crf88 Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2010 mallon gi auto eperna mexri 13 stin ekthesi sto sxolio giorgio ..... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2010 χωρίς να εχω εμπειρία συμφωνώ με την άποψη ότι το ΙΤΜ δεν έχει σχέση (άμεση τουλάχιστον) με την κερδοφορία.... αν θές σκέψου:πόσες φορές μπήκες στα χρήματα? και τι κέρδος είχες?πόσα πήρες την κάθε φορά? ανάλογα με το (buy in)τι θέλω να πώ... αν αποκλιστείς αμέσως μετά το μπαμπλ απλός θα διπλασιάσεις τα χρήματα που επενδύσεις άρα θα χρειαστεί να είναι 50% ΙΤΜ τουλάχιστον για να πείς οτι έχεις κέρδος!!!!προσωπικά δεν κοιτάω καθόλου να μπώ ΙΤΜ αλλά να προχωρήσω στο τουρνουά και έχει διαφορά το να θέλεις να κερδίσεις απο το να μην χάσεις (όχι δεν είναι δικό μου αυτό και εγώ το έχω ακούσει)!αυτό ίσως το κάνω πειδή στα τουρνουά που παίζω το κέρδος μου στις τελευταίες θέσεις ΙΤΜ θα είναι 2-11$ αν έπαιζα σε μεγαλύτερα όρια μπορεί να έπαιζα διαφορετικά! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2010 λαθος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dims Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2010 φιλε malachaskos δεν ισχυει αυτο που λες,εκτος απο την περιπτωση που παιζεις καποιο longshot απο καποιο qualifier ισως,οποτε το να μπες itm ειναι ενα καλο boost στο bankroll σου(καπως ετσι ειμαι κ εγω βασικα).Αλλα για καποιον που παιζει regularly πχ 54ρια τουρ,αναλογικα ειναι ακριβως το ιδιο.Το απλο itm του δινει περιπου το διπλασιο του buy in του. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2010 dims έγραψε:φιλε malachaskos δεν ισχυει αυτο που λες,εκτος απο την περιπτωση που παιζεις καποιο longshot απο καποιο qualifier ισως,οποτε το να μπες itm ειναι ενα καλο boost στο bankroll σου(καπως ετσι ειμαι κ εγω βασικα).Αλλα για καποιον που παιζει regularly πχ 54ρια τουρ,αναλογικα ειναι ακριβως το ιδιο.Το απλο itm του δινει περιπου το διπλασιο του buy in του.Αν κατάλαβα καλά αυτό που λές είναι το ίδιο με αυτο που λέω και εγώ!αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το κατάλαβα!!!!!Μπορείς να εξηγήσεις λίγο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dims Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2010 προσωπικά δεν κοιτάω καθόλου να μπώ ΙΤΜ αλλά να προχωρήσω στο τουρνουά και έχει διαφορά το να θέλεις να κερδίσεις απο το να μην χάσεις (όχι δεν είναι δικό μου αυτό και εγώ το έχω ακούσει)!αυτό ίσως το κάνω πειδή στα τουρνουά που παίζω το κέρδος μου στις τελευταίες θέσεις ΙΤΜ θα είναι 2-11$ αν έπαιζα σε μεγαλύτερα όρια μπορεί να έπαιζα διαφορετικά!λεω οτι μαλλον δε θα επαιζες διαφορετικα γιατι δε θα σε ενδιεφερε ενα απλο itm σε 108$ τουρ πχ. , αν φυσικα τηρουσες πιστα το bm.Γιατι τα 200$ του itm θα ειναι ιδιο ποσοστο της μπανκας του regular σε αυτα τα stakes ,με οτι θα ειναι τα 2-11$ για σενα(κ για μενα). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2010 ok. σωστά κατάλαβα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Tubular Bell Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2010 Νομίζω όμως πως έρχεστε λίγο σε αντίθεση με αυτά που έχω διαβάσει σχετικά με τα ΜΤΤ, εκτός αν δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά. Οι περισσότεροι λένε πως πρωταρχικός στόχος σε ένα ΜΤΤ είναι να επιβιώσεις όσο γίνεται περισσότερο. Επίσης, δε θυμάμαι σε ποιο site, χαρακτηριστικά ανέφερε πως ένα chip που χάνεις είναι πιο πολύτιμο από 10 που κερδίζεις. Κοινώς, φρόντισε να μη χάνεις. Survival.Πιστεύετε πως έχουν άδικο ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ΣΕΜΦΕ Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2010 όχι, απλά κανείς δε συνειδητοποιεί ότι πράγματι τον νοιάζει και η επιβίωση και όχι μόνο το να βγει πρώτος σε ένα ΜΤΤ.πχ αν είμαστε στο bubble ή σε κάποιο σημείο που τα χρηματικά έπαθλα ανεβαίνουν σημαντικά και υπάρχει ένα shortstack που πρόκειται να χάσει όλο του το stack λόγω των blinds στις επόμενες 2-3 παρτίδες, ο οποιοσδήποτε θα πάει πολύ ευκολότερα πάσο τα οριακά του φύλλα. δηλαδή η επιβίωση παίζει για όλους ρόλο ακόμα και για αυτούς που δεν το παραδέχονται.μπορείς να μελετήσεις και το ICM για τη μαθηματική επιβεβαίωση αυτών. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
melancholy Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2010 Tubular Bell έγραψε:Επίσης, δε θυμάμαι σε ποιο site, χαρακτηριστικά ανέφερε πως ένα chip που χάνεις είναι πιο πολύτιμο από 10 που κερδίζεις. Κοινώς, φρόντισε να μη χάνεις. Survival.mi ksanadiavaseis to sigkekrimeno sait..kai prosexe genika na mi diavazeis randomies...crf88 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts