MAnoloskoufA Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2010 Τον τελευταίο χρόνο παίζω Pokerstars ,με ένα μικρό διάλειμμα ενός μήνα στη Full-Tilt, και έχω να παρατηρήσω κάτι.Παίζω σε small stakes(3$-6$),sit & go και κατα προτίμηση 6-max και ακόμα 12$ sit&go ,180 άτομαΔεν έχω bankroll και προτίμω να ανεβαίνω σιγά-σίγα να έχω άνεση να παίζω και ελπίζω πως κάποιοα στιγμή θα πάρω ενα μεγάλο sit&go (180 άτομα)για να χτίσω λίγο bankroll.Παρατήρησα κάτι όμως.Κάθε φορά που έκανα cash-out 100-120 δολλάρια,με τη σκέψη να μη τα παίξω και τα χάσω,μόλις έκανα την ανάληψη,όταν έπιαζα δεν έπιανα φύλλο και τα bad -beat συνεχόμενα.Την τελευταία φορά που έκανα κατάθεση 25$ με πήγε καλά και μέσα σε 5 μέρες τα 25$ τα έκανα 180$(Σημείωση:παίζω 3-4 τουρνουα τη μέρα)Είπα να τα αφήσω να χτίσω bankroll και να αρχίσω να παιζω 1-2 τη μέρα sit&go 180 άτομα μιας και στα τελευταία 2 που είχα παίξει ήμουν ITM και σχετικα εύκολα και με πολύ λίγη δόση τύχης και χωρίς να κάνω suckout με bad-beats στο river.Μετά από αυτό όμως το διάστημα σε ότι και να έπαιζα έτρωγα τα bad-beat της χρονίας μου!!!Σετ στο river,gutshot straights,runner-runner flush κλπ...Πως εξηγείται αυτό??Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος?Μήπως θέλει και άλλο τάισμα το Pokerstars μπας και μας δώσει κανα φράγκο?? Παράθεση
HPanigma Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2010 egw mia fora thn taisa kai ektote dinei sinexia... adithetos tin FT eprepe na tintaisw kana 2 fores gia na arxisei na dinei eleosssssssperiodoi "ginias" kai "tixis" oli pernane nomizw... hte live hte on line... padou einai... twra an esu to sxetizeis me to ti efages, ti taises, ti ides sta astrra ti na sou pw... an paratiriseis kala pados tha breis kapio sisxetismo me ola... Παράθεση
MAnoloskoufA Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2010 Μάλλον θα εννούμε διαφορετικά τη λέξη "ταίσμα".Σου είπα πως δε μπορώ να έχω δυνατό bankroll δηλαδη να καταθέσω 500 $.Αν εννοέις κάτι τέτοιο ως "τάισμα" δε υπάρχει λόγος να το συζητάμε.Οπως και επίσης το δείγμα μου είναι ακομα μικρό (περίπου 600 τουρνουα) και με την έννοια κέρδους/ζημίας είμαι κερδισμένος στην Pokerstars. Παράθεση
Grinia$Gero$ Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2010 Στο πρωτο ημιχρονο, ο καρεμπε ηταν αρχοντας στο κεντρο?? Στο δευτερο γιατι επεσε?? Παράθεση
mayrogata Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2010 Καπου ακουσα οτι τωρα που ειναι γιορτες κι επειδη ο κοσμος τγογαρει και λιγακι η Pokerstars ετοιμαζεται να δωσει πολυ πραμα Το μηχανακι γεμισε και μαλλον θα αρχισει να δινει τωρα.Επισης οσοι θελετε να ασχολειστε σοβαρα με το ποκερακι καλο θα ειναι πριν παιξετε να παρακολουθειτε λιγη ωρα ποιος αλλος παιζει και μονο αν χανει τοτε να καθεστε στο ιδιο τραπεζι. Θα δωσει το μηχανημα καποια στιγμη...Αν τωρα αρχισει να δινει μην παρασυρεστε διοτι εχει ρυθμιση να στα παρει πισω, οποτε μην το παρατραβατε. Με μετρο. Α, και κατι αλλο. Τωρα επειδη χρονιαρες μερες ειναι και το αφεντικο προσεχει τον πελατη καθε δευτερη paysafe θα παιζει και bonus.5$ και 2 κουραμπιεδες. Καλες γιορτες σε ολους σας και μην ξεχνατε πως Χριστουγεννα ειναι να τα αφιερωνει κανεις στην οικογενεια. :side: Παράθεση
a sta diala Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2010 file manolo ta exoume ksanapei ayta, full tilt paei analoga to avatar, pokerstar tora ti na sou, o mpookis tha kserei kalyteraMERRY CRISIS AND A HAPPY NEW FEAR !! Παράθεση
batman Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2010 Grinia$Gero$ έγραψε:Στο πρωτο ημιχρονο, ο καρεμπε ηταν αρχοντας στο κεντρο?? Στο δευτερο γιατι επεσε??-Εσύ την ξέρεις την απάντηση;-Ναι γιατί έβαλε τον Giovanni. Μήπως έχουν κόντρα;-Ναι έχουν κόντρα..-Άντε γεια-Ρε καραγκιοζάκο... Παράθεση
MAnoloskoufA Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2010 Ευχαριστω για τις απαντησεις απο παίχτες που ειναι πιο εμπειροι απο μενα και φαινεται..Oσο πληρωνεσαι εχεις το δικαιωμα να μιλας αλλιως....πολυ καλο εργαλειο το sharkscope.:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
Grinia$Gero$ Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2010 φιλε μου οπως ειδες δε σου απαντησε κανεις σοβαρα και αυτο πρεπει να το παρεις σοβαρα υποψιν σου. Οσοι σου απαντησαν μπορει να ειναι γιδια αλλα τουλαχιστον δεν τα ριχνουν σε θεωριες συνομωσιας. Ξεκολλα απο το μυαλο σου και αμα το εχεις μακαρι να ξετιναξεις την μπανκα αλλιως πακμαν, μονοπολυ κλπ Παράθεση
mayrogata Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2010 Grinia$Gero$ έγραψε:φιλε μου οπως ειδες δε σου απαντησε κανεις σοβαρα και αυτο πρεπει να το παρεις σοβαρα υποψιν σου. Οσοι σου απαντησαν μπορει να ειναι γιδια αλλα τουλαχιστον δεν τα ριχνουν σε θεωριες συνομωσιας. Ξεκολλα απο το μυαλο σου και αμα το εχεις μακαρι να ξετιναξεις την μπανκα αλλιως πακμαν, μονοπολυ κλπMono gidia..? Kai katsikia mi soy po Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2010 MAnoloskoufA έγραψε:Πως εξηγείται αυτό??Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος?Μήπως θέλει και άλλο τάισμα το Pokerstars μπας και μας δώσει κανα φράγκο??1.δεν εξηγειτε2.ναι το εχω παρατηρησει και εγω και οχι μονο στο ποκερσταρς 3.οχι φιλε δεν εχει να κανει με το ταισμα απλα περισσοτερα τρελα μπαντ μπιτ=περισοτερα κατσικια ευχαριστιμενα=περρισοτεροι πελατες=περισσοτερα δολαριακια στους εβραιουσειρωνιες ευπροσδεκτες μπεε Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2010 batman έγραψε:Grinia$Gero$ έγραψε:Στο πρωτο ημιχρονο, ο καρεμπε ηταν αρχοντας στο κεντρο?? Στο δευτερο γιατι επεσε??-Εσύ την ξέρεις την απάντηση;-Ναι γιατί έβαλε τον Giovanni. Μήπως έχουν κόντρα;-Ναι έχουν κόντρα..-Άντε γεια-Ρε καραγκιοζάκο...[/quote:n53t0jbc] Παράθεση
Grinia$Gero$ Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 26 Δεκεμβρίου, 2010 thats what I'm talking about Παράθεση
Recommended Posts