Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ισως να ήταν από τα πιο εποικοδομιτικά study group. Η ανάλυση του bits10 σε κερδισμένο DNG, ήταν φανταστική, και ομολογουμένως μας άνοιξε τα μάτια σε πολλούς τομείς. Ευχαριστούμε τον bits10 για αυτά που μας έδωσε και ελπίζουμε και άλλοι καταξιωμένοι παίχτες να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Λογικά το επόμενο θα είναι μετά την επιστροφή μου από Αμερική, οπότε θα τα πούμε σε 4 βδομάδες περίπου. Μέχρι τότε keep grinding!!

PS. 2η θεση σε τουρ την ίδια μέρα μετά τις συμβουλές του bits10...τυχαίο?δε νομίζω.

Δημοσίευση

συμφωνω με τον Παυλο,ηταν οντως πολυ εποικοδομιτικο το study group και ο bits10 μας εδειξε και εξηγησε διαφορες κινησεις/τεχνικες που εφαρμοζει και εγω προσωπικα νιωθω οτι αν μπορεσω να εφαρμοσω στο παιχνιδι μου καποιες απο αυτες τοτε θα ανεβασω το παιχνιδι μου ενα σκαλοπατι ψηλοτερα.

ελπιζω και ο ιδιος να πηρε κατι απο μας η τουλαχιστον να του αρεσε η διαδικασια ωστε να τον ξαναεχουμε στα επομενα