Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

http://www.flopturnriver.com/Poker-Hand ... 230670.php

http://www.flopturnriver.com/Poker-Hand ... 230677.php

ελπιζω να ανοιγουν τα λινκ ( πρωτη φορα ποσταρω χερια ετσι)... απλα επειδη παρακατω φαινονται τα αποτελεσματα της παρτιδας σχολιαστε καλυτερα χωρις να τα δειτε για να μην ειμαστε results oriented :)

Δημοσίευση

harima έγραψε:

Στο πρωτο χερι γιατι κανεις c/r το φλοπ?

Στο δευτερο χερι γιατι check το turn?

στο πρωτο raise κανω για protection κυριως γιατι ειμαι κ εκτος θεσης. Δεν μ αρεσει η λογικη του check call και σε ενδεχομενο scary turn να παω πασο.Αυτο π μ προβληματιζει ειναι το 3bet all in που μ κανει με το οποιο προφανως αντιπροσωπευει κατι π δν κερδιζω. Ο μονος λογος π κανω call ειναι οτι ειναι low buy in το τουρνουα κ εχω δει πολλες φορες να το κανουν αυτο απλα με overcards.

στο δευτερο δεν ειναι το line που θα ακολουθουσα συνηθως με overpair απλα το κανω για ν νομιζει οτι εκανα απλα cbet με air στο φλοπ. ειχα στο μυαλο μ να shovarw οποιοδηποτε non ace river για ν φαινεται σαν μπλοφα θεωρωντας οτι θα παρω call απο οποιοδηποτε 9,Q η overpair που μπορει να εχει

Δημοσίευση

Θα σου πω το χιλιοειπωμενο σαn μανγητοφωνο

Βet/raise for value or for bluff

Αν υφισταται bet for protection σαν εννοια σιγουρα δεν ειναι αυτη η περιπτωση.

Το οτι εισαι εκτος position δε σημαινει οτι πρεπει ντε και καλα να το κανεις exploit και να παρεις initiative.

To ''δε θελω να κανω call και fold στο turn'' ειναι απλα random

Σαφως δεν μπορεις να παιξεις το πιο +ev game OOP αλλα ετσι ειναι το game και ισχυει για ολους και ναι πολλες φορες θα γινεις exploit αλλα you have to live with that γιατι στη τελικη το πασο σου στο turn μπορει ναναι +ev κοντρα στο range που 2barelliazei ασχετα αν στο συγκεκριμενο hand τελικα σε μπλοφαρει.

Μπορεις να κανεις απλα ενα call το φλοπ . Δεν σημαινει το οτι κανει 100%cbet κανει και 100% 2 barell με overs.

Επισης πολλα scare cards ειναι scare cards και γιαυτον και μπορει να πας σε πιο φτηνο showdown και να δεις τελικα JJ etc.. που δε ξαναβαρεσαν πχ σε Κ/Q/A turn αλλα στο flop c/r σου shiparoun .

Στο δευτερο χερι you're overthinking.

Πιθανοτατα ο αντιπαλος να μη σε παρακολουθει καν. Με το να μη πονταρεις χανεις value απο αρκετα hands τα οποια θαπληρωναν.

Δημοσίευση

μ αρεσε η αναλυση σου για το πρωτο χερι προσπαθω να σκεφτομαι ετσι εδω κ καμποσο καιρο κατηγοριοποιωντας τα bets μου σε bluff/value.

οσο για το δευτερο εκανε ενα εμετικο check στο ριβερ μ κεντα κ προφανως auto call στα ρεστα μου.

anyway, σε ευχαριστω