous pio kerdismenous (yparxoun paradeigmata)

H λέξη bad beat μου θυμίζει τον σατανά και τα μαθηματικά το Θεό του πόκερ.....βγάλε συμπέρασμα τώρα εσύ.....

Εγώ ήδη έχω βγάλει.

Healer

vakapetr έγραψε:

yparxoun ki alloi tagiannh mh stenaxwriese

mallon h lysh einai na pzeis san emporos narkwtikwn

trws polla badbeats giati ta vazeis me pleonekthma

dokimase apo edw ki empros na ta vazeis me meionekthma

an xaseis tha peis ok synevei to pio pithano

an kerdiseis mallon meta apo kana dimhno tha anarthsoun to onoma sou

sto land sthn lista me tous pio kerdismenous (yparxoun paradeigmata)

+1

John_Artega έγραψε:

Το πρόβλημα έρχεται όταν αυτά έρχονται το ένα πίσω απ’ το άλλο, τότε πέφτει η ψυχολογία και καθώς (κατά την άποψη μου) το πόκερ είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό παιχνίδι ψυχολογίας έρχεται ο «κατήφορος». Πράγμα το οποίο το ένιωσα όταν πριν από περίπου ένα μήνα είχα ένα downswing πού έφτασε τα 22-23bi (ασχολούμαι με sng heads up) και κάθε μέρα έμπαινα να παίξω και αυτό που έλεγα «ωχ τα θα δουν τα μάτια μου σήμερα» ουσιαστικά με κατέστρεφε γιατί και δύο συνεχόμενα coinflip να έχανα άρχιζε το tilt. Αυτό που θέλω να σου πω είναι να κάνεις ένα break, το χειρότερο πράγμα είναι να συνεχίσεις να παίζεις, κάτσε…. χαλάρωσε λίγο και όταν νιώσεις ότι έχεις καλή ψυχολογία (ψυχολογία νικητή) μπες και παίξε. Και κάτι άλλο, μην αφήνεις το poker να «ρυθμίζει» τη διάθεση σου μιας και (απ ότι καταλαβαίνω) δεν ζεις από αυτό.

συμφωνω απολυτα. αν καταφερεις και διακρινεις νωρις οτι εισαι τοσο οριακα on tilt τοτε ακομα καλυτερα.

kata arxin sas euxaristw olous pou sxoliasate to thema m kai den to agnoisate..exeis dikio 10-8 vs 99 =30%-70% alla to eipa apla gt etyxe ekeini ti stigmi.k peite m eseis an exei kanei kapoios me real money call 18 bb me 10-8 an den exei ta 2 10aria..k symptwmatika lew sympwmatika tis perrisoteres fores ine americanakia..TYXAIO DE NOMIZW!!!gg se olous paidia...

Τα είπες όλα τώρα...

Υπάρχουν 2 ενδεχόμενα..

1) Συμπαιγνία στην πλάτη σου από τους Αμερικάνους για να σου φάνε τα λεφτά τώρα που πέφτει το δολάριο μπας και σωθεί η οικονομία τους,

ή

2) η πλειοψηφία των παιχτών είναι Αμερικάνοι και αναπόφευκτα η πλειοψηφία των bad beats σου προέρχεται από Αμερικάνους.

Εγώ στη θέση σου θα το έψαχνα πάντως...

Τέλος, αν πιστεύεις τόσο πολύ ότι σε αδικεί συστηματικά, δοκίμασε να εγκαταστήσεις κάποιο λογισμικό για tracking, παίξε και ένα σημαντικό αριθμό χεριών, και μετά δες αν έχεις δίκιο ή όχι.