Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Γιατί ο Έλληνας είναι donk;

Gefre

Recommended Posts

ASXETOS7 έγραψε:

oi ellines donks re paidia giati to lete.apla einai ligo polu kollimenoi stin poka.live tour me arxiko stack 5000 meta apo 1.5 wra peripou all in to buton 9350k kai to bb skeftetai 3 lepta peripou na kanei call.eixe 8500k panw katw.anoigei ta fulla kai me ekpli3i vlepoume 35 mpastounia kai leei afou paw gia kenta kai xrwma call.flop board 33...kai klaime tous assous.kali xronia paides kai kerdoforo to 2011.

δροσερη ιστορια αδελφε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• 4 weeks later...

δεν ειναι μονο ο ελληνας αλλα κυριως αυτος.. γενικα σε καθε ειδους τουρνουα μεχρι να φτασουμε στο 5% εναπομειναντες παικτες ειναι ΤΖΟΓΟΣ

και το εξηγω με παραδειγμα...

ποσες φορες αου ετυχε μα εχεις Α-Α και να χανεις απο 7-2 με χρωμα για παραδειγμα?

να εχεις Κ-Κ να ο αντιπαλος 5-5 και με Κ-8-9 στο φλοπ να σου κανει call τα παντα και να βλεπεις 6 κ 7 σε τερν και ριβερ?

σου λεει αφου εβαλα τα 200 θα βαλω και τα αλλα 500 και τα αλλα 750 και τα αλλα 1οοοοοοο για να μην χασω τα 200(?????)

νομιζω ειναι απειρα τα σχετικα παραδειγματα...

εν ολιγις οσο καλα και να παιζεις (η νομιζεις πως παιζες) παντα θα βρεθει ενας φλαντζας να σου κανει την κολοφαρδια του

ισως ειναι αγνοια κινδυνου ισως ασχετοσυνη ισως και τα δυο και πολλα αλλα..

προσωπικα οσες φορες εχω χασει ειναι με τις πθανοτητες τουλαχιστον 80-20 υπερ μου λογο του οτι ειμαι σφιχτος γενικα ως παικτης..

και παρατηρω οτι το κολοχαρτο ( i gamimeni trapoula οπως μου ειπε ενας φιλος γερμανος στην βιεννη) δικαιωνει τον κολοφαρδο και τον ασχετο.. και μετα αντε να του το εξηγησεις...

σε αυτο κατεληξα μετα απο 5 χρονια ακρως ερασιτεχνικης ενασχολησης

το παιχνιδι σε αυτη τη χωρα ειναι αλλο ενα ειδος ΤΖΟΓΟΥ...

λιγα βαζεις λιγα παιρνεις..

πολλα βαζεις πολλα παιρνεις, που λεγαν και στα πανηγυρια...

τελικα(?) μηπως ειμαστε για τα πανηγυρια??

rodius4gr έγραψε:

δεν ειναι μονο ο ελληνας αλλα κυριως αυτος.. γενικα σε καθε ειδους τουρνουα μεχρι να φτασουμε στο 5% εναπομειναντες παικτες ειναι ΤΖΟΓΟΣ

και το εξηγω με παραδειγμα...

ποσες φορες αου ετυχε μα εχεις Α-Α και να χανεις απο 7-2 με χρωμα για παραδειγμα?

να εχεις Κ-Κ να ο αντιπαλος 5-5 και με Κ-8-9 στο φλοπ να σου κανει call τα παντα και να βλεπεις 6 κ 7 σε τερν και ριβερ?

σου λεει αφου εβαλα τα 200 θα βαλω και τα αλλα 500 και τα αλλα 750 και τα αλλα 1οοοοοοο για να μην χασω τα 200(?????)

νομιζω ειναι απειρα τα σχετικα παραδειγματα...

εν ολιγις οσο καλα και να παιζεις (η νομιζεις πως παιζες) παντα θα βρεθει ενας φλαντζας να σου κανει την κολοφαρδια του

ισως ειναι αγνοια κινδυνου ισως ασχετοσυνη ισως και τα δυο και πολλα αλλα..

προσωπικα οσες φορες εχω χασει ειναι με τις πθανοτητες τουλαχιστον 80-20 υπερ μου λογο του οτι ειμαι σφιχτος γενικα ως παικτης..

και παρατηρω οτι το κολοχαρτο ( i gamimeni trapoula οπως μου ειπε ενας φιλος γερμανος στην βιεννη) δικαιωνει τον κολοφαρδο και τον ασχετο.. και μετα αντε να του το εξηγησεις...

σε αυτο κατεληξα μετα απο 5 χρονια ακρως ερασιτεχνικης ενασχολησης

το παιχνιδι σε αυτη τη χωρα ειναι αλλο ενα ειδος ΤΖΟΓΟΥ...

λιγα βαζεις λιγα παιρνεις..

πολλα βαζεις πολλα παιρνεις, που λεγαν και στα πανηγυρια...

τελικα(?) μηπως ειμαστε για τα πανηγυρια??

Trapeza aimatos! :woohoo: