Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Θεματα κανονισμου τραπεζιων Μετακινηση απο τραπεζι

kapoios

Recommended Posts

Χαιρεται.

Τις προαλλες ειχα παει με ενα φιλο μου στο Λουτρακι να παιξουμε. Μπηκαμε στην αιθουσα και αφου μας ενημερωσαν πως θα ανοιξει ενα καινουργιο τραπεζι σε 10 λεπτα μας ειπαν να περιμενουμε. Η υπευθυνη της υποδοχης μας ρωτησε πριν ακομα καθησουμε αν ειμαστε γνωστοι. Της λεμε ναι ειμαστε φιλοι, υπαρχει καποιο προβλημα με τους κανονισμους του room? Οχι κανενα. Οποτε ετσι και κατσαμε στο ιδιο τραπεζι σε διπλανες θεσεις.

Αφου παιξαμε περιπου 2 ωρες, χωρις να εχουμε κανει κατι μεμπτο ουτε καν να μπορει να θεωρηθει αναρμοστο για την ηθικη του παιχνιδιου, ποσο μαλλον παρανομο, απλα συζηταγαμε μεταξυ μας παρτιδες και γενικα θεματα, οπως θα εκανα με οποινδηποτε που θα γνωριζα εκεινη τη στιγμη και θα καθομασταν σε διπλανες θεσεις, μας σηκωσε ο υπευθυνος του room για να μας μιλησει. Μας ρωτησε αμα ειμαστε γνωστοι/φιλοι. Του απαντησαμε και τον ρωτησαμε αμα υπαρχει καποιο προβλημα. Μας απαντησε πως οχι, εμεις σαν room δεν εχουμε κανενα θεμα η υποψια για εσας απλα ενοχλειται ενας παικτης στο τραπεζι που γνωριζεστε και πρεπει να σας αλλαξω θεση!!! και ετσι εγινε γιατι αλλιως μας ειπαν δεν θα σας ςπιτρεψουμε να παιξετε....!!

Ευγλωτες αποριες

1) Εχει δικαιωμα παικτης χωρις να εχει υποψια για κατι να λεει δε μου αρεσει που μιλανε αυτοι οι 2 αλλαξτε τους θεση?

2) Με αυτη τη λογικη καθε φορα που θα βλεπω καποιον καλο παικτη στο τραπεζι και δε μ αρεσει μπορω να εχω αυτο το επιχειρημα για να τον αλλαζω τραπεζι?

3) Ειναι λογικη η σταση της διευθυνσης αντι να πει στον παικτη που εχει το προβλημα αν θελει να αλλαξει τραπεζι να ζητησει απο εμας να αλλαξουμε?

Επαναλαμβανω πως δεν ειχαμε καμοια προθεση για οποιασδηποτε μορφης collusion και η ιδια η διευθυνση μας διαβεβαιωσε πως δεν μας καταλογιζει τιποτα γιατι μας κοιταζαν μετα απο την πρωτη αιτηση του παικτη για να μας αλλαξουν τραπεζι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kapoios έγραψε:
Χαιρεται.

Ευγλωτες αποριες

1) Εχει δικαιωμα παικτης χωρις να εχει υποψια για κατι να λεει δε μου αρεσει που μιλανε αυτοι οι 2 αλλαξτε τους θεση?

Φυσικά κ έχει. Χωρίς υποψία ή χωρίς να δει κάτι που δεν του άρεσε δεν θα έκανε ΠΟΤΕ παράπονα.

2) Με αυτη τη λογικη καθε φορα που θα βλεπω καποιον καλο παικτη στο τραπεζι και δε μ αρεσει μπορω να εχω αυτο το επιχειρημα για να τον αλλαζω τραπεζι?

Δεν είναι το ίδιο!!!!!

3) Ειναι λογικη η σταση της διευθυνσης αντι να πει στον παικτη που εχει το προβλημα αν θελει να αλλαξει τραπεζι να ζητησει απο εμας να αλλαξουμε?

Ναι!!! Το καζίνο εχει υποχρέωση της διασφάλισης οτι το παιχνίδι διεξάγεται με ίσους όρους για όλους.

Επαναλαμβανω πως δεν ειχαμε καμοια προθεση για οποιασδηποτε μορφης collusion και η ιδια η διευθυνση μας διαβεβαιωσε πως δεν μας καταλογιζει τιποτα γιατι μας κοιταζαν μετα απο την πρωτη αιτηση του παικτη για να μας αλλαξουν τραπεζι.
[/quote:2q4avfhr]

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι απλώς τίμια, πρέπει να δείχνει κ τίμια!!!!!

Antonis έγραψε:

kapoios έγραψε:
Χαιρεται.

Ευγλωτες αποριες

Φυσικά κ έχει. Χωρίς υποψία ή χωρίς να δει κάτι που δεν του άρεσε δεν θα έκανε ΠΟΤΕ παράπονα.[/quote:17m9ian3]

Αν δεν το λέει πουθενά στους κανονισμούς θα έπρεπε οι υπεύθυνοι του poker room να του απαντήσουν ότι βάσει των κανονισμών δεν προβλέπεται από πουθενά αυτό που ζητάει.

Antonis έγραψε:

Δεν είναι το ίδιο!!!!! [/quote:17m9ian3]

Ασφαλώς και δεν είναι το ίδιο, όμως αν ίσχυε επί λέξη αυτό που είπε ο Αντώνης:

Ναι!!! Το καζίνο εχει υποχρέωση της διασφάλισης οτι το παιχνίδι διεξάγεται με ίσους όρους για όλους.
[/quote:17m9ian3]

Τότε το καζίνο θα έπρεπε να απαγορεύει το παιχνίδι σε έναν παίκτη που κρίνουμε ότι είναι καλύτερός μας, ώστε να παίζουμε με ίσους όρους οι υπόλοιποι! Άρα καταλαβαίνεις Αντώνη ότι είναι λάθος αυτό που λες, ή αν θέλεις απλά ανακριβές. Το καζίνο έχει υποχρέωση της διασφάλισης ότι το παιχνίδι διεξάγεται με την πιστή τήρηση των κανονισμών του poker room από όλους.

Το ότι μιλούσατε μεταξύ σας για παρτίδες κλπ είναι μεμπτό μόνο όταν:

1) Μιλάτε μεταξύ σας κατά τη διάρκεια μιας παρτίδας (και όχι απλά στο νεκρό χρόνο όπου ο dealer ανακατεύει/μοιράζει φύλλα κλπ)

2) Μιλάτε ενώ έχετε πάει και οι δύο πάσο αλλά ταυτόχρονα κάποιοι άλλοι παίκτες εμπλέκονται σε ένα pot και μπορεί η ομιλία σας να τους αποσπά την προσοχή και τη συγκέντρωση στο παιχνίδι. Ακόμη και τότε όμως θα έπρεπε να γίνει μια αρχική σύσταση/παράπονο από τον παίκτη που ενοχλείτε κι αν δε συμμορφωθείτε, τότε μόνο να αλλάξει θέση κάποιον από εσάς.

3) Μιλάτε συνθηματικά με τρόπο που μπορεί να αποκαλύπτει το φύλλο σας κι αυτό όμως μόνον κατά τη διάρκεια παρτίδας.

Επίσης για το 1) υπάρχουν και διεθνείς κανονισμοί για τα μεγάλα τουρνουά που καθορίζουν και τη γλώσσα που επιτρέπεται να μιλούν οι παίκτες όταν είναι ενεργοί σε μια παρτίδα (στη Βιέννη ο Negreanu υπενθύμισε σε έναν Ιταλό που του είπε κάτι στα Ιταλικά-Ρουμάνικα ότι κατά τη διάρκεια της παρτίδας επιτρέπεται να μιλάνε μόνον στα αγγλικά). Τα υπόλοιπα δεν ξέρω αν υπάρχουν στον κανονισμό του poker room, αλλά ούτε αυτό που σας έκανε υπήρχε πουθενά γραμμένο (άλλωστε σας το είπαν και στην αρχή ότι δεν υπήρχε πρόβλημα που ήσασταν παρέα)!

Όσο για τη γενικότερη στάση της διεύθυνσης απέναντί σας παραθέτω απλά το παρακάτω ανέκδοτο:

Ένα ζευγάρι πήγε διακοπές κοντά σε μια όμορφη λίμνη. Ο σύζυγος αγαπούσε το ψάρεμα και του άρεσε να ξεκινάει λίγο πριν φέξει. Η σύζυγος αγαπούσε πολύ το διάβασμα. Ενα πρωί γύρισε ο σύζυγος μετά από αρκετές ώρες ψαρέματος και σκέφτηκε να πάρει έναν υπνάκο. Η κυρία του αποφάσισε να πάρει τη βάρκα, να ανοιχτεί στη λίμνη κι εκεί ν απολαύσει ένα βιβλίο . . . Δεν ήταν βέβαια και εξοικειωμένη με τα της βάρκας,

έτσι αφού ανοίχτηκε αρκετά, έριξε άγκυρα, άνοιξε το βιβλίο της και απορροφήθηκε . . . Σε λίγο την πλευρίζει η βάρκα με τον ντόπιο μπάτσο:

"Καλημέρα σας, κυρία μου. Τι κάνετε;"

"Διαβάζω το βιβλίο μου", λέει η κυρία ενώ σκέφτεται "Καλά, τυφλός είναι ο τύπος;"

"Κυρία μου είστε σε περιοχή που απαγορεύεται το ψάρεμα."

"Ναι, αλλά δεν ψαρεύω. Δεν το βλέπετε;"

"Το βλέπω, κυρία μου, αλλά έχετε όλα τα απαραίτητα για ψάρεμα. Πρέπει να σας συλλάβω"

"Αν το κάνεις αυτό, θα σε μηνύσω για βιασμό", λέει η κυρία.

"Μα, κυρία μου, εγώ ούτε που σας άγγιξα", απορεί ο μπάτσος.

"Ναι, αλλά έχεις όλα τα απαραίτητα . . ."

Καλά Χριστούγεννα Αντώνη και με το καλό να μας μπει ο νέος χρόνος.

Και με την ευκαιρία να συμπληρώσω ότι σε πολλά καζίνο απαγορεύεται κάποιοι να παίζουν με κοινή τσέπη. Ένας φίλος μου έχει δει σε καζίνο στη Φινλανδία να μένει ταπί ένας νεαρός από ένα donk και να του δίνει ένα buy-in ένας άλλος παίκτης του τραπεζιού μπροστά σε όλους! Αυτό δεν είναι ακριβώς collusion αλλά σε καζίνο που είναι πλήρεις οι κανονισμοί πιστεύω πως κι αυτός συμπεριλαμβάνεται.

Τώρα για το collusion που λες είναι προφανές ότι είναι η μόνη δικαιολογία για να αλλαχτεί θέση κάποιος παίκτης, αλλά το θέμα είναι τι αποδείξεις υπάρχουν ότι έκαναν collusion.

Ο poliscas αν θυμάμαι παλιότερα είχε αναφέρει ένα τέτοιο περιστατικό στο καζίνο στον Προμαχώνα στη Βουλγαρία, ότι έπαιζαν για να τον βγάλουν στο bubble οι υπόλοιποι. Επίσης κάτι τέτοιο παίζει νομίζω και με το deal στο τελικό τραπέζι των τουρνουά του Flamingo όταν μένει ένας σκοπιανός κι οι υπόλοιποι Έλληνες, ή το αντίθετο. Ας μας το επιβεβαιώσουν αυτοί που ξέρουν καλύτερα όμως.

gia s k xronia polla..

thelw na grapsw kati ston antoni,p genika einai polu drasthrios sto forum k grafei synexws thn apopsh tou..pragma polu thetiko g thn antalagh apopsewn ,thesewn k gnwsewn!!

tha htan pio fronimo na diatypwneis tis apopseis me ligo perissoterh dialaktikothta,.k oxi panta nomizwntas oti exeis to alathito..k 1000 dikia..

an hmoun sth thesh tou filou p anoixe to thema..k diavaza oti g na ekane kapoia parapona sto kazino, k na tous allaxei thesh,kati tha eide..sigoura tha pareghgoumoun..

den mporeis na krineis.. etsi..

k xerontas oti to epipedo sta poker room ths elladas periexei k mix kosmo apo palious pokadorous mexri epidoxous pro..den mporei na prosarmozomaste sto kolima, k th fantasia tou kathena..

apo thn allh tha sumfwnisw oti apo th pleura tou kazino,tha prepei na ginoun energies ws pros thn diexagwgh tou paixnidiou me isous orous..

panta me filikh diathesh etsi..