Confucius Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου, 2010 Καλησπέρα σε όλη τη παρέα.Όπως λέει και το θέμα ζητάω stakάρισμα για το GSOP 14.Μέχρι στιγμής έχω πάρει μέρος σε 4 GSOP με μία 10η και μία 2η θέση.50% ITM H 2η θέση ήταν πέρυσι στο GSOP Δεκεβρίου για αυτό με καίει ποιο πολύ να λάβω μέρος για να επαναλάβω την ιστορία xaxaxa.Στο θέμα μας τώρα,τα shares που δίνω είναι των 5%660 buy in + 40 για διαμονή (δε θέλω σουίτα) και οι βενζίνες δικές μου.Οπότε έχουμε 700ευρώΤα shares λοιπόν είναι των 35ευρώμεταφορές δέχομαι σε pokerstars και poker gr μετά από συνενώηση μαζί μου σε pm.Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά. Παράθεση
old-holborn Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2010 Psile to pires apofasi telika oraios.Epidei se kserw Kai apo konta, kserw ti palikari eisai Kai se exw dei live na saroneis sto apollonia mou kratas ena 10%.Makari na mporousa na parw kai parapanw.Sta pernaw tora stars.GL agori mou an Kai de ti xreiazesai lol Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2010 Ευχαριστώ πολύ Χρηστάρα μου.Ελπίζω να σε βγάλω ασπροπρόσωπο.Πάνω που είχα αρχίσει να απογοητεύομαι ότι δε θα δώσω τίποτα.Ελπίζω να κάνεις καλό ποδαρικό.Έχουμε και λέμε10% old-holbornΚανείς άλλος ρε παίδες? Παράθεση
HPanigma Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2010 names se stars kai tilt? Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 10 Δεκεμβρίου, 2010 Kurios paizw se poker gr me nick confuciusgrpokerstars exw logariasmo Confucius_gr alla de paizw ekei opws 8a deis an kaneis mia anazitisi ektos apo ta qual pou ginonte kata kairous kai polu liga tour spania.Tora sti tilt file mou den exw kan logariasmo. Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2010 up!!! Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Δεκεμβρίου, 2010 kanenas re paidia? Παράθεση
old-holborn Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2010 Re Gianni akoma de ksepoulises mou kanei entiposi.Krima na mi mporw na ta parw ola. Παράθεση
mparzokas Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2010 mister kratise moy ena 15% sto stelno to apogeyma sto poker.gr giati tora kanei anabathimisi to sistima.gl Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 14 Δεκεμβρίου, 2010 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Λοιπόν έχουμε και λέμε10% old-holborn15% mparzokasπεριμένω και 2-3 κυρίους ακόμα που επικοινώνησαν μέσω πμ για επιβεβαίωση. Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2010 Θα παρακαλούσα πολύ όσους ενδιαφέροντε να επικοινωνήσουν σήμερα μαζί μου για να κλείσει το θέμα.Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2010 10% old-holborn15% mparzokas10% timoros Dinw mexri ena 20% akomi an kapoios endiaferetai.Euxaristw polu. Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2010 10% old-holborn15% mparzokas10% timoros20% toreadorkai kleisame.sas euxaristw polu olous gia tin upostiriksi paidia kai gl mas. Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2010 Dustuxos parolo pou perimena pws kai pws auto to tour, oi kairikes sun8ikes eixan alli gnomi.Opoios apo tous filous pou me stirikse epi8umei na epistrafi h summetoxi tou as me enimerosei me ena pm.Allios pame gia 21 Ianouariou. Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2011 Μετά την αλλαγή ημερομηνίας είχαμε κάποιες μικροαλλαγές.15% mparzokas10% timoros20% miltos.cyΕυχαριστώ πολύ όλους τους φίλους για τη στήριξή τους.GL mas boys!!! Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιανουαρίου, 2011 Result: 12th 1010euroΆλλο ένα itm σε gsop αλλά ακόμα σπάω το κεφάλι μου πως έχασα αυτό το ft.Έμπλεξα με το μοναδικό παίκτη του τραπεζίου μου που ήθελα να αποφύγω.Λάθος read τη λάθος στιγμή.Τέλος πάντων πάμε για το επόμενοΕυχαριστώ και πάλι τους mparzokas, timoros και miltos.cy Παράθεση
Recommended Posts