dims Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 Καλησπέρα,αποφάσισα να κανω μια κατάθεση 600$(για να εχω τη δυνατοτητα να ξεκλειδωσω ολο το μπονους) σε μια απο τις 2 μεγάλες εταιρείες.Αυτη τη στιγμη,εχω τη δυνατοτητα να βαλω χρηματα μονο σε μια απο τις 2.Ποια προτείνετε??Υ.Γ :Παίζω κυρίως sit and go,κ mtt 3,30$-22$Y.Γ 2: Το επιπεδο λογικα ειναι υψηλο σε σχεση με τα ευρωπαικα σαιτ κ στις 2 αυτες,αλλα τι γινεται με blind structures,overlay tours,sats κτλ..Ευχαριστω Παράθεση
zahos1 Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 Και το ερώτημά μου, ποια site θεωρείς ως τα 2 μεγάλα? Stars και Tilt? Παράθεση
dims Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 καλησπερα,λαθος μου αλλα το θεωρησα προφανες.Μεγαλα απο αποψη field κτλ.Για stars και tilt ρωταω. Παράθεση
liondani Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 Καταρχήν να έχεις υπόψιν σου ότι με αυτά τα stakes μόνο αν παίζεις πολλά τουρνουά ταυτόχρονα (multitable) θα τα καταφέρεις να το καθαρίσεις....(δεν είναι ότι ποιο εύκολο) Παράθεση
MAnoloskoufA Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2010 Θα σου ελεγα να κανεις μια δοκιμη και στα 2 site ετσι ωστε να καταλαβεις ποιο σου ταιριαζει περισσοτερο.Και μη ξεχνας μιλαμε μονο για ΜΤΤ. Παράθεση
amethyst Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2010 tha diafwnisw oti to epipedo ton FT Kkai PS einai poio dyskolo apo ta eyrwpaika site.apo ekei kai pera mias kai milame gia micro-low stakes pisteyw pwskalhtera na epilekseis FT kai rakeback an paizeis arketa tables tautoxrona. Παράθεση
Recommended Posts