Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Πως θα το παιζατε..;

Themis

Recommended Posts

Καταρχην να πω οτι για καποιον λογο δεν εμεινε στην hand history το εν λογω hand οποτε θα σας το περιγραψω οσο το θυμαμαι..

Με blinds 30-60 και stack 1600 περίπου ειμαι UTG και παιρνω :Ac :Kc . Κανω raise preflop στα 210 και εχω 2 callers, εναν σε Μid Position και το BB. To pot ειναι 660.

Flop : :Tc :7c :6d

Το ΒΒ κανει check , πονταρω 450, ο mid.pos. fold, το ΒΒ call. Mενω με 1000 περιπου.

Turn : :9s .

Το ΒΒ παει all-in, και με καλυπτει..

α) Καλα εκανα preflop? Ηθελε μεγαλυτερο/μικροτερο πονταρισμα/limp in με σκοπο re-raise/limp in για να δω απλα το flop?

β) Στο flop δεν επρεπε να πονταρω? Μηπως πονταρα πολλα; Μηπως λιγα?

γ) Τα βλεπω στο river?

Περιμενω τις απαντησεις σας με ενδιαφερον.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

preflop....egw de pontarw otan eimai UTG kai exw megala xartia...mporw na kanw raise me :8h :9h h:5s :6s ala me AK protimaw na kanw aplo call.

gia na kanei kenta ....prepei na exei j8..ara sto flop kanei call 450!me inside straight?de nomizw...posa lefta exei?trips....?mporei....mporei na exei kai flush draw...

egw ta vlepw....

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Κρατουσε 9 - 9 ο παικτης. Ειδε το στοιχημα μου στο flop , και στο turn επαιξε ρεστα .

Το ειδα το στοιχημα στο turn. Αλλα δυστυχως δεν ηρθε σπαθι. Ηρθε ο :Ks. Ειρωνια ε?

Καλυτερα που εγινε ετσι. Αν πηγαιναμε all in, ( για καποιον περιεργο λογο, λεμε τωρα) στο turn και ερχοταν πρωτα ο :Ks και μετα το :9s , ισως να μην ειχα PC τωρα για να γραφω την απαντηση μου... :P

Αφού στο φλοπ κάνει callείναι σίγουρο οτι είσαι πίσω.Με 30-60 blinds και περίπου 1000 πόντους να σου απομένουν αν δεν κάνω λάθος πρέπει να πας πάσο σε οποιοδήποτε ποντάρισμα του.Το τουρνουά έχει πολύ δρόμο ακόμα για να κυνηγήσεις κάτι που μπορεί να σου βγεί και να χάσεις αφού εχει set...

Συμφωνώ με τον the300.

Με 2 overcards και nut flush draw, στο flop είσαι φαβορί εφόσον δεν έχει ο άλλος trips, πράγμα που δεν μπορείς ακόμα να ξέρεις (μπορεί να πηγαίνει για check-raise). Τη στιγμή που ποντάρεις 450, είσαι πλέον σχεδόν pot committed σε αυτήν την πάσα (έχοντας βάλει σχεδόν 1/2 της κάβας σου), ό,τι και να έρθει το turn. Οπότε, γιατί να μην τα βάλεις όλα τώρα στο flop και να κάνεις τον άλλο να κάνει fold. Ακόμα και call να έκανε, είσαι φαβορί για την πάσα.

Από την άλλη, εάν δεν πιέσεις αυτήν την πάσα μέχρι το τέλος...

Ωστόσο επειδή είναι ακόμα νωρίς και τα blinds μικρά μπορείς να κάνεις check το flop και fold εφόσον δεν βελτιωθείς. Συνεχίζω όμως να υποστηρίζω την πρώτη λύση.

Όσον αφορά το μέγεθος του πονταρίσματος, νομίζω είναι στο κατώτερο όριο που θα έπρεπε να βάλεις, γιατί περικλείει λίγο και το αίσθημα της αδυναμίας στα 2/3 του pot. Οπότε βάλε pot (660) οπότε να ξέρει ο άλλος ότι θα είσαι allin στο turn, ό,τι και να βγει (για τους παραπάνω λόγους).

Jimmakos έγραψε:

Συμφωνώ με τον the300.

Με 2 overcards και nut flush draw, στο flop είσαι φαβορί εφόσον δεν έχει ο άλλος trips, πράγμα που δεν μπορείς ακόμα να ξέρεις (μπορεί να πηγαίνει για check-raise). Τη στιγμή που ποντάρεις 450, είσαι πλέον σχεδόν pot committed σε αυτήν την πάσα (έχοντας βάλει σχεδόν 1/2 της κάβας σου), ό,τι και να έρθει το turn. Οπότε, γιατί να μην τα βάλεις όλα τώρα στο flop και να κάνεις τον άλλο να κάνει fold. Ακόμα και call να έκανε, είσαι φαβορί για την πάσα.

Από την άλλη, εάν δεν πιέσεις αυτήν την πάσα μέχρι το τέλος...

Ωστόσο επειδή είναι ακόμα νωρίς και τα blinds μικρά μπορείς να κάνεις check το flop και fold εφόσον δεν βελτιωθείς. Συνεχίζω όμως να υποστηρίζω την πρώτη λύση.

Όσον αφορά το μέγεθος του πονταρίσματος, νομίζω είναι στο κατώτερο όριο που θα έπρεπε να βάλεις, γιατί περικλείει λίγο και το αίσθημα της αδυναμίας στα 2/3 του pot. Οπότε βάλε pot (660) οπότε να ξέρει ο άλλος ότι θα είσαι allin στο turn, ό,τι και να βγει (για τους παραπάνω λόγους).

h momh lysh kat eme htan to all-in sto flop afoy eixe 99 den nomizw na kindineye to stack toy me ena amfivolo call