malachaskos Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 Σήμερα στις 10:00 το βράδυ δημιουργήθηκαν δύο τουρνουά με με buy in:5+0.5$ name: POKERLAND OSG (324636553)- κωδικός: pokerland10+1$ name: POKERLAND OSG#2 (324637555) - κωδικός: pokerlandγια όλες τις τσέπες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gumbler888 Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 +1 elate nai spasoume plaka alla k na pai3oume kai ligo kalo pokeraki!!!!! Special Invite gia ola ta meloi twn Online Study Group...Gia na doume an ta mathimata apodidoun.........lol Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sotiris4ad Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 re paidia valte 3000 markes starting stack..i de ginetai..? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 εχει 15λεπτα blinds Σωτηρη αμα βαλουν και 3k starting stack θα ξημερωσουμε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gumbler888 Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 distixws dn ginetai sotiri alla ta blind levels einai 15lepta, opote iparxei arketos xronos gia na paixtei kalo poker...! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
John_Artega Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 Χμμμμμμμμμμ…. Μάλλον θα το τιμήσω!!! Αν και δεν έχω ιδέα από tour, θα έχει χαβαλέ!!Btw βλέπω πάνω γράφει private tour for pokerland’s online study group, ποιος πήρε την πρωτοβουλία για το tour γι αυτό?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 το σκεφτήκαμε με τον gumbler888 χτες! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 me 5 $ isos mpW! an kai den exo mia ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
John_Artega Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 malachaskos έγραψε:το σκεφτήκαμε με τον gumbler888 χτες!ναι… αυτό που ρωτάω είναι αν είναι ΜΟΝΟ για τα μέλη του online study group Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 οχι!!! όλοι είστε ευπρόσδεκτοι! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gumbler888 Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 oxi John, gia ola ta meloi tou pokerland einai, apla einai mia efkairia, na doume k ti emathan ta nea paidia....p.s: an iparxoun atoma pou endiaferontai gia pio psilw buy in, as postaroun edw.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TOREADOR Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 birbilisgr έγραψε:εχει 15λεπτα blinds Σωτηρη αμα βαλουν και 3k starting stack θα ξημερωσουμε side bet? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
clickys Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 side bets ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gumbler888 Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 kopiase k si kirie clicky...i dn einai gia ta gousta s?!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Paraforos Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 Ωραία πρωτοβουλία ... μόλις έκανα register και για τα 2 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 TOREADOR έγραψε:birbilisgr έγραψε:εχει 15λεπτα blinds Σωτηρη αμα βαλουν και 3k starting stack θα ξημερωσουμε side bet? [/quote:hkfnropb]εγω δεν ειμαι ακομη σιγουρος αν θα παιξω γιατι δεν ξερω αν θα ειμαι σπιτι.αν το οργανωσεις και προλαβω ειμαι μεσα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TOREADOR Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 birbilisgr έγραψε:TOREADOR έγραψε:birbilisgr έγραψε:εχει 15λεπτα blinds Σωτηρη αμα βαλουν και 3k starting stack θα ξημερωσουμε side bet? [/quote:2sy1ejeq]εγω δεν ειμαι ακομη σιγουρος αν θα παιξω γιατι δεν ξερω αν θα ειμαι σπιτι.αν το οργανωσεις και προλαβω ειμαι μεσα[/quote:2sy1ejeq]για μεταξυ μας μονο ελεγα,αν και τωρα που το ξανασκεφτομαι δε με συμφερει στην εδρα σου . θα στο ξαναπροτεινω σε καποιο της ongame Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου, 2010 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: σε λιγο η ongame θα γινει δευτερο σπιτι μου οποτε κανε γρηγορα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2010 lol...simera to skeftomouna gia ekpaideusi...na mou steilete oloi ta hh apo auta ta tour na ta kanoume review... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
okatim Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2010 re paidia na kanete kai avrio kana tournoua mono gia ta melh tou pokerland giati simera me piasate aproetoimasto...no moneyy...kante avrio plzzzz!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TOREADOR Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2010 bounty 200 $ ston kasspav isxyei ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sotiris4ad Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2010 elpizw na kanonisoume k allo gt smr de mporw na paiksw..!!!kala kerdi..!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
miolnir28 Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2010 Γραφτηκα αλλα την επομενη φορα παιδια μην βαλετε 15 λεπτα blinds. Βαλτε 5 αντε 10. Μην ξημερωνουμε κιολας... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2010 8a valeis kaneis 5 euro?FISHYBATE Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gumbler888 Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2010 kanena provlima file, ap' oti eida i antapokrisi einai para poly megali afou palia me ta diskolias gemizame ena trapezi enw simera simetixan 36 atoma sto 5ri kai 22 sto 10ri, opote giati oxi...! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts