kasspav Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Νοεμβρίου, 2010 Δεν ξεχνιόμαστε...! Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Νοεμβρίου, 2010 Ισως να ήταν από τα πιο εποικοδομιτικά study group. Η ανάλυση του bits10 σε κερδισμένο DNG, ήταν φανταστική, και ομολογουμένως μας άνοιξε τα μάτια σε πολλούς τομείς. Ευχαριστούμε τον bits10 για αυτά που μας έδωσε και ελπίζουμε και άλλοι καταξιωμένοι παίχτες να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.Λογικά το επόμενο θα είναι μετά την επιστροφή μου από Αμερική, οπότε θα τα πούμε σε 4 βδομάδες περίπου. Μέχρι τότε keep grinding!!PS. 2η θεση σε τουρ την ίδια μέρα μετά τις συμβουλές του bits10...τυχαίο?δε νομίζω. Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2010 συμφωνω με τον Παυλο,ηταν οντως πολυ εποικοδομιτικο το study group και ο bits10 μας εδειξε και εξηγησε διαφορες κινησεις/τεχνικες που εφαρμοζει και εγω προσωπικα νιωθω οτι αν μπορεσω να εφαρμοσω στο παιχνιδι μου καποιες απο αυτες τοτε θα ανεβασω το παιχνιδι μου ενα σκαλοπατι ψηλοτερα.ελπιζω και ο ιδιος να πηρε κατι απο μας η τουλαχιστον να του αρεσε η διαδικασια ωστε να τον ξαναεχουμε στα επομενα Παράθεση
tzouv Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου, 2010 Μακαρι να συμμετεχουν και στα online study και να ανεβει και εκει ακομα πιο ψηλα το επιπεδο για μας που ειμαστε μακρυα! Παράθεση
bits10 Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2010 eyxaristithika poly ti synantisi mas kai xairomai pou aisthaneste oti pirate pragmata apo ayti. elpizw pragmatika na apodeixtei voithitiki.elpizw na erthw xana na koitaxoume kai allwn ta HHs gia na yparxei megaluteri gkama sto sxoliasmo.gl se olous! Παράθεση
mak Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2010 ποτε γινεται το επομενο ειπαμε???? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
TOREADOR Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2010 mak έγραψε:ποτε γινεται το επομενο ειπαμε???? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:next week in vegas Παράθεση
Recommended Posts