Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Παίζοντας Online. Γιατί να παίξω σε μικρή αίθουσα;

Recommended Posts

** Σε αυτό το θέμα γίνεται σχολιασμός του άρθρου: Παίζοντας Online. Γιατί να παίξω σε μικρή αίθουσα; **

Ελπίζω όσοι παρακολουθήσατε το video να διασκεδάσατε πραγματικά!

Για όσους δεν αποτέλεσε μόνο διασκέδαση αλλά και προβληματισμό για εγγραφή στο Profit Poker Club, να δώσω την εξής συμβουλή: αποφύγετε τη χρήση του bonus εγγραφής, καθώς αν επιλέξετε το bonus εγγραφής δεν θα μπορέσετε στο μέλλον να ενταχθείτε στο πρόγραμμα με τους agent και να έχετε δυνατότητα rakeback ή εγγραφής άλλων κάτω από εσάς.

Για να διεκδικήσετε το rakeback θα πρέπει να εγγραφείτε μέσω κάποιου agent. Ως agent του Profit Poker Club προσφέρω 30% rakeback, σε όσους εγγραφούν κάτω από μένα, από το πρώτο ευρώ rake. Το rake επιστρέφεται στους λογαριασμούς σας σε εβδομαδιαία βάση. Το ποσοστό αυτό μπορεί να αυξηθεί για όσους πετυχαίνουν υψηλό μικτό rake μηνιαίως.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μου στείλετε PM ή να τοποθετήσετε τα ερωτήματά σας εδώ.

EDIT: μου διέφυγε στο κυρίως άρθρο να συμπεριλάβω και το Bad beat jackpot που τρέχει, καθώς επίσης ότι η πλατφόρμα ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες ότι θα λειτουργήσει και promotion bonus για το high hand!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kala ola afta Niko, alla nomizo tha iparxei to idio provlima pou eixe kai i betfair ta "juicy years" 2006-2008: mikro traffic me apotelesma se kapoia fasi na stamatisoun oi maniacs na paizoun pot mazi sou i poli apla na tous teleiosoun ta lefta. an exei pano apo 5 trapezia 6-max se kathe stake-level ok, alla exei tosa to profit? kai an nai ti ores tis imeras?

Τα sessions που κάνω καθημερινά είναι με 12 τραπέζια. Από τις 5 το απόγευμα έως τις 4 τα ξημερώματα δεν δυσκολεύομαι να βρω 12άδα τραπεζιών να παίξω! Κινούμαι από 150NL έως 400NL αυτή την περίοδο. Άνω του 400NL η κίνηση όπως είναι φυσικό λιγοστεύει. Από το 20NL έως και το 100NL όμως, στις παραπάνω ώρες, υπάρχουν συνήθως 30+ τραπέζια 6-handed αλλά και 4-handed τα οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους χειρότερους παίκτες! Υπάρχουν ώρες της ημέρας που το 50NL μόνο του ξεπερνά τα 20 τραπέζια!

Τη στιγμή που γράφω (30/11/2010 1:45 πμ) υπάρχουν 1 τραπέζι 10-20, 3 τραπέζια 3-6, 7 τραπέζια 2-4, 14 τραπέζια 1-2, 4 τραπέζια 0,75-1,50, 10 τραπέζια 0,5-1, 23(!) τραπέζια 0,25-0,50, 10 τραπέζια 0,15-0,30, 16 τραπέζια 0,10-0,20 και 25 τραπέζια 0,05-0,10. Τέλος, άλλα 12 τραπέζια σε χαμηλότερα stakes! Νομίζω ότι αρκούν, για να βρει η πλειοψηφία των παικτών το επίπεδο που της ταιριάζει.

θυμαστε μηπως ποσα ατομα ηταν online κατα τις 23:00?

Ρωταω γιατι θελω να τη συγκρινω με την titan,την everest και

αλλα μικρα rooms?

επισης τα στοιχηματικα site που εχουν poker room μπορουν να θεωρηθουν 'κερδοφορα'?

mitsos89 έγραψε:

θυμαστε μηπως ποσα ατομα ηταν online κατα τις 23:00?

Ρωταω γιατι θελω να τη συγκρινω με την titan,την everest και

αλλα μικρα rooms?

επισης τα στοιχηματικα site που εχουν poker room μπορουν να θεωρηθουν 'κερδοφορα'?

Στις 1:45 που έκανα και την παραπάνω καταγραφή τραπεζιών ήταν οριακά πάνω από 700. Κατά τις 23:00 υπάρχουν συνήθως 900 άτομα σε τραπέζια (όχι online συνδεδεμένοι, αυτοί είναι πάντα περισσότεροι)

Θα παρακαλούσα τον safesteps που πολυ εκτιμώ να συγρίνει το on-line με το live poker. p.x. ποτ ειναι πιο soft το παιχνιδι στο profit h sto Λουτρακι?

Δεν έχω βρεθεί ακόμη στο Λουτράκι αλλά μπορώ να έχω άποψη για το επίπεδο του παιχνιδιού καθώς έχω αρκετή εμπειρία από live αυτού του επιπέδου. Θα έλεγα ότι κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα, με το online του profit να γίνεται πιο soft κάποιες φορές και ο λόγος είναι η ευκολία που κάνει κάποιος click με το ποντίκι του τζογάροντας 10, 20, 50, 100 ευρώ σε σχέση με το live παιχνίδι που ακόμη και το ίδιο το στοιχείο της ντροπής για κάποια plays βάζει φρένο στις επιθυμίες των παικτών. Είναι απίθανο στο λουτράκι να κάνει call κάποιος τα ρέστα του με J3o! Και αν το κάνει θα είναι η εξαίρεση, ενώ στο profit δεν είναι και τόσο εξαίρεση! Επίσης, τα απόλυτα νούμερα παίζουν ρόλο: είναι αλλιώς να παίζεις live με 2Κ, 3Κ, 5Κ μπροστά σου και αλλιώς να παίζεις online με 50 και 100 ευρώ.

Σαφώς, όταν ανεβαίνουμε stakes το επίπεδο δυσκολεύει, ωστόσο παραμένει αρκετά soft και στα υψηλότερα stakes καθώς όσοι regulars εμφανίζονται εκεί είναι κατά τεκμήριο κακοί παίκτες. Απλώς είναι καλύτεροι από τους πολύ κακούς που είναι και η πλειοψηφία!

γιατί κάποιος να εγγραφεί για rakeback χωρίς μπόνους, όταν μπορεί να γραφτεί μέσω άλλου agent που έχει συμφωνίες σε μεγαλύτερα rooms για rakeback+bonus (από το πρώτο δολάριο) που αντιστοιχούν π.χ. σε ring games 9 ατόμων σε συνολικό rakeback 60%; Π.χ. στο Doyles Room; Και γιατί o rakeback agent να μην μας δίνει επιλογές να επιλέξουμε κι άλλα poker rooms, πάντα με rakeback+bonus;

pharaoh έγραψε:

γιατί κάποιος να εγγραφεί για rakeback χωρίς μπόνους, όταν μπορεί να γραφτεί μέσω άλλου agent που έχει συμφωνίες σε μεγαλύτερα rooms για rakeback+bonus (από το πρώτο δολάριο) που αντιστοιχούν π.χ. σε ring games 9 ατόμων σε συνολικό rakeback 60%; Π.χ. στο Doyles Room;

Βλέποντας το video, νομίζω ότι είναι αυτονόητη η απάντηση: για το soft παιχνίδι που υπάρχει!

pharaoh έγραψε:

Και γιατί o rakeback agent να μην μας δίνει επιλογές να επιλέξουμε κι άλλα poker rooms, πάντα με rakeback+bonus;

Γιατί πολύ απλά δεν είμαι rakeback agent όπως το εννοείς, είμαι agent μόνο της πλατφόρμας στην οποία ανήκει το Profit Poker Club.

safesteps έγραψε:

** Σε αυτό το θέμα γίνεται σχολιασμός του άρθρου: Παίζοντας Online. Γιατί να παίξω σε μικρή αίθουσα; **

Ελπίζω όσοι παρακολουθήσατε το video να διασκεδάσατε πραγματικά!

Για όσους δεν αποτέλεσε μόνο διασκέδαση αλλά και προβληματισμό για εγγραφή στο Profit Poker Club, να δώσω την εξής συμβουλή: αποφύγετε τη χρήση του bonus εγγραφής, καθώς αν επιλέξετε το bonus εγγραφής δεν θα μπορέσετε στο μέλλον να ενταχθείτε στο πρόγραμμα με τους agent και να έχετε δυνατότητα rakeback ή εγγραφής άλλων κάτω από εσάς.

Για να διεκδικήσετε το rakeback θα πρέπει να εγγραφείτε μέσω κάποιου agent. Ως agent του Profit Poker Club προσφέρω 30% rakeback, σε όσους εγγραφούν κάτω από μένα, από το πρώτο ευρώ rake. Το rake επιστρέφεται στους λογαριασμούς σας σε εβδομαδιαία βάση. Το ποσοστό αυτό μπορεί να αυξηθεί για όσους πετυχαίνουν υψηλό μικτό rake μηνιαίως.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μου στείλετε PM ή να τοποθετήσετε τα ερωτήματά σας εδώ.

EDIT: μου διέφυγε στο κυρίως άρθρο να συμπεριλάβω και το Bad beat jackpot που τρέχει, καθώς επίσης ότι η πλατφόρμα ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες ότι θα λειτουργήσει και promotion bonus για το high hand!

Πρωτη φορα που γραφω οποτε δεν ξερω αν το κανω σωστα.Ωραιο site μας προτεινες αδερφε.Την ειχα ψυλιαστει την δουλεια απο το video που ειχες παραθεσει ,αλλα αυτο μου εσπασε ολοκληρωτικα τα νευρα.Και ημουνα και το bubble.Τελεια

edit:Δυστυχως δεν ξερω γιατι αλλα μπορω να επισηναψω μαζι και την εικονα.W/E

ωραια ολα αυτα...αλλα αν θελεις μπορεις

να μου πεις τι παιζει με mtt?

απο 1$ μεχρι 10$.κυριως μεχρι 5$ βασικα αλλα νταξει...

επιπεδο παιχτων και field ,οπως και συχνοτητα τουρς..

πχ εχει τουρς 3-5$ με 500 ατομα ?

ή τουρς με ατομα πανω απο 300-400 πολλα?

ποσα?

απλα γιατι δεν ενδιαφερομαι για κας ρωταω, αν μπορεις να μου πεις.

Δεν αναφέρθηκα σχεδόν καθόλου στα mtt γιατί πολύ απλά δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς με τα mtt στο profit! Υπάρχουν 3-4 τουρνουά την ώρα στις ώρες αιχμής που μαζεύουν έως 100 άτομα με buyin 1-10€. Υπάρχουν και κάποια freeroll για entry σε steps για live event τα οποία μαζεύουν γύρω στα 1000 άτομα. Κάθε Δευτέρα υπάρχει το 'μεγάλο' τουρνουά, freezeout 50€+5€. Το επίπεδο φυσικά είναι άθλιο!

Όπως είπα και στην αρχή όμως, δεν αξίζει να ασχοληθείς με το profit αν σε ενδιαφέρουν τα MTT.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...