Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Οι προεγγραφές για το 14ο Greek Series of Poker άνοιξαν!

gogo90

Recommended Posts

Είχα κάνει λάθος στην προώθηση προς το δικό μου κινητό, δίκιο έχετε, το διόρθωσα πριν λίγο. Το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά πια, μπορείτε να τηλεφωνείτε.

Έχω κρατήσει και τις κλήσεις σας, θα τηλεφωνήσω σε όλους από το πρωί.

Thx

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα

απόψε κλείνουν οι προεγγραφές (τηλέφωνο πληροφοριών 6981 427004), με την έναρξη του live satellite στο Apollonia, στις 21:00 (buy in 50+10, rebuy και add on).

Τα online προκριματικά από το Pokerstars ολοκληρώθηκαν χτες βράδυ, συνολικά είχαμε 25 παίκτες που κέρδισαν τη συμμετοχή τους στο Greek Series.

Οι προεγγραφές μέχρι στιγμής βρίσκονται στον αριθμό 78. Από το αποψινό live satellite στο Apollonia αναμένεται να δωθούν 15 εισιτήρια, ίσως και περισσότερα, αφού από την επικοινωνία μας με τους παίκτες που θα προσέλθουν, πολλοί έρχονται με παρέες 3 και 4 παικτών, με πρόθεση να συμμετάσχουν στον σημερινό προκριματικό. Αναμένουμε πάνω από 70 άτομα σε αυτό το satellite!

Ο καιρός όμως είναι ένα ζήτημα που θα το εξετάσουμε μέχρι το μεσημέρι, ήδη είχαμε κάποιες ακυρώσεις λόγω της χιονόπτωσης (ευχαριστούμε για την ειδοποίηση από τους παίκτες που άλλαξαν γνώμη, μας βοηθά πάρα πολύ αυτό).

Λογικά, εκτός απροόπτου (λόγω καιρού) θα έχουμε 90 με 100 παίκτες σε αυτό το Greek Series. Θα ενημερώνουμε συνεχώς από αυτό το θέμα στο φόρουμ.

Θα θέλαμε από τους αναγνώστες στη Βόρεια Ελλάδα να μας ενημερώσουν για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν εκεί, ώστε να είμαστε ενήμεροι.

Είμαι έτοιμος να φύγω με το αυτοκίνητο από Αθήνα και ακούω στις ειδήσεις ότι έχει χιόνια από τη Λαμία και πάνω.

καλημερα εχει χιονακι παντου... η εθνικη οδος παντως δεν εχει κλεισει σε κανενα σημειο αλλα παρε και καμια αλυσιδιτσα για καλο και για κακο μαζι σου... παντως λενε απο το απογευμα τα φαινομενα θα εξασθενησουν.....

Στην Θεσσαλονίκη και στα πέριξ χιόνισε το βράδυ, όμως οι δρόμοι είναι καθαροί και δεν έχει καθόλου αέρα, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Δεν γνωρίζω όμως τι γίνεται στο εθνικό δίκτυο και αν υπάρχει εκεί κάποιο πρόβλημα...

Για να μην ανυσηχείτε, εδώ και ..... κάποια χρόνια που ανεβοκατεβαίνω Μακεδονία (Σερραίος γαρ) το εθνικό δίκτυο δεν κλείνει. Εξαίρεση αποτελούν 2-3 περιπτώσεις με πολύ έντονη χιονόπτωση στα Τέμπη. Εγώ αναχωρώ αύριο κατά τις 12.00 και παίρνοντας και καιρό σήμερα , δεν ανησυχώ για την ώρα άφιξής μου.

Βέβαια, για καλό και για κακό , ας υπάρχουν αλυσίδες στο πορτμπαγκαζ, έτσι? Όσοι σκοπεύουν να περάσουν με το αυτοκίνητο Γευγελή, καλό είναι να είναι πιο προσεκτικοί, γιατί δεν ξέρω κατα πόσο οι Σκοπιανοί καθαρίζουν τους δρόμους. Το δικό μας οδικό δίκτυο,πάντως, θα είναι καθαρό μέχρι τα σύνορα.

Σημ: Τόσο τα Ελληνικά όσο και τα ξένα sites καιρού, για αύριο δεν δίνουν χιόνια στις περιοχές που περικλείουν την εθνική οδό.

alisides xriazode mono an exei xioni sto dromo... kai ta ethnika diktia katharizode amesa... pou shmenei oti an den xionizei ekeini tin wra den prokite na xriastoun alisides...

(auto gia na katalabenei o kosmos pou den exei ebiria apo odigisi kai xioni)