Sentro Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2010 Καλησπερα, Ενας καλος μεσος ορος για το ποσα ΒΒ/ωρα κερδιζεισ ποιος ειναι?? Παιζουμε συχνα cash games με φιλαρακια 0.10/0.20$ live και θελω να ξερω αν ψιλοπαω καλα η οχι. Συνηθως στις 3-4 ωρες που παιζουμε καταφερνω να εχω ενα κερδος της ταξεως των 100-200 ΒΒ. Δηλαδη γυρω στα 30-50ΒΒ/ωρα.Ευχαριστω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
a sta diala Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2010 Sentro έγραψε:Καλησπερα, Ενας καλος μεσος ορος για το ποσα ΒΒ/ωρα κερδιζεισ ποιος ειναι?? Παιζουμε συχνα cash games με φιλαρακια 0.10/0.20$ live και θελω να ξερω αν ψιλοπαω καλα η οχι. Συνηθως στις 3-4 ωρες που παιζουμε καταφερνω να εχω ενα κερδος της ταξεως των 100-200 ΒΒ. Δηλαδη γυρω στα 30-50ΒΒ/ωρα.Ευχαριστω.tous exeis eksigisei pos paizete to paixnidi ???????? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Sentro Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 Xaxa θα το παρω ως θετικο αυτο Απλα τους εχω χαμπαριασει πως παιζουν και...! Αμα βλεπεις Lead out απο καποιον ειναι Top Pair ++++.Anyway περα απτην πλακα ποσο ειναι ενα ικανοποιητικο ποσο. Για να σας δωσω να καταλαβετε την καθε φορα οριζουμε το buy in στα 20$. (100 ΒΒ)Υστερα απο 3-4 ωρες θα εχω διπλασιασει σιγουρα τη στακα μου. Απλα ηθελα μια γνωμη για ενα normal BB/h rate!Thank you Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 Sentro έγραψε:Xaxa θα το παρω ως θετικο αυτο Απλα τους εχω χαμπαριασει πως παιζουν και...! Αμα βλεπεις Lead out απο καποιον ειναι Top Pair ++++.Anyway περα απτην πλακα ποσο ειναι ενα ικανοποιητικο ποσο. Για να σας δωσω να καταλαβετε την καθε φορα οριζουμε το buy in στα 20$. (100 ΒΒ)Υστερα απο 3-4 ωρες θα εχω διπλασιασει σιγουρα τη στακα μου. Απλα ηθελα μια γνωμη για ενα normal BB/h rate!Thank you30bb/wra simenei oti an pexeis 100 wres poker se 5/10 tha kerdiseis 30.000.ta siberasmata dika soy...an epexes 5 wres k apo ayto krineis oti kerdizeis 30-50bb/h padws tha soy elega na toy dwseis akoma ligo xrono Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Sentro Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 crackLiNg έγραψε:30bb/wra simenei oti an pexeis 100 wres poker se 5/10 tha kerdiseis 30.000.ta siberasmata dika soy...an epexes 5 wres k apo ayto krineis oti kerdizeis 30-50bb/h padws tha soy elega na toy dwseis akoma ligo xrono :ohmy: ναι καπου εκει παει, προχτες καθησα με 20 σηκωθηκαμε στις 3 ωρες εγω με 15$ (κερδος) οποτε 5$/H. Δηλαδη 25BB. Και εχει τυχει να σηκωθω και με 80αρα hehe.Ισως να κανονιζω πιο συχνα μαζι τους. Haha thanks guys Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sotiris4ad Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 sunhthws pantws upologizoume k ta sessions sta opoia xanoume alliws einai sigouro pws th exoume thetiko proshmo...dld an tis 3 wres kerdizeis 5$/hr k tin 4h wra xaseis 5 tote t hourly rate ginetai 2,5$/hr... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crackLiNg Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 sotiris4ad έγραψε:sunhthws pantws upologizoume k ta sessions sta opoia xanoume alliws einai sigouro pws th exoume thetiko proshmo...dld an tis 3 wres kerdizeis 5$/hr k tin 4h wra xaseis 5 tote t hourly rate ginetai 2,5$/hr...SOVARA MILAS !?!?!?!?!? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Sentro Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 sotiris4ad έγραψε:sunhthws pantws upologizoume k ta sessions sta opoia xanoume alliws einai sigouro pws th exoume thetiko proshmo...dld an tis 3 wres kerdizeis 5$/hr k tin 4h wra xaseis 5 tote t hourly rate ginetai 2,5$/hr...Εννοειτε αυτο αλλα στα τελευταια 6 sessions αν θυμαμαι καλα εχασα 1 φορα το stack μου (20$ δηλαδη) αλλα αμα υπολογισεις οτι μερικες φορες σηκωθηκα εχοντας 3 και 4σιασει...hehΑπλα ηθελα να μαθω ενα καλο μεσο ορο ΒΒ/h Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sotiris4ad Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 crackLiNg έγραψε:sotiris4ad έγραψε:sunhthws pantws upologizoume k ta sessions sta opoia xanoume alliws einai sigouro pws th exoume thetiko proshmo...dld an tis 3 wres kerdizeis 5$/hr k tin 4h wra xaseis 5 tote t hourly rate ginetai 2,5$/hr...SOVARA MILAS !?!?!?!?!?[/quote:25ub9spc]nai..einai anwtera mathimatika..den kserw an sas ta kanane sto dhmotiko...!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
lalimenos Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 EINAI EKSOFRENIKA POLLA TA BB POU KERDIZEIS.LES OTI KERDIZEIS PREIPOU 50BB/ 15 XERIA.SKEPSOU OTI AN KERDIZES 50/100 KIA UPERBOLIKA POLU THA ITAN.POU TOUS BRIKES AUTOUS TOUS PAIXTES? IPARXEI KAMMIA KENI THESI STO TRAPEZI? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Sentro Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 lalimenos έγραψε:EINAI EKSOFRENIKA POLLA TA BB POU KERDIZEIS.LES OTI KERDIZEIS PREIPOU 50BB/ 15 XERIA.SKEPSOU OTI AN KERDIZES 50/100 KIA UPERBOLIKA POLU THA ITAN.POU TOUS BRIKES AUTOUS TOUS PAIXTES? IPARXEI KAMMIA KENI THESI STO TRAPEZI?χαχα φιλαρακια ειναι ρε συ, απλα το θεμα ειναι απλο, κανουν μπαμ τι εχουν και ας επαιζα απο το μπανιο εγω με κλειστη την πορτα :PΠχ, βλεπεις Lead Out σε raised ή unraised pot και ξερεις οτι εχει τουλαχιστον Top Pair. H βλεπεις πονταρισματα της ταξεως των 0.80 σε pot που εχει μεσα 7-8$ (κυνηγας δηλαδη ανετα κεντα-χρωμα. Εχουν και λιγο το τζογο στο αιμα τους ε και αμα πιαουν δλδ top κ εσυ εχεις χτυπησει κατι καλυτερο, παει τα χασαν Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takearisk Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 epeidh t BB p vgazeis einai exwfrenika,ase ta mathimatika(dn exoun nohma imo se tetoia trapezia) k gdare t zwakia oso einai kairos Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
konstantopoulos Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2010 pantos ego meta apo 50 orew paixnidiou dto Loutraki eimai 750 euro kato Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts