crf88 Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 diafono arketa me auta pou les ...enas postarei to sigkekrimeno xeri apo sigkekrimena stakes kai prepei na tou apantiseis me auta ta dedomena pou exei dosei..kai aurio to idio buy in tha peksei kai tha antimetopisei peripou to idio stil antipalou.kai episis de nomizo oti pote de mporei na ginei geniki analisi gia poker.einai toso diaforetikes oi sinthikes analoga to buy in to eidos paixnidiou pou den mporeis na miliseis genika se kapoion gia ena hand...alloste kai sena i analisi sou den itan geniki nomizo...sigoura to na kaneis bet oste na mi dexteis se dio streets mplofa den einai geniko..obv einai kalo na diafonoume genika.de prospatho na se peiso oti exo dikio oute eimai 100% sigouros Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dafnousaki Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 re paidia ego ta exasa me ola auta ta post kai de xero pou katalixate.alla mporeite na mou peite to range tou antipalou?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
osfp7john Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 dafnousaki έγραψε:re paidia ego ta exasa me ola auta ta post kai de xero pou katalixate.alla mporeite na mou peite to range tou antipalou??dafnousaki esu epaizes re file...emeis 8a sou poume to range tou antipalou sou??? kai ektos autou ekanes ena post xwris na mas anafereis tipota gia ton antipalo sou.8a mas peis toulaxiston ti kratouse na mas li8ei h aporia. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Tony_Montana Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 Όπως είπε ο crf και ο aizak είναι κλασσικη περίπτωση way ahead / way behindΔεν ξέρεις ποτέ αν είσαι πολύ πίσω η πολύ μπροστά. Οπότε δεν έχει νόημα το value bet στο turn . Είναι καλύτερα να κανείς check / call στο turn για να ελαχιστοποιησεις τη χασουρα σου αμα εισαι πισω η να προκαλεσεις ένα κακό vbet απο τον αντίπαλο. Κατα κανόνα είναι λάθος να παίξεις επιθετικά εδώ με δεύτερο και τρίτο βαρέλι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
aizack13 Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 osfp7john έγραψε:dafnousaki esu epaizes re file...emeis 8a sou poume to range tou antipalou sou??? kai ektos autou ekanes ena post xwris na mas anafereis tipota gia ton antipalo sou.8a mas peis toulaxiston ti kratouse na mas li8ei h aporia.oreo post...etsi prepei na leitourgei ena strategy thread na mas pei o OP ta ranges kai to pos thaprepe na pextei to hand sto telos afou tha tou exoume pei oloi mpravo na mas pei kai to apotelesma na mas lithei h aporia@dafnousaki: an upothesoume oti pezeis me random xoris idietera reads ta ranges sas einai kapos etsi.flop: bvb tha kanei/thaprepe na kanei sxetika wide defend, to flop einai arketa dry kai kaneis c-bet me megalo meros tou range sou an oxi me olo ara tis perissoteres fores tha exeis air.. o villain se auto to flop kapoies fores tha kanei fold me kapoio % tou air range tou kai dn tha kanei fight back, me ola ta sd value hands tou omos tha sinexisei, dld me ola ta a-high kai kapoia q high ,kx, fd,8x ,kapoia mikra pair pou dn souxei kanei 3b(upotheto me <66) kapoies fores thaxei kai big pairs an kanei slowplay pre kai arketes fores tha kanei float me kapoia random hands isos me kapoia backdoors gia na parei to pot se later street.turn: otan kaneis 2b to range sou einai kapos etsi: aa,kk,8x,kx,fd kai kapoia random air kapoies fores gia na diokseis to weak part of his range kai to air range tou pou kanei float(imo dn tha prepei na kaneis 2b me olo to value range sou panta se auto to board idika me to weak made range sou alla auto exei eksetastei parapano).to range tou otan kanei minraise se exei crushed(sxedon panta nuts ektos kapoion periptosewn pou tha deis randoms) kai prepei na kaneis fold megalo % tou range sou xoris reads.riv: otan kaneis donk shove ekei to range sou einai mpales Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2010 dafnousaki έγραψε:re paidia ego ta exasa me ola auta ta post kai de xero pou katalixate.alla mporeite na mou peite to range tou antipalou??afou call se ekane...den eides to fillo tou???emas vrikes... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dafnousaki Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 telika mou edeikse ena 8 9 trips tou 8 diladi kai me ksenerose sas pige to mialo? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mickie310 Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 ** TURN *** [8h Kh 8s] [2d]dafnousaki: bets 1200slayerpa: raises 1200 to 2400dafnousaki: calls 1200*** RIVER *** [8h Kh 8s 2d] [2c]dafnousaki: bets 2336 and is all-inslayerpa: calls 2336full house έδειξε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OMG Internets Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 c/c turn c/f river. Fold turn as played. Pio klasiko, small stakes fish line, ki apo sovraka minerva. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
osfp7john Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 dafnousaki prwtos hmoun pou sou eipe oti eixe 8...fainotan oti de 8a pigene paso kai eixe kati kalo. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dafnousaki Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Δεκεμβρίου, 2010 de ksero re paidia otan ksekiniso mia bloffa thelo na tin pao mexri telous de mporo na tin pao paso giati nomizo oti me blofaroun Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts