Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Χέρι Πόκερ 4

Ενα απο τα ΑΠΕΙΡΑ κακα με το να μην κανει καποιος raise τους ασσους tou(ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ UTG) ειναι οτι ΔΕΝ μπορεις να εχεις την παραμικρη ιδεα για το τι φυλλα παιζεις εναντιον οποτε ο παικτης στην 8εση 2 μπορει να εχει τα παντα.Οποτε 8α εκανα και εγω ενα raise της ταξης του 600-800 με στοχο να εδιωχνα τον παικτη στην 8εση 2.Αν αυτος κανει reraise τοτε μαλλον 8α πηγαινα allin(Εκτος αν ειναι NITAROS οποτε και 8α εκανα fold εξαρχης) .Αν ακολοθησει απλα ολα εξαρτωνται απο το τι φυλλο 8α επεφτε.Για το sb kai bb πιστευω οτι και οι 2 στην καλυτερη εχουν καποια draw αποκλειεται να εχουν 10 κ η 10 8 η 2 pair εκτος αν ειναι ηλι8ιοι(εκτος αν εχουν πχ 10c kc).Καμια γνωμη??Δεν εχω ιδεα απο τουρνουα!!!

Δημοσίευση

TO FOLD EINAI ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Η ΟΔΥΝΗΡΗ ΛΥΣΗ. ΜΕ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ STR8 DRAW ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ. ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ RAISE TO OΠΟΙΟ ΣΥΝΙΣΤΑΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ.... ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΙΚΤΗΚΕ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...

• 1 year later...
  • 3 months later...
  • 7 months later...