Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

STHMENO H OXI?

voukefalas4

Recommended Posts

Θα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους σε εταιρία που έβαλε 5$ δωρεάν στο λογαριασμό μου(δεν είχα κάνει ποτέ κατάθεση+ούτε θα κάνω)πόσο πιθανο είναι σε 15 παρτίδες ΟΜΑΗΑ ΗΙ να πάρεις 7 φορές ΑΑ+(Q-K-ΧΡΩΜΑ)και τα 5$ να γίνουν 300$?

Επρεπε να φύγω από το τρπέζι λόγω δουλειάς και την επόμενη μέρα όλο έχανα με πολυκαλό χέρι στο river.

Υπάρχει περίπτωση να ήταν στημένο?

200$ τους τα πήρα πάντως να με θυμούνται.

Ενα παράδειγμα:

(ΟΜΑΗΑ ΗΙ)

Έχω Αs/Qs/Kh/7c

το flop 8s/9c/10s.

Κάνουν all in τέσσερις παίκτες

α) 10/10/2/3 200$

β) 9/9/5/A 250$

γ) 8/8/K/5 300$

δ) 10/7/4/8 200$

Εγώ ευτυχώς είχα 40$ και κάνω call(έκανα καλά?)

flop 7h river 6d

Όπως καταλάβατε καναν όλοι κέντα του 10 και έχασα.Το περίεργο είναι οτι με τέτοιο flop ακόμα και στα freeroll 1 στους 4 παειπάσο φοβούμενος πιθανό flush.Έιμαι παράλογος ή κάτι βρωμάει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολύ καλα έκανες αφού είχες 12 outs και με 4 παίκτες μέσα είχες τουλάχιστον 5 προς 1 στα λεφτά σου.

Τώρα είναι πολύ τραβηγμένο να εχουν 3 σετ στο φλοπ ένας 2 ζευγη(ο οποίος εκανε κακό call κατά τη γνώμη μου) και ο τέταρτος flush και gutshot draw,οπότε σου βάζει σκέψεις:dry: !!

Αλλά απο την άλλη με τόσα χέρια που παίζονται καθε μέρα στο διαδίκτυο τέτοιες περιπτώσεις κάποια στιγμή θα κάτσουν οπότε δε μπορείς να πεις με σιγουρια ότι είναι στημένο ,όμως σίγουρα όταν βλέπεις κάτι τέτοια το σκέφτεσαι πριν ξαναπαίξεις online!

Και κάτι άλλο,με τα φύλλα που λες δε γίνεται να κάναν όλοι κέντα γιατί στο omaha χρησιμοποιείς 2 φύλλα από το χέρι σου και 3 από το board ,άρα μόνο ο τέταρτος έκανε κέντα στο 10.

Stratos έγραψε:

Πολύ καλα έκανες αφού είχες 12 outs και με 4 παίκτες μέσα είχες τουλάχιστον 5 προς 1 στα λεφτά σου.

Τώρα είναι πολύ τραβηγμένο να εχουν 3 σετ στο φλοπ ένας 2 ζευγη(ο οποίος εκανε κακό call κατά τη γνώμη μου) και ο τέταρτος flush και gutshot draw,οπότε σου βάζει σκέψεις:dry: !!

Αλλά απο την άλλη με τόσα χέρια που παίζονται καθε μέρα στο διαδίκτυο τέτοιες περιπτώσεις κάποια στιγμή θα κάτσουν οπότε δε μπορείς να πεις με σιγουρια ότι είναι στημένο ,όμως σίγουρα όταν βλέπεις κάτι τέτοια το σκέφτεσαι πριν ξαναπαίξεις online!

Και κάτι άλλο,με τα φύλλα που λες δε γίνεται να κάναν όλοι κέντα γιατί στο omaha χρησιμοποιείς 2 φύλλα από το χέρι σου και 3 από το board ,άρα μόνο ο τέταρτος έκανε κέντα στο 10.

FILE STRATO KOITA NA MATHEIS KALA TO OMAHA PRIN PAIKSEIS KAI EIDIKA OMAHA HI-LO

EGW VLEPW 3 ME KENTA TOYS B G D

TO BAORD EINAI 678910

KAI OI 3 EXOYN KENTA